משחק להכרת המכללות

משחק להכרת המכללות

אנא חברו בקווים בין המכללות למקום מושבן: הצעה - כל אחד יכול לפתור קבוצה אחת או שתיים (כדי לא להרוס לאחרים) וגם להוסיף את הכינוי של הקבוצה, ואולי איזה שחקן מפורסם שיצא מאותו מקום. ולמי שאין מושג, גוגל קטן ואתם בעניין! מן הסתם, לא הכנסתי כאן קבוצות כמו קונטיקט או פלורידה
עדיין, השמות כאן הם הלחם והחמאה של טורנירי ncaa לדורותיהם... בהצלחה! 1) דיוק 2) ונדרבילט 3) גורגטאון 4) סיינט גונ'ס 5) פרדו 6) USC 7) מרקט 8) גונזאגה 9) קסביאר 10) טמפל 11) ווייק פורסט 12) הולי קרוס 13) ויליאם אנד מארי 14) אולד דומיניון 15) UAB א) בירמינגהם אלבמה ב) וינסטון סיילם, צפון קרולינה ג) ווסט לאפאייט, אינדיאנה ד) וורצ'סטר, מסצ'וסטס ה) וושינגטון הבירה ו) ניו יורק סיטי ז) דורהאם, צפון קרולינה ח) נורפולק, וירג'יניה ט) נשוויל, טנסי י) פילדלפיה, פנסילבניה יא) ספוקיין, וושינגטון יב) מילווקי, ויסקונסין יג) לוס אנג'לס, קליפורניה יד) ויליאמסבורג, וירג'יניה טו) סינסינטי, אוהיו

אני אתחיל???

וייק פורסט -וינסטון סיילם צפון קרוליינה כינוי :Demon Deacons שחקנים בולטים: פול ודאנקן

OrEl74

Well-known member
מנהל
תבורך ../images/Emo13.gif

כיוון שאני לא רוצה שתדעו כמה אני אהבל בנושא אני לא אנסה אפילו לעשות פה התאמות אבל אני בהחלט מתכוון לנצל את זה בכדי לקרוא ולהשכיל. תודה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בשביל מה אני פה?

אם תהיה הענות השירשור לא ידחק, אפילו אם הוא מאוד ינסה

אני רק יודע

ש-USC זה של דרום קרוליינה. ג'ורג'טאון זה של ניו יורק נראה לי. יצא משם אחד פטריק יואינג. ואני מנחש ש-UAB זה של אלבמה, ברמינגהם. ונראה לי שדיוק זה של טנסי? ויצאו משם הרבה. גרנט היל של דיוק. וגונזאגה מתאים לי לוירג'יניה, לא יודע אם נורפולק או ויליאמסבורג...משם יצא אדם מוריסון. בכל מקרה, אני יודע שממרקט הגיע דויין וייד ומשום מה מרקט נשמע לי כמו פילדלפיה... ומוייק פורסט, שאין לי שמץ מושג לאיזו עיר היא שייכת, יצא אחד טים דנקן.

עזבו ת'הודעה הקודמת, מסתבר שטעיתי בהכל../images/Emo3.gif

רק מראה כמה אני לא מכיר את מיקום המכללות...אבל אני כן יודע לגבי השחקנים שיצאו מכל מכללה. בכל מקרה, ניקח את ג'וג'טאון: שם: ג'ורג'טאון. כינוי: הויאס(HOYAS) שמשמעותו הוא "כאלו". מיקום: וושינגטון DC. שחקנים שיצאו מהמכללה: פטריק יואינג, אלן אייברסון.

מגניב לאללה

שם: USC כינוי: טרוג'אנס (Trojans). מיקום:לוס אנג'לס, קליפורניה (ידידי צדק ב U ובS, אבל הC בא בשביל קליפורניה ולא קרוליינה).. שחקנים שיצאו מהמכללה: השחקן הכי מפורסם בדורנו שיצא מהמכללה עדיין לא יצא ממנה, ואני מדבר על או ג'י מאיו. השחקן הכי מפורסם שאני ידעתי ששיחק שם, היה הרולד מיינור. אני בספק אם הצעירים שבכם שמעו עליו, אבל בזמן שהוא שיחק בUSC היה מסביבו הייפ מאוד גדול, והוא אפילו כונה בייבי ג'ורדן. נשאר הבייבי, הלך הג'ורדן. בחיפוש עלה גם שמו של פול ווסטהפול. ווסטהפול נבחר לבוסטון, וזכה איתה בטבעת אליפות. הוא יותר מזווה עם פיניקס, אליה עבר ב1975, הוא היה שותף למשחק 5 בגמר של 1976, בו פיניקס שיחקו מול בוסטון. הוא היה אחראי לאחת ההארכות (במשחק היו 3), כששניה אחת לסיום ביתרון נקודה לבוסטון, הוא לקח פסק זמן. לפיניקס לא היו פסקי זמן, ונשרקה עבירה טכנית (מוכר מאיפשהו?). בוסטון עלו ליתרון 2, אבל פיניקס קיבלו את הכדור בחצי (אחרי המשחק הזה החוק שונה), והצליחו להשוות. בוסטון ניצחו אחרי 3 הארכות, וזכו כמובן באליפות. הוא עוד שיחק בסיאטל וניו יורק, ובתור מאמן הוביל את הסאנס של בארקלי לגמר מול שיקגו ב93.

מישהו קלע לפיניקס מחצי מגרש

ידוע לך מי זה היה? אולי ווסטפול הוציא את כדור החוץ. ראיתי את זה כמה פעמים בבאזר ביטרז של כל הזמנים

SSPB

New member
גונזאגה בולדוגס

נמצאים איפשהו במדינת וושינגטון משחקים בבית שנקרא WCC שזה בית מערב וכמדומני משתייך למיד מייג`ורס. השחקן הכי טוב שיצא מהמכללה הוא ג`ון סטוקטון.

טוב נו

ונדרבילט - נשוויל טנסי כינוי: Commodores שחקנים מפורסמים : אין משהו מדהים - ויל פרדו ??? על דריק באיירס עוד תשמעו(בטח באירופה) היה להם שחקן ליגה לגיטימי קלייד לי שמו שהיה סנטר סביר בשנות השישים המאוחרות בNBA

ויל פרדו ../images/Emo6.gif

גם משהו הוא היה עגלה גם במשחק המחשב של אז... טוב, כל יום תוסיף איזו מכללה או שתים שלוש

OrEl74

Well-known member
מנהל
הייי הייי...תרגיע כשאתה צוחק על אגדות עבר ../images/Emo13.gif

לא היה שחקן בהיסטוריה שנהנתי לצחוק עליו יותר לעל וויל פרדו ולדעתי אני לא היחיד.

יאללה הנה עוד אחת

הולי קרוס : ורצסטר מסצוסטס כינוי: The Crusader מפורסמים : בוב קוזי המדהים

the mnm factor

New member
יאללה נלך על האהובה עליי:

דיוק DUKE כינוי: השטנים הכחולים צבעים: כחול ולבן מיקום: דורהאם, צפון קרוליינה מאמן: מייק קרזייזסקי (COACH K) שמאמן את השטנים יותר מ20 שנה שחקנים שיצאו מהמכללה: זו הסיבה לאהבה שלי לדיוק- הרבה שחקנים שיצאו ממנה הם בעלי אופי שקט ונעים ושחקנים שיודעים את העבודה: שחקני הווה: גרנט היל קרלוס בוזר אלטון בראנד אנטואן ג'יימסון שיין באטייה -- מייק דאנליבי ג'ייסון וויליאמס כריס דוהון בעבר היה גם את כריסטיאן לייטנר הידוע לשמצה וגם את דני פרי שידע ימים לא רעים בקאבס. זה הכל נדמה לי...

בזמן שהוא שיחק בדיוק

לייטנר בכלל לא היה ידוע לשמצה. אני חושב שהוא רשום כאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה המפוארת של המכללה. אני זוכר משחק מושלם שלו (אני חושב שבחצי גמר) של 10 מ-10 מהשדה ו-10 מ-10 מהקו. דיוק של ליטטנר היתה קבוצה מדהימה, אמנם ב-NBA הוא היה פחות כוכב, אבל זה רק בגלל שהציפיות היו גדולות מדי. אם אני זוכר נכון, גם בובי היל שיחק בדיוק. היה כוכב ענק במכללות, לא הצליח לעשות מעבר מוצלח לליגה של הגדולים. דווקא דני פרי היה כישלון אדיר, בחירה גבוהה שלא עשתה יותר מדי. בשלב די מוקדם הוא אפילו הגיע לאיטליה ואחר כך חזר שוב ל-NBA.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם אני לא טועה גראנט היל שיחק איתו בדיוק

הוא היה סניור והיל היה רוקי. והסל הכי מפרסם שלו הוא דווקא בגמר המכללות כשהוא קלע את סל הניצחון.

הסל המפורסם בשמונה האחרונות:

Hill might be best known for his role in a desperation play in an NCAA tournament regional final against Kentucky in 1992, which many consider to be the greatest college basketball game of all time. With Duke down 103-102 in overtime and only 2.1 seconds remaining after Kentucky's Sean Woods hit a floater, an unguarded Hill heaved the in-bounds pass 75 feet across the court into the hands of Christian Laettner, who dribbled once and spun before pulling up to make the game-winning jumper from just outside the free-throw line as time expired.​
לייטנר המשיך אותה שנה למקצוענים ונבחר שלישי מיד אחר שאק ואלונזו. איזה בציר! שאק וזו נחשבו אז לצמברליין וראסל שישלטו בליגה שנים ביריבות ביניהם, זה לא יצא בדיוק ככה, אבל שאק קיים את ההבטחה סך הכל וזו אכן ביסס עצמו כדפנדר הטוב בליגה בשלב מסוים

למעלה