משחק כנסו ונסו

משחק כנסו ונסו

אליכם להקים צוות של 5 רעים שינצחו את האקסמן על בטוח מי יהיה בצוות ואיזה מהאקסמן הוא ינצח פרש הסבר נמק וצטט מהמקרא

King Vegeta

New member
הצוות שלי

מגנטו- הוא יהיה המוח שבחבורה הוא יבצע כל מהלך בצורה אסטרטגית וטקטית. הוא ינצח את וולברין. אפוקליפס- הוא ממש חזק והוא ממש יכול להצח את כוולם. אין לו אחד ספציפי. מיסטיק- היא יכולה להכנס לבסיס ולגנוב סודות. סייברטוט´- הוא החוליה הלוחמת, הוא תמיד ילחם. ג´אגרנאט- לא סתם קוראים לו הדורס. הוא ינצח תמיד הוא לא יפסיק עד שינצח. בעיה אחת הם יריבו על מי לעשות מה ומי לומר מה לעשות. הם יריבו על עמדת המנהיג.

סייברטות´ והדורס?

תזכור שעוצמה זה לא הכל. ולשניהם יש את התקפי הזעם שלהם. אני הייתי בוחר שהמוח בקבוצה תהיה דווקא מיסטיק, ומגנטו יהיה כפוף לה כמנהיג השני. בשביל עוצמה תמיד האבוק יהיה שם, חוץ מהתפרצויות אנרגיה ענקיות מהידיים שלו תמיד יש מניפולציות רגשיות, אחרי הכל, הוא אח אבוד. אפוקליפס יכול להשלים את החלק של העוצמה. נשאר מקום למישהו עם מוח וכוח ביחד. הייתי מכניס לכאן את אבלנצ´ר. נכון שיש לו בעיקר כוח, אבל גם מוח לא חסר לו. והוכחה היא פרק 208 באקס מן אבולושן, שנקרא joyride.

King Vegeta

New member
האבוק הוא לא רשע!!!!

מגנטו אף פעם לא יקשיב למישהו (שלדעתו) יותר נמוך ממנו(בכבוד ובכוח)

תבדוק במארוול

כתוב באתר הרשמי שהאבוק הופך לרשע בגלל שהוא לא מסכים עם דרכי השלום של פרופסור איקס. וגם אם הוא לא, אז תדמיין. הוא חיוני אצלי בצוות.

ואם אתם ממש מתעקשים על

זה שלא יהיה מישהו בעל כוח עצום שלא מת לעולם אז אפשר במקום אפוקליפס להכניס את MCcoy (דארק ביסט).

עידו לקחת את הטופ של הטופ

אם יהיה כזה איחוד זה יהיה חיסול אולטימטיבי בהחלט בחירה קטלנית:) נראה לי שאם באמת בסידרה כולם היו משתפים פעולה האקסמן היו מתים

השתגעת?! סייברטות´ והדורס ביחד

זב פשוט יותר מדי כוח פיזי.ועוד עם אפוקליפס.... כמו שאמרתי דרוש כוח, דרוש מוח, ודרוש שילוב של 50% כוח ו50% מוח.

King Vegeta

New member
תראה את זה ככה...

אפוקליפס מגנטו ומיסטיק חכמים מאוד..... מיסטיק חכמה כמו מחוננת מגנטו חכם יותר מבנאדם מחונן זתאמרת ממש חכם ואפוקליפס הוא מ-מ-ש חכם כי הוא שליט עליון ועבר הרבה... כל השאר(סייברטוט´ והדורס) הם חזקים מאוד.... הם לא תמיד מקשיבים אבל שמדובר בלהרוס את האקסמן הם עושים הכל....

אבל סיברטופ´?

הוא לא כל כך חזק..וולורין או צייקלופ יכולים להעיף אותו במכה אחת טובה... מישהו אחר..

לי יש צוות

סיניסטר-הוא טוב נגד כל האקסמן חוץ מציקלופ הדורס-הוא יכול לנצח את האקסמן כל עוד הם יפעלו לבד ולא בצוות מלך הצללים-הוא יכול לנצח את סופה האח של לילנדרה קיסרית שיאר (אני לא זוכר איך קוראים לו) מגנטו-יכול לנטרל את וולברין ואפילו להרוג אותו

למעלה