משחק לגשם ראשון

noa128

New member
משחק לגשם ראשון

5 דברים שאני אוהב/ת בחורף. אני מתחילה: 1. מאכלי קדירה וחמין 2. להתכרבל בפוך כשבחוץ מבול (רצוי ביום שישי אחה"צ כשכל העולם ישן) 3. סוודרים גולף רכים בצבעים כהים 4. קרמבו 5. הריח המתוק בחדר הילדים המחומם בלילה - ריח של כביסה ושמפו.

נעמייה

New member
ואני אוהבת...

1. לישון בכפיות כשבחוץ מבול... 2. לאכול מרק חם של אבא שלי... 3. למלא את הבית בשטיחים, פרחים וריחות נעימים... 4. לנהוג בכביש ריק כשהגשם מטפטף... 5. לאהוב

חמש בקושי

האמת שככל שהשנים עוברות אני פחות ופחות מחבבת את החורף. אולי זה הלבד? אולי המיטרד? לא יודעת. אבל הנה חמישייה אחרי מאמצי חשיבה ניכרים 1. ארטישוקים 2. את ההתלהבות של המחמל הקטן מהגשם הראשון 3. ריח של גשם - אין עליו (אולי צריך לייצר בושם כזה?) 4. שמש חורפית 5. טיפות גשם מנצנצות על הבוגונוויליה במרפסת וכל השאר זיכרונות רחוקים.

פילאטוס

New member
חורף

יש לי יחסים מעורבבים עם החורף. אני חמה ועגולה בו, וגם צפופה וכבדה מתמיד (אם זה אפשרי בכלל). גם הבדידות מתיישבת לי פה בסלון, עם כל המעילים שלה והצעיפים, וגם נפתח לי הלב למשהו. ואני אוהבת את האור הירושלמי של החורף. וללכת במבול בחולצה אחת (אבל רק מהמונית עד הבית). ולהשתכר בחורף מליקרים מתוקים. ולשבת בקפה על מרק חם ולראות את הרחוב נרטב, לחכות עד שנחלש. בכלל להרגיש בבת אחת שהחוקים של העולם יותר גדולים משלי. ואת הקור הירושלמי אני אוהבת גם: מעיר, מזקיף את הנשמה. וכמו נועה, קרמבו. אבל רק טרי טרי. ושניים מוקה ושניים וניל, לאכול אותו כל פעם אחרת. ואולי יהיה שלג. אין שום דבר שדומה לשלג. אפילו כשאני נתקעת עם הקביים בין ערימות בגובה הברכיים. הוא כל כך זר לארץ הזאת, שלג, ובבת אחת אני מרגישה במקום אחר, רחוק. כמעט משונה לשמוע אנשים מדברים עברית כשיורד שלג.

וואוו איזה כיף חורף

לקחתי את המשימה מבלי לקרוא עוד מה אחרים כתבו, אז כולי תקווה שלא יצא אותו דבר :) 1.פינוקי פוך כשבחוץ גשם זלעפות. 2.משפחתיות חובקת. 3.צ'ולנט. 4.לבד בבית,מוזיקת שנטי,לשבת בסלון בטרנינג,המזגן על 30 מעלות, ספר טוב ביד, וממול החורף המשתולל משתקף דרך החלונות הגדולים. 5.מקלחת רותחת. זה לא סדר עדיפויות.

datnyc

New member
החורף שלי

1. קור מקפיא עצמות 2. הגילוי שכובע ממש מחמם 3. הסקה מרכזית שפועלת 24 שעות 4. שלג אמיתי אמיתי גבוה ולבן כן, כן ביליתי חורף אחד בניכר ומאז החורף הישראלי שלנו נראה לי פשוט משחק ילדים

hrabba

New member
והנה מתגלה הצד האכזרי שבי

אני מתה על חורף בייחוד כשיורד מבול בחוץ, ואני בבית מול התנור, רואה אנשים אחים רצים בגשם, בייחוד עם יש לי כוס שוקולטה ביד חורף בשבילי הוא התקופה הרומנטית - אז תוסיפו מאהב לרשימה למעלה וקבלתם את החורף המושלם אוירי הריח של הגשם - נכון שהו שונה? זה הזמן שאני קוראת בו המון - מה יותר טוב מתנור וספר טוב.. ואל תענו לי
) משפחתיות - חורף זועק לזה.... זהו יש עוד, אבל..

לא ליטה

New member
מחרבת שמחות ../images/Emo186.gif

הכי אוהבת בחורף... לא מסתדר לי ביחד "אוהבת" ו"חורף" אבל נועה ביקשה אז אני מנסה למצוא, חופרת עמוקות ונאלצת לומר שהכי אני אוהבת בחורף זה את המלקוש. עוד לא התחיל וכבר אני מחכה שיגמר. מחרבת שמחות כבר אמרתי? אבל מכיוון שהוא כאן ואין ברירה אלא לשרוד אותו, אז: (1) שמש של אחרי הגשם (כשכל האפור כבר נמחק ונשאר רק הנוצץ והריחני) (2) מרק (כל מרק שעולה על הדעת מתקבל בברכה) (3) קרמבו (שמבחינתי לוקח את הגלידה בלי להאט בסיבוב) (4) יומולדת (למרות שבשנים האחרונות זה יותר סתיו מחורף) (5) ממממ... שהוא נגמר!!! מלקוש כבר אמרתי, לא?

ואיזה כיף חיים זה....

לשבת באוטו עם החימום עובד. ולהכנס לשלולית מהר ובכוונה כדי לראות את ההולכי רגל ... נרטבים
סתם.... מה נראה לכם.... אני לא כזה.... אבל אני מודה שכל פעם אני חושב מחדש שזה יהיה כיף
אבל אין לי לב לעשות את זה, זה ישאר אצלי לעולם כפנטזיה לא ממומשת....

מזל טוב על הפורום החדש

אני מהפורום השכן של "פרק שני" 1. להיות עסוק בדברים שאני אוהב כשהחלון פתוח ומדי פעם טיפת מים קופצת עלי. 2. ויסקי טוב. 3. אישה יפה לידי,עדיף שניים אך היו ימים גם של שלוש... 4. סיגריה לאור נרות בשלווה של ענן אלכוהול וריח של סקס באויר וריח של גשם מהחלון. 5. לראות אותה מסתכלת עלי במבט של "כולי שלך החורף". 6. לצאת עם חברים לקטוף פטריות. 7. לטייל בארץ וסוף סוף לראות את המדבר פורח. 8. להתגעגע לקיץ. סגול(האמת איש של קיץ אבל לא מוכן לוותר על שום תענוג)

פילאטוס

New member
ניק משובח!

סגול מתעקש... מזכיר לי ביטוי מאיזה ספר, "מלים שמתעקשות", רגע כזה שכותבים בריכוז עצום, ואז אפשר להרפות את הקמט במצח, כי רק המלים המוכרחות באות, ומעצמן. "אשה יפה, עדיף שניים אך היו ימים גם של שלוש"? הומממ. ברוך הבא

לא ליטה

New member
רק תסביר לי, בבקשה

איך בתור איש-של-קיץ הצלחת למצוא לא רק חמישה אלא שמונה דברים טובים לחורף
מצד שני, אם יורשה לי להיות קטנונית לרגע (מה רגע? זה מצב כרוני אצלי), אז סעיפים 2-3 טובים לכל עונה, אבל ברור שזו ממש לא סיבה לוותר עליהם גם בחורף. <לא ליטה מזדהה עם סעיף 8>

spidi2

New member
מנסה בכל כוחי לפרגן לחורף.....

1.
חם; 2. עיר עוטה לבן - יענו ירושלים מושלגת (אחחחח ימי החופש הנלווים לזה...) 3. שמיכת הפוך והכר עם ציפות מפלנל... סבתאי שכזה... אבל מה זה נעים
4. ללכת בבית עם מכנס קצר וגופיה - כשהבית מוסק וחם ובחוץ הרוחות משתוללות. 5. יאוווו... כבר ממש מחפשת בנרות... אולי... <מותר "לגנוב"
> קרמבו
זהו.... ממש סיימתי בשארית כוחותיי.... אביב... אני בהחלט בעד האביב... אז מתי הוא כאן

עוברת

New member
לא סובלת קרמבו.

לפחות עד שיחליפו לו את השוקולד. את הבפנים דוקא אוהבת. כלניות. מרק חם. קקאו עם מרשמלו. אם היו לי מגפי גומי, הייתי הולכת לדשדש בשלוליות כמו הילדים.

החמשיה שלי....

1. להתכרבל בפוך עם מישהי אהובה עם גשם בחוץ ותנור בפנים. 2. לנסוע בגשם, בלילה. בלי פקקים, עם רדיו וחימום עובד. 3. מרק מינסטרונה. 4. להסתובב בימי גשם עם חולצה קצרה ולהרגיש את הקור. 5. החמין שאמא שלי בשבתות סוערות. ובכלל..... זה שחורף ולא חם.

תסלחו לי אבל.....

למה אני כבר לא אוהבת את החורף? ממש לא, זה מזכיר לי עצבות, שקט, (נזהרת שלא לומר בדידות) שונאת חורף -
כיף לכם ששמח לכם קצת
אז אני אמשיך לקרוא מה כתבתם, אולי אקח קצת מכם
אז לפחות שיהיה חורף חם ונעים. כרמל

lali5

New member
הכי אני אוהבת משחקים, גם בחורף וגם

אז ככה: הכי אני אוהבת שאפשר סוף סוף להתאפר!! אפשר סוף סוף להתלבש קרמבו - כולל שוקולד/לבן/חום - לא חשוב - רק הרבה ולי זה מספיק שלושה דברים נשיקות ללי

ophra

New member
../images/Emo103.gif מצטרפת למשחק

1. שוקו חם, אפשר לגוון עם מרשמלו או קוביות שוקולד בפנים 2. סחלב חם, עם הרבה קינמון מלמעלה 3. מרקים חמים, מכל סוג ובכל צבע 4. קוניאק טוב בכוס עגולה, שמתגלגל על הלשון ומתפשט בחום בתוך הבטן 5. ללכת בחוץ עם מטריה 6. ללכת בחוץ בלי מטריה 7. לדלג מעל שלוליות ובתוכן 8. להרגיש את הקור הדוקר על הפנים 9. האויר הנקי והצלול אחרי שהגשם מפסיק קצת 10. להתכרבל בפוך. אפשר גם לבד, עדיף בשניים... 11. חנוכה, עם כל המוצרים הנלווים 12. האביב שבא בסוף אחלה משחק!!!! עפ
(אוהבת חורף מושבעת)

noa128

New member
12 - אכן אוהבת חורף מושבעת!

וברוכה הבאה
סחלב אין לי, המרק על האש (אוי, הריח.. א-מחאייה..) - אבל שוקו נשמע אחלה , בעיקר עם הקוביות שוקולד בפנים...
נועה.

למעלה