משחק חלש שלי העונה:

Benn Is Kane

New member
משחק חלש שלי העונה:

9-0 על אוססונה
. לוקה טוני תפס יום..... התמזל מזלי, ובסוף החלוצים הפצועים שלי חזרו מוקדם מהצפוי, והתפוצצו על המגרש. בהתחלה חשבתי שיש בעיה במשחק, ואולי הם משחקים בלי שוער בכלל. אבל לא, פשוט בארסה שיחקה מעולה
. כמו שאתם רואים, היו מספר גולים מאוד צפופים... לכם היו נצחונות כאלה מוזרים?

sok777

New member
באמת שאני לא מבין

איך הבאת את פירלו ועוד את לוקה טוני. פירלו עולה בסביבות המינימום 20 מיליון [ולדעתי אפילו 30] פאונד ולוקה טוני בטח 15. איך? אני לא רואה שמכרת מישהו כזה משמעותי..

דנוך86

New member
מה התקציב של ברצלונה?

למרות שלא נראה לי שמילאן תשחרר את פירלו...

sok777

New member
אני התחלתי עם

4 מיליון פאונד. אחרי כמה בקשות לכסף הביאו לי 22 מיליון. מה שלא מספיק ללוקה טוני ופירלו.

Benn Is Kane

New member
Well....

מכרתי את סביולה ב-16 מילון יורו. את מוטה ב-7.5 מליון. את ג'יו ב3.5 מליון. את אדמילסון ב-7 מליון (אאל"ט). ועוד הרבה שחקנים מה-B/C שלי שהביאו לי דיי הרבה כסף+ביקשתי מההנהלה שהביאה לי כסף טוב. טוני נמכר לי ב-19 מליון יורו אם אני זוכר נכון. רציתי להביא את פירלו או קאקה. פירלו בדיוק רב עם ההנהלה ורצה אתגר חדש, אז הציבו אותו ע"פ בקשתו בטרנספר ליסט. ישר קפצתי על המציאה, וקניתי אותו ב-34 מליון, מה שהשאיר אותי עם 4 מליון יורו סה"כ. כמה אלפים הלכו על פיגו, עוד קצת על צעירים מבטיחים, ומליון יורו על קולאוטי (כל הליגה האיטלקיית וחצי מהספרדית רצו אותו).

../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

תגיד לי שלא ראיתי מה שאני חושב שראיתי!!!!!!!!!!!!!!!!! פיגו?!?! החזיר הזה?!?! החזרת אותו?!?! בשביל מה?!?!?

Benn Is Kane

New member
כן!

עשיתי את זה בשביל לראות את התגובות של הקהל.... הוא עלה לי ממש מעט, והבאתי אותו כי בתחילת העונה ג'ולי ומסי נפצעו ולא היה לי עם מי לשחק בימין.... פיגו סאקס! פאשיסט!

Benn Is Kane

New member
ד.א, החזרתי גם את פפ!!!!!!!!!!!!!!!

הוא משחק בבארסה C עד שהוא יחזור לכושר. הוא נמצא שם כבר עונה שלמה

BarcaBoy2

New member
גם אני החזרתי את גווארדיולה..

והוא אפילו הבקיע שער כבר!! הבאתי לו לשחק בגמר בגביע הבין יבשתי והוא הבקיע!! חח

Benn Is Kane

New member
עוד משחק גדול...

ואחד המשחקים הכי קשים שהיו לי איי פעם. הגעתי לגומילן מול ארסנל (שמינית גמר ליגת האלופות) אחרי הפסד 3-2 באצטדיון האמררויות (כתבתי הייבורי ותיקנתי את עצמי... יקח זמן להתרגל אני מאמין). שחקתי מצד אחד התקפי יותר, ומצד שני הגנתי יותר (קשר אחורי וקשר התקפי במקום 2 קשרים באמצע), עשיתי אול אווט אטק, קאוונטר אטק, מה לא. בסוף הצלחתי לעבור, בעזרתו הנדיבה של סמואל אטו, האיש הנכון במקום הנכון.

למעלה