משחק חדש

מקס6

New member
שם גם אני ניתקעתי ,,,

צריך איזה תרגיל חשבון או להגיע למיספר מסויים בכולפן היתיאשתי ואני אנסה יותר מאוחר , אבל אם תצליחי אז תקתקי המשך/ תשובה

ilanama1

New member
העץ בצד ימין קליק למטה יפתח חלון ב

צד ימין של העץ ואז יופיע המפתח השישי

גרמליןX

New member
יש לך

בפינה הימנית העליונה ריבוע אפור קטן תלחצי עליו ויפתח התא עם מפתח לחיצה על המפתח ואז להזיז את החדר שמאלה..

מקס6

New member
לא הבנתי נכון ,אז בעץ שבצד ימין

יש עיגול שלא ניראה ,אבל אם תעשי zoom את תיראי , קליק על העיגול והעץ בצד השמאלי יפתח [אם תעשי זום תיראי מרובע] אחר"כ תרדי למטה ,פשוט להזיז את העיגול לצד

מקס6

New member
אני בשלב שלחצתי על השטיח ,,,

ויש 6 גמלים , שמשגעים אותי ,,,,

ilanama1

New member
התחלתי מההתחלה והסתבר שהגעתי

למדבר ולא יכולתי לעשות שם כלום ופעם השניה הגעתי לחדר שינה ולעוד חדר

הגעת אולי לאמבטיה?

זה המקום שאני נמצאת בו עכשיו, נראה לי שזה החדר האחרון, יש בחדר אסלה כיור מקלחת ומגבת אדומה..מצאתי עכשיו 5 מפתחות ואני צריכה שש

אימאית

New member
אולי.... ../images/Emo18.gif

ליד הכוס עם מברשות השיניים יש נק' שאם לוחצים עליה נפתח הארון.... יש כמובן בפאנל שמעל המקלחת אחד מאחורי הפאנל בפינה של הקיר מעל הכיור אחד באמצע השטיח אחד עם הקרוקודיל.... אחד על הריצפה

תודה:)../images/Emo58.gif

עכשיו אני בחדר שאחריו מצאתי כבר חמש מפתחות. אחד במשאית אחד מתחת למשאית עוד שניים בפאנלים שבקיר ואחד במסך של המחשב.איך אני ממשיכה?

אימאית

New member
האחרון אמור להיות....../images/Emo18.gif

מתחת לפינה הימנית תחתונה של התמונה של הפיראט....

שוב תודה:)../images/Emo58.gif

הגעתי לחדר של טרי ומצאתי חמישה מפתחות [איכשהו אני תמיד נתקעת עם האחרון] אחד מאחורי הדבר הירוק שעל השידה, אחד בין שני הפסלים, אחד הפלתי מהתקרה, אחד היה על הלוח השחור, את החמישי אני לא זוכרת איפה מצאתי
אי אני ממשיכה?

למעלה