משחק חסר שם2!

gilmorefreak

New member
משחק חסר שם2!../images/Emo9.gif

הפעם מתקיפים את הדס!
שרשרו שאלות שמופנות אליה, בן 10 ל-13 אם אני לא טועה..
אני עוד מעט אשרשר... אה..כן..רק הדס עונה!
תהנו!

gilmorefreak

New member
לא, נו בלה../images/Emo4.gif אני בתהליכי חשיבה מה

..לכתוב..
אתם קודם!

gilriv

New member
שובפם העונה השלישית

שלו יהיה פיגועים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שוב יהיה לנו מה לראות מיום שישי ה4 למרץ מההתחלה אאאווו הפרקים הכי טובים שה של העונה הזות { סוף הפרק הוא הכי טוב רורי והחברות המתוקות שלה החל מימי שישי 16.55 אחרי !2 גברים וחצי גם מותק של סיטקום

../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif../images/Emo53.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo69.gif../images/Emo121.gif

לא כל כך הבנתי את המשחק אז אשמח אם מישהי תסביר לי..
תודה מראש, ו
על ההתלהבות מהסמיילים

gilmorefreak

New member
../images/Emo122.gif

מסנג'ר רשע ומרושע!
בלה. לא משנה..אממ..יש מתנדב/ת שבועי/ת וכל יום שישי רושמים למתנדב/ת המון המון שאלות על חייו ובקיצור על כל מה שבא לנו..
[בין 10 ל-13 שאלות אבל אף אחד לא יהרוג אותך אם תרשמי יותר..
] ואממ זהו, הוא צריך לשרשר תשובות..וזה עוזר להכיר אותו או משו אני מניחה..
השבוע שואלים את הדס..תהני!

gilmorefreak

New member
אוקי..אתם רעים!../images/Emo11.gif

אני אתחיל..
אוקיי...מה שלומך?
[אחח המקוריות..] אממ..מי הזמרת/זמרת/להקה אהובים עליך? [יש לי ניחוש פרוע..] סתם בגלל ששאלת אותי -SFIJ או JLP? שיר אהוב ב-SCC? שיר אהוב של אלניס? שיר אהוב בכללי? אוקיי,די אלאניס..
אממ..מקצוע שנוא בבציפר? מורה שנוא/ה? בן שנוא? בת שנואה? [אני ממש אוהבת אנשים היום...
] תוכנית טלוויזיה אהובה? תוכנית טלוויזיה שנואה? הרגע הכי מביך בחייך? הרגע הכי עצוב בחייך? ועכשיו הבנאדם הכי שנוא?
בלה.מאכל אהוב? אממממ...מפגש פורום פסח, תבואי או לא? עכשיו כשענית בחיוב[חסר לך שלא!
] תביאי את הגיטרה והמפוחית כן?
סרט אהוב?[נו אני יכולה לנחש כמעט את כל התשובות שלך
] משחק חברה שנוא?
אממ..פורומים אחרים שאת כותבת בהם? בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? איפה היית רוצה לגור? טוב, די
הפצצתי אותך בשאלות!:- Dתהני!

hbam

New member
נצל"ש - פעם ראשונה yey me :D

מפגש פורום פסח? יש דבר כזה? למה לא הודיעו לי? :|

gilmorefreak

New member
אממ..לא יודעת, סתם הצעתי...

כי אני רוצה שיהייה..
אין לי מושג אם באמת יש
...

Kill Bernard

New member
חזרתי! ../images/Emo9.gif

אוקיי...מה שלומך? [אחח המקוריות..] אממ אממ. רע.
אני רוצה שאח שלי ילך מפה.
אממ..מי הזמרת/זמרת/להקה אהובים עליך? [יש לי ניחוש פרוע..] רציתי להגיד משהו אחר סתם בשביל הקטע, אבל אני לא יכולה. אלאניס!|
סתם בגלל ששאלת אותי -SFIJ או JLP? קשה, אבל JLP שיר אהוב ב-SCC? ברור ש- Knees Of My Bees שיר אהוב של אלניס? ג'וינינג יו. לא. פורגיבן. שניהם
שיר אהוב בכללי? המצויינים למעלה
לא יכול להיות שהשיר האהוב עלי לא יהיה של אלאניס, נכון?
אוקיי,די אלאניס.. (אלאניס!
) אממ..מקצוע שנוא בבציפר? מתמטיקה. בעע. אה, וספורט, אבל רק כי יש מורה אחת שהיא פרחה מטומטמת.
מורה שנוא/ה? חנת. היא השטן. בן שנוא? גיא. מפחיד כמה אפשר לשנוא בנאדם רק כי הוא קיים
ויש עוד רשימה אורכה. בת שנואה? אני לא שונאת אנשים..
*** ***, ****. חסוי, נו. הם יהרגו אותי. [אני ממש אוהבת אנשים היום...] - מה לעשות - ה"אנשים" מביאים אותנו לזה. הם טיפשים ומעצבנים.
תוכנית טלוויזיה אהובה? גילמור!
תוכנית טלוויזיה שנואה? יש דבר כזה? מה שאני שונאת אני בד"כ לא רואה..
הרגע הכי מביך בחייך? שניסיתי לאכול משהו מפלסטיק בארוחה משפחתית.
זה נראה אמיתי. הרגע הכי עצוב בחייך? אין לי יותר מידי טרגדיות. אבל זה בהחלט היה כשחשבתי שהג'אנקי שלי נשרט
אבל בסוף הוא לא. ועכשיו הבנאדם הכי שנוא? גיא
. בלה. מאכל אהוב? הלזניה של מותק!
אממממ...מפגש פורום פסח, תבואי או לא? כן כן כן כן כן!
עכשיו כשענית בחיוב[חסר לך שלא!] תביאי את הגיטרה והמפוחית כן? שיהיה. מפגש פורום!
סרט אהוב? [נו אני יכולה לנחש כמעט את כל התשובות שלך] דוגמה!
. ו-Finding Nemo. אוף, אני צפויה מידי.
משחק חברה שנוא? אני לא שונאת משחקי חברה. כל דבר אפשר להפוך למעניין יותר
. אה, אבל אני מתעבת טליסמן, אם מישהו יודע מה זה. אממ..פורומים אחרים שאת כותבת בהם? אלאניס
בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? שש. רק עם החוכמת חיים שיש לי עכשיו
הייתי מנצלת את זה לטובתי. איפה היית רוצה לגור? אנגליה!
או פה. נחמד לי כאן.
(רק לא כרגע כי אח שלי מעצבן אותי ויש להכין דגם לביולוגיה. בעע.
)

hbam

New member
אני פשוט אמשיך את מה שאיילת שהתחילה

בלי כל השאלות של מה קורה בלה ובלה ושום דבר שקשור לאלאניס מבטיח :) טוב בעצם אולי רק אחת... איזה שיר של אלאניס את הכי הכי הכי הכי אוהבת? את אוכלת ארוחות בוקר? אם כן מה את אוכלת אם לא למה לא? איזו עיר את הכי שונאת בארץ (חוץ מחדרה :))? כמה זמן עוד נשאר לך עד שנגמר המלווה? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? (תחביבים קיצר) ועכשיו לאוכל (כי אני מת מרעב :\) :) מותק או מקס ברנר? ספגטי או שוקולד? המבורגר כפול עם בשר טעים (לא של מקדנולדס!) או פיצה נגיד של סאגזורה? שינוי נושא המממ... לאן את רוצה להתגייס? למה? כמה חברים היו לך? כמה חברות (חברות חברות... כאילו לסביות כאלה :)) היו לך? מה בא קודם הביצה או התרנגולת? מה בא קודם, עכשיו או אחר-כך? היית מעדיפה להיות בן? מי ינצח ב- celebrity death match (באמטיוי היה פעם למי שזוכר)- רורי או לורלי? דין או ג'ס? פלפלת או אבריל לבין :)O)? :))) תהני :)

למעלה