משחק- יצורי כילאים"

משחק- יצורי כילאים"

אני עשיתי פה יצור כילאים, פנים של סיאורן לי וגוף של אדם. המטרה שלכם היא לגלות מי האדם. רמזים (הפעם יש מעט, כי זה דיי קל) הוא אדם אמיתי ממין זכר הוא שר מאוד יפה (לדעתי) הוא הוציא דיסק לפני בערך כמה חודשים מצורפת התמונה של יצור הכילאים

יצור הכילאים השני

פנים של טומויו, גוף של בת אדם רמזים: היא שחקנית בהארי פוטר היא משחקת דמות ראשית והיא בביתן גריפינדור

אני הולכת לישון

אם מישהו יענה בלילה כשאשן אגיד לו מחר אם תשובתו נכונה או שגויאה

lazy Gi®l

New member
חח

יותר מידי רמזים לא? ד"א ראיתי את הארי פוטר - האסיר מאזקבאן, סרט יפה! יותר אהבתי את השני אבל מילא
בקביק כזה מתוק... גוד נייט לכם !

אוקי...הגוף נראה מוזר עם הראש הקטן

של טומויו 0.o בכל מקרה השחקנית היא אמה ווטסון (נראה לי...) והיא משחקת את הרמיוני גרינג'ר.

ערן1987

New member
חח,אהבתי! ../images/Emo6.gif

וסתם בשביל הרקורד,האלבום שלו יצא לפני כחודש

כמה דברים

1)התשובה הנכונה הייתה אמה ווטסון כי היא משחקת דמות ראשית מגריפינדור, הרמיוני כל הכבוד ל-"מר גורדו" 2)אני שמחה שאהבתם.... 3)גם אני שמתי לב שזה של טומויו ואמה לא נראה כל כך טוב, וגם בטעות חתכתי לה קצת שיער... אהבתי יותר את זה של סיאורן ושי וערן, תודה שתיקנת אותי בקשר לאלבום של שי, חשבתי שהוא יצא לפני ארבעה חודשים...
4)היום לא הלכתי לביה"ס, כי אני חולה...
אני אמרתי להוריים שלי שאין לי חום אבל הם אמרו שמחר אני אלך לביה"ס כשאני אבריא אבל היום אני אשאר בבית

יצור כילאים שלישי

מעכשיו, אני אעשה פנים של מפורסם וגוף של מישהו מסאקורה, ואתם צריכים לנחש של מי הגוף. אני לא אעשה רמזים, כדי שלא יענו ישר (מרשעת שכמוני
) טוב, הפעם אלו הפנים של נינט

Leemon

New member
חח גם אני בבית...

אבל אני לא חולה, פשוט הכיתה שלי יצאה לטיול ואני לא, אז יש לי ארבעה ימים של חופש ^^. ובמילא שבוע הבא כבר מתחיל החופש הגדול...
(אז אני לומדת עוד רק ביום חמישי, ובשישי יש תעודות)

OFIRB9

New member
אני סיימתי ללמוד מזמן

ביום רביעי יש טקס וגמרנו עם הבצפר הזה לכל החיים

למעלה