גם לא עובד לי!!!! ידעתי נכון מגניב??? גיליתי אתמול. חשבתי שזה מהאימייל שלי והלכתי לבדוק הודעות
E escaping New member 23/1/04 #22 גם לא עובד לי!!!!../images/Emo7.gif ידעתי נכון מגניב??? גיליתי אתמול. חשבתי שזה מהאימייל שלי והלכתי לבדוק הודעות
גם לא עובד לי!!!!../images/Emo7.gif ידעתי נכון מגניב??? גיליתי אתמול. חשבתי שזה מהאימייל שלי והלכתי לבדוק הודעות
J jenngirl New member 23/1/04 #24 נכון!!!גמני חשבתי..../images/Emo82.gif עכשיו אני נזכרת למה כל פעם שמעתי את הכל הזה כשקיבלתי מסרים אוףף לכי לפורום תמיכה טכנית ותשאלי אותם על זה
נכון!!!גמני חשבתי..../images/Emo82.gif עכשיו אני נזכרת למה כל פעם שמעתי את הכל הזה כשקיבלתי מסרים אוףף לכי לפורום תמיכה טכנית ותשאלי אותם על זה
E escaping New member 23/1/04 #18 איך אתם משיגים את התוצאות האלה?../images/Emo12.gif אני דורשת לדעת מיד! ייאי... אתם טובים...
E escaping New member 23/1/04 #23 אני יושבת ומנסה להגיע לניקוד... יותר גבוה כבר מיליון שנה אבל הוא פשוט יורד ונהיה נמוך יותר ויותר! תופעה מדהימה....
אני יושבת ומנסה להגיע לניקוד... יותר גבוה כבר מיליון שנה אבל הוא פשוט יורד ונהיה נמוך יותר ויותר! תופעה מדהימה....