משחק חדש!!!!

אוקיי!!

הייתי מחבקת את איה המדהימה הזאת כי היא פשוט כזאת מתוקה ומרעיפה עליה מחמאות מפה ועד מחר ומבלבלת לה במוח כמה שהיא מקסימה!! וכמובן את מיקה כי היא מגניבה וחמודה ואחלה של ילדה...! וניני מאות הזדהות עם האובדן
הייתי בוכה איתו..
וגם הייתי רוצה לדבר עם אדם.. וסטירה כמובן לדניאל הייתי צועקת עליו.. וגם לרוני לא תזיק ...

ושכחתי סטירה למולי..

הוא כל כך מעצבן וגם רוחלה ויאיר... והייתי גם נותנת סטירה בדרך לרותם היא קרציה מקצועית ולבן בן כאילו כמה שפוט של רותם אתה כבר יכול להיות..

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

סוטרת ל- דדי, הוא פשוט חסר רגישות! כאילו פאק, הוא לא יכול טיפה להיות רגיש לניני.. ובכלל לאיה, הוא לא מרשה לה כלום! מחבקת את- ניני
אוף.. אני מזה עצובה כשהוא בוכה לאבא המפגר שלו ועוד דדי לא מאמין לו.. הייתי פשוט רוצה לבוא ולחבק אותו כשהוא עצוב

j u l i a 1 3

New member
הייתי מחבקת את אדם...

ולא בגלל שזה מיכאל אלוני (ואם הייתי פוגשת את מיכאל אלוני אז לא יכולתי לחבק אותו כי הייתי מתעלפת...) והאמת שבעונה ה1 לא אהבתי את הדמות שלו- הוא היה יותר מדי שוויצר וחשב את עצמו, אבל בפרקים האחרונים הוא כזה מלאך... הוא נהיה מה זה חמוד שבאמת בא לי לחבק אותו! הייתי נותנת סטירה לרוחל'ה כי היא קרצייה...

L0VE T0M

New member
אז ככה..

סותרת-לרותם על כל החוצפה שלה ועל חוסר פרטיות,תמיד מנסה לדחוף ת'אף שלה.. היתי נותנת סטירה גם לדניאל..אבל בגלל שזה תום..אז זה דבר קדוש ואסור..חחח לחבק?את ניני!!! אין!הוא פשוט מושלם,גם ידידיה וגם הוא..בכיין קטן חמוד כזה שעומד על שלו:)

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אוקיי אז ככה: ../images/Emo26.gif

הייתי רוצה לסטור לדניאל שהוא מגעיל ורוקד על שתי חתונות וגם לנטשה ועל רוני על נטשה בגלל שהיא התנשקה איתו בשביל לנקום ברוני ורוני על זה שהיא רבה עם נטשה שהיא עצמה אפילו לא יודעת על מה היא רבה איתה... והייתי רוצה להתחבק עם ניני, אדם, מיקה, אבי, נטשה, רוני, איה,דורי וניצן על זה שהיא קיבלה 82 במבחן...

liat love nison

New member
עונה!

סטירה-דניאל! מחבקים-אביייייייי!!!!ברור שאת אבי!!!כזה חתיך!כוסון!מושלם!!!
אני מתה עליו!!!יש לי פוסטר שלו על הדלת וכל פעם כשאני כננסת או יוצאת מהחדר אז אני מנשקת אותו!רק חבל שזה לא במציאות!
ולמה....?כי....הבנתם כבר למה!!!

למעלה