משחק-חלק שני אותו דבר כמו קודם-->
N niravital New member 1/7/03 #3 לדעתי זה או שתיים או שלוש... גם אני לא בטוח, אבל נראה לי יותר ששתיים
N niravital New member 1/7/03 #8 אחד זאת לא היא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחח, בגלל שאין לי מושג אני מהמר על מה שהכי נראה לי שזאת כן נטליה
אחד זאת לא היא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחח, בגלל שאין לי מושג אני מהמר על מה שהכי נראה לי שזאת כן נטליה
L love amor New member 1/7/03 #9 אני לא מאמינה שאף אחד לא יודע!!!!!!!!ועוד חשבתי שגם זה קל מדי.....חחח
N niravital New member 1/7/03 #10 אההה (כמו בפספוסים) עבדנו עלייך!!! סתם אמרנו דברים לא נכונים כי זה כל כך קל חחח סתם אין לי מושג מה התשובה
אההה (כמו בפספוסים) עבדנו עלייך!!! סתם אמרנו דברים לא נכונים כי זה כל כך קל חחח סתם אין לי מושג מה התשובה
L love amor New member 1/7/03 #15 ברוך השם.....חחח../images/Emo3.gif זה 6 זאת הייתה לורליי מבנות גילמור-
T Tustus New member 1/7/03 #19 נראה לי שאת בין היחידים../images/Emo8.gif היה קשה... למרות שלא רשמתי את התשובה שלי בטוח לא הייתי מצליחה
נראה לי שאת בין היחידים../images/Emo8.gif היה קשה... למרות שלא רשמתי את התשובה שלי בטוח לא הייתי מצליחה