משחק חוזר נגד כפ"ס...???

miko007

New member
משחק חוזר נגד כפ"ס...???

פותחים בחקירה פלילית במשטרה נגד אושרי לוי שהמשחק מול חיפה היה מכור, האם כדאי לדרוש משחק חוזר???

yarivlevi

New member
אנחנו לא יכולים לדרוש

וגם כפ"ס לא תדרוש כי הם יודעים שלהוציא תיקו בקרית אליעזר הם יכולים פעם ב-10 שנים אבל ההתאחדות צריכה לקבוע משחק חוזר למרות שמאיצ'ה המוקיון אני לא מצפה לצעדים הגיוניים כי אין לו מושג

שי מילר

New member
מנהל
אם יהיה משחק חוזר,

כפ"ס יתגעגעו למשחק המכור.. אנחנו נקרע אותם.

GOLDBRG

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד...

אנחנו מתחברים לאט לאט... עוד 5 מחזורים כולם יראו מה אנחנו שווים... גם את בית"ר נקרע

Hatotah1

New member
חחח, לא הצלחנו לנצח משחק שמכרו לנו

אז מה פתאום אתה חושב שנקרע אותם :) בתאכלס יצאנו די עלובים מכל הסיפור הזה, אם אנחנו לא יכולי לנצח משחקים מכורים אז זו באמת לא העונה שלנו.

שי מילר

New member
מנהל
במשחק החוזר

כפ"ס ישחקו עם השוער השני. אמנם הוא לא ימכור את המשחק, אבל בד"כ כששוער מחליף מגיע לכאן, רועדות לו הידיים. חוץ מזה, כמו שאור אמר, אנחנו מתחילים להתחבר לאט לאט. אני די בטוח שמכבי חיפה שתגיע למשחק החוזר תהיה שונה מחיפה שלא ניצחה את הרצליה, כפ"ס והכח.

שי מילר

New member
מנהל
במשחק החוזר

כפ"ס ישחקו עם השוער השני. אמנם הוא לא ימכור את המשחק, אבל בד"כ כששוער מחליף מגיע לכאן, רועדות לו הידיים. חוץ מזה, כמו שאור אמר, אנחנו מתחילים להתחבר לאט לאט. אני די בטוח שמכבי חיפה שתגיע למשחק החוזר תהיה שונה מחיפה שלא ניצחה את הרצליה, כפ"ס והכח.

GOLDBRG

New member
חח כבר שכחתי את הדאבל פוסטים...

פעם הייתי רואה את זה כל יום:)

GOLDBRG

New member
לא אין מצב...

הילדים שם מעצבנים אותי... כל ילד בן שנתיים שנמצא חודש שם ותירגם שני מאמרים מרגיש מלך שם ומתחיל לרדת על חדשים ועל כאלה שלא מבינים...

Olympic Hero

New member
רצוי שלא.

ולא כי חיפה לא יכולה להשיג את ה-3 נקודות, אלא כי זה פשוט יהיה מספיק מגעיל כי גם ככה חיפה הרוויחה מין ההפקר כי המשחק "נמכר" לטובתה(ע''י אושרי לוי וחבריו מהטוטו או אנארף).

IVERSON11

New member
אבל אולי כפ"ס תנצח..

מגיע לה את ההזדמנות כי תכלס במשחק ההוא היא הייתה אמורה לנצח..אז אולי היא תוכל לנצח שוב..

Olympic Hero

New member
הוא שאל אם לנו כדי לדרוש, ולא האם

כ"ס צריכים לדרוש. ולדעתי הם גם לא צריכים לדרוש, כי הם יודעים שניצחון הם לא ישיגו פעם חוזרת. לא שהם לא טובים חלילה, פשוט הם יודעים שחיפה כועסת על איבוד הנקודות הביתיות בפעם הקודמת, ככה שהפעם לא ניתן לזה לחזור על עצמו.

למעלה