שניים..
3 3has3 New member 16/4/06 #5 אוקיי הנה צילומים.. זהירות ספוילרים אני אשים כמה תמונות בהודעות הבאות של מה שעשיתי עד עכשיו.. ואני צריכה עזרה!
אוקיי הנה צילומים.. זהירות ספוילרים אני אשים כמה תמונות בהודעות הבאות של מה שעשיתי עד עכשיו.. ואני צריכה עזרה!
א אימאית New member 16/4/06 #9 שמת לב שאם ... ../images/Emo58.gif את שופכת מים על הציורים בחדר... המממ
א אימאית New member 16/4/06 #13 אתה צריך למצוא את הכוס....../images/Emo58.gif בחדר השינה.... מתחת למיטה...
א אימאית New member 16/4/06 #15 תשתמש בגלגל האדום.... ליד הכיורים.... על המיכל... ואז מתחת לכיור השמאלי....הפלייר.
מ מקס6 New member 16/4/06 #16 או קיי חשפתי את כל המספרים בחדר ,,, שינה + חתחתי עם הפלייר את החלק שחסר בחדר כושר וקיבלתי המון סימני ?
או קיי חשפתי את כל המספרים בחדר ,,, שינה + חתחתי עם הפלייר את החלק שחסר בחדר כושר וקיבלתי המון סימני ?
א אימאית New member 16/4/06 #17 עכשיו תעשה את החישוב... מה יוצא אם אתה שם את המס' מחדר השינה (לפי הצבעים).... את המס' שהתקבל תכניס דרך המכשיר כושר ...
עכשיו תעשה את החישוב... מה יוצא אם אתה שם את המס' מחדר השינה (לפי הצבעים).... את המס' שהתקבל תכניס דרך המכשיר כושר ...