משחק חדש את צריכים כמה שיותר לעצבן את סנטה אני הצלחתי להגיע ל180
D danielk23 New member 12/2/06 #5 זאת רק ההתחלה.. תתחילי מי זה שתניחי עיתון ליפני שהוא נופל ...עצים.... ותדליקי אם המצית..
L Lady in red2 New member 12/2/06 #6 משחק עם שלבים חדשים כשהוא פורסם כאן פעם היה ניתן לשחק רק בפרק הראשון, אבל עכשיו כל הפרקים זמינים. קישור.
משחק עם שלבים חדשים כשהוא פורסם כאן פעם היה ניתן לשחק רק בפרק הראשון, אבל עכשיו כל הפרקים זמינים. קישור.
L Lady in red2 New member 12/2/06 #7 והנה קישור לאתר שמרוב שיש בו כ"כ הרבה משחקים, הולכים בו לאיבוד. http://listofonlinegames.com/
F For Eternity New member 13/2/06 #8 משחק אחר אותו סגנון ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif אותו דבר רק שפה צריך לשגע איש מסכן... הבעיה שלי שנתקעתי... אני מגיעה רק למאה ושלוש (המקסימום זה מאה שמונים)
משחק אחר אותו סגנון ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif אותו דבר רק שפה צריך לשגע איש מסכן... הבעיה שלי שנתקעתי... אני מגיעה רק למאה ושלוש (המקסימום זה מאה שמונים)
W When Pigs Fly New member 14/2/06 #10 הקישור לא עובד, את יכולה לשים מחדש? או לפחות להגיד את שם המשחק.
מ מיסטיקנית בגרוש New member 14/2/06 #11 אני לא מצליחה כלום כמעט..../images/Emo58.gif רק עשיתי עם הדבק הזה על הטלוויזיה והחתול בשק.. הדיסק במערכת ומלכודות העכברים.. מה עושים עם האוגר? עם חלקי הרובוט? כדור הבאולינג? הזיקוקים?
אני לא מצליחה כלום כמעט..../images/Emo58.gif רק עשיתי עם הדבק הזה על הטלוויזיה והחתול בשק.. הדיסק במערכת ומלכודות העכברים.. מה עושים עם האוגר? עם חלקי הרובוט? כדור הבאולינג? הזיקוקים?