משחק חמוד

Dark faith

New member
זה ממש מוגזם...לפני דעתי:-\

צריך לזכור שאותם אנשים צריכים להיפרד מהמורשת שלהם ומההיסטוריה. דבר כזה לא צריך להיות ללעג.

MS6

New member
?

את משווה את המוסריות של הימין הישראלי לשמאל הישראלי? בימין הישראלי המפלגה הכי קיצונית מציעה לערבים כסף תמורת עזיבתם במפלגה השמאלית הכי קיצונית מעדיפים להעיף יהודים מביתם בכוח, בתמורה לפיצויים דלים, עשרות אלפי תושבים. הימין הקיצוני עד כה ביצע מספר רציחות פוליטיות בודדות שזכו לביקורת קשה של הימין המתון ולעומת זאת השמאל הקיצוני (והמתון) ביצע עשרות רציחות של אנשי ימין והם זכו לתואר של "גבורה" ו"אומץ" (כמו הרוצח דוד בן גוריון שהורה על רציחתם של 18 לוחמי האצ"ל ואח"כ הוכתר כגיבור). השמאל טרנספר ערבים בכוח מישראל במלחמת העצמאות והימין הציע לתת להם אוטונומיה בישראל.. יש עוד עשרות דוגמאות להבדלים בין הימין, המוסרי מאוד, לבין השמאל- הלא מוסרי כלל.

shiroosh999

New member
ואפשר להגיד...

שאתה הבנאדם הכי אובייקטיבי להגיד את זה, נכון? אתה לא יכול לתת לעצמך להשוות את השמאל לעומת הימין, כשאתה ימני מאוד קיצוני. =/

MS6

New member
ימין מאוד קיצוני?

אני רואה שאת לא מכירה ממש ימנים קיצונים.. אני ימין די מתון (נגד מעשים כמו חסימת כבישים או טרנספר בכוח.. אבל אני גם נגד מסירת שטחים) בכל אופן יש מישהו שיכול להיות אובייקטיבי בעניין כזה? יש מישהו שאין לו דעה בנושא? לפי מה שאת אומרת אני בכלל לא צריך להביע דעה כי אני ימני לא? אז גם ככה מצפים ממני לכתוב דברים ימניים? זה ממש שטויות להגיד דבר כזה.. אני מצפה ממישהי שמאלנית כמו רותם לנסות ולהשיב לי. הבאתי הוכחות לכך שהשמאל הרבה פחות מוסרי מהימין.

dimiav

New member
חכו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כתגובה על המשחק השמאלני אני מביא לכם משחק נקמה!!! עוד יומיים הוא יהיה גמור!!!!

אַמִיר

New member
מה?! איפה אתה חי?

"בימין הישראלי המפלגה הכי קיצונית מציעה לערבים כסף תמורת עזיבתם" הימין הקיצוני בכלל תומך בלהעיף את הערבים לים! וכם יש הרבה אנשי ימין קיצוני שהתבטאו ככה בפומבי! הימין הקיצוני ביצע מספר רציחות פוליטיות? לזה אתה קורא מוסר??? להרוג ראש ממשלה בגלל שלא מסכימים בדעות שלו??? זה נקרא מוסר? להתעלל בחיילים ששומרים על מתנחלים מעפנים, זה נקרא מוסר??? לבצע פיגועי ירי כנגד פלשתינאים, זה נקרא מוסר???? השמאל, וגם הימין של ימנו, הוא כן מוסרי, כולם ביחד הגיעו למסקנה הנבונה שבגלל ההתישבות של המתנחלים מחוץ לגבולות ישראל הוא הגורם הראשי לרצח יהודים חפים מפשע! ולכן החליטו להחזיר את היהודים שהם חלק מהעם לתוך ישראל גם בשביל להגן עליהם יותר טוב, וגם להגן על שאל אזרחי מדינת ישראל!!! אז תעשה לי טובה ותחשוב טוב טוב לפני שאתה כותב הודעות כאלה...

MS6

New member
אני צריך לחשוב? אני מדבר על עובדות

אני לא מדבר על ילדים מפגרים שאומרים "צריך להרוג את כל הערבים" או שטות כזאת.. המפלגה הימנית ציונית הכי קיצונית בכנסת היא מולדת היא מציעה לערבים לעזוב את יש"ע תמורת כסף לעומת זאת המפלגה השמאלנית ציונית (או לפחות ככה הם אומרים) הכי קיצונית בכנסת היא מרצ והיא מציעה להעיף בכוח תושבים בגלל שהם יהודים ממקומות מסויימים ולתת להם פיצויים דלים מאוד. מי יותר מוסרי?? עובדה: עד היום בוצעו כמעט 90 רציחות על רקע פוליטי במדינת ישראל. מלבד מספר רציחות בודדות של אנשי ימין הרוב הגדול של מעשי הרצח בוצעו ע"י אנשי שמאל. ביניהם 18 נרצחי אלטלנה, חניך בית"ר שנרצח בקן בית"ר פ"ת ע"י פעילי השומר הצעיר, פעיל ליכוד שנרצח ע"י פעיל עבודה בבחירות 96' ועוד עשרות מקרים אחרים. להתעלל בחיילים? אני לא יודע מה איתך אבל עוד לא שמעתי מחייל שמשרת בשטחים שמתעללים בו המתיישבים וכמו שאתה יודע יש לי לא מעט חברים שמשרתים בשטחים, המקרים שאנחנו שומעים מתפוח או מיצהר הם מקרים בודדים מאוד (וגם הם רחוקים מהתעללות..) שמנופחים ע"י התקשורת וגם הם במקרים רבים הוכחו כשקריים. הימין נגד ההתנתקות שרון בעד אבל הימין נגד, הוא הוכיח את זה במשאל המתפקדים ועובדה היום שהתמיכה בתוכנית ההתנתקות יורדת לגמרי.... חחח המתנחלים הם הגורמים הראשיים לרצח יהודים? ממש בדיחה.. תגיד את זה לפת"ח שהוקם ב1964 (שזה שלוש שנים לפני ה'כיבוש האכזר') לא היו פיגועים לפני ה'כיבוש' לא? בכלל לפי מה שאני הבנתי.. אחרי שיפנו את המתנחלים הפלסטינים יהפכו בכלל לשבדים. אני בטוח שאחרי שיחתם איזה הסכם ויבוא חמאסניק להתאבד בתל אביב הוא ממש יתחשב בשלום שלך...

charmillion

New member
בעיות מוסר

רק בגלל שראיינו את הימין הקיצוני לדבריך, הוא אמר כך וכך. שנים שלא ראיתי חיים יבין ודומיו הולכים ומתעניינים בשמאל הקיצוני, באנרכיסטים ו"פעילי השלום" שגורמים להכי הרבה בעיות במדינתנו. מוסר זה מובן יחסי. השאלה היא גם מאיפה באות הרציחות כדי לשייך אותן למושג המוסר. הרבה רציחות שמאלניות באו מלמעלה, מהממונים, מבעלי הכוח. לעומת רציחות ימניות (שאני לא מצדיק באמירה זו) שבאות מלמטה, מהעם, מאוכלוסיה שמרגישה נרדפת בעיתונות, בתקשורת ובחברה כולה. אין בכך הצדקה, לא ולא, אך המוסר נוטה לצד ברור מאוד. מוסר זה יפה. אך עוד לא דיברנו על ציונות, ערכים ואמונה.

MS6

New member
מקורותיי בגרמניה מוסרים לי כעת

שאדולף היטלר מאוד התלהב מהמשחק.

shiroosh999

New member
כנ"ל

לא משנה כמה המצב נורא, אין ששום סיבה שנשווה את זה לשואה, כל שכן לא לקשר את זה לאדולף היטלר, המצב שהיה אז בכלל לא חוזר על עצמו, זו השוואה נוראית וחסרת כל בסיס, לטעמי. =/

dimiav

New member
סליחה??? דמוקרטיה שמעת על זה???

צריך לאפשר כל התבטאות כל עוד היא עומדת במבחן הסכנה הברורה והמידית

למעלה