משחק, כי משעמם לי. מיילו רטוב -או- מיילו יבש?
S Sweet Misery New member 4/8/03 #2 *לול*!!! אפשר שנייהם? אני אאלץ לבחור ביבש. אני סוגדת לשיער הנפוח. השיער של דין או השיער של ג'ס?
ל לאנה New member 4/8/03 #3 השיער של צ'ארלי. מבולגן עושה לי את זה. The Clash -או- The Sex Pistols? *להקות פאנק ~ ג'סוש ~ באג. זה הקשר. *
השיער של צ'ארלי. מבולגן עושה לי את זה. The Clash -או- The Sex Pistols? *להקות פאנק ~ ג'סוש ~ באג. זה הקשר. *
G Gilmore Girl Rules New member 4/8/03 #6 צ'ילטון. כי טריס שם |oblivious| המממ...אה! גלדיה עם גביע או בלי גביע?
פ פינקילושה New member 4/8/03 #9 גביע! ( ) אממ... בלה. כלנית או סביון ? (מה אתם רוצים ממני?!?! תמצאו שאלה שעוד אל שאלו! )
G Gilmore Girl Rules New member 4/8/03 #11 סביון../images/Emo11.gif אלאניס מוריסט או אבריל לאבין? (התשובה ברורה, לא? )
G Gilmore Girl Rules New member 4/8/03 #14 פו הדב! (אמאל'ה, יש ביטלס פאנפיק יש ביטלס סלאש! ) ...הביטלס או הביץ' בויז? (התשובה ברורה וידועה לכולנו, אל תנסו להתכחש )
פו הדב! (אמאל'ה, יש ביטלס פאנפיק יש ביטלס סלאש! ) ...הביטלס או הביץ' בויז? (התשובה ברורה וידועה לכולנו, אל תנסו להתכחש )
B Blizzard Beach New member 4/8/03 #15 אימאלה../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif מה השתלט עליי רציתי לכתוב פו הדוב מאיפה זה יצא ... הביטלס השאלה מלמעלה . *מבוהלת*
אימאלה../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif מה השתלט עליי רציתי לכתוב פו הדוב מאיפה זה יצא ... הביטלס השאלה מלמעלה . *מבוהלת*
G Gilmore Girl Rules New member 4/8/03 #19 ../images/Emo24.gif (בחרת נכונה ) פאפי אמממממממ...הפיילוט או הפרק האחרון של העונה השנייה?
פ פינקילושה New member 4/8/03 #7 גילברט. ברט. גילברט. ברט. גילברט! בלע. רוק אלטרנטיבי או רגיל ()? בלע. אין לי כבר מה לשאול...
ל לאנה New member 4/8/03 #13 ...מה הכוונה? כלומר, תתני לי דוגמא לרוק ודוגמא לרוק אלטרנטיבי... בלור או מטאליקה?
B blue dragonfly New member 4/8/03 #16 מטאליקה. ... And nothing else matter רגע, זאת הייתה שאלה בכלל? האלבום השחור או האלבום הלבן? למרות שהם לא ממש קשורים אחד לשני ...
מטאליקה. ... And nothing else matter רגע, זאת הייתה שאלה בכלל? האלבום השחור או האלבום הלבן? למרות שהם לא ממש קשורים אחד לשני ...
G Gilmore Girl Rules New member 4/8/03 #20 מטאליקה: מטאליקה. טוף, לא שמעתי את האלבום השחור, אבל האלבום הלבן הוא פשוט מדהים. אז האלבום הלבן! שאלתי...למעלה
מטאליקה: מטאליקה. טוף, לא שמעתי את האלבום השחור, אבל האלבום הלבן הוא פשוט מדהים. אז האלבום הלבן! שאלתי...למעלה