אני רואה את הדלת בטיוי אך לא מוצאת אותה
I ilanama1 New member 25/1/06 #29 מקישים על הלוח תגדילי את לוח האותיות על ידי לחיצה למטה באמצעי ואז מול הדלת תקלידי את הספרות
L Lady in red2 New member 26/1/06 #38 לא הולך... אני לא מצליחה לעמוד מול הדלת, זה רושם לי Better not go there yet למרות שיש לי כבר את הקוד יציאה.
לא הולך... אני לא מצליחה לעמוד מול הדלת, זה רושם לי Better not go there yet למרות שיש לי כבר את הקוד יציאה.
T The only Booga New member 25/1/06 #22 מה זאת אומרת בחפצים? יש לי את הסיסמא -זאת שנמצאת בפח,אבל צריך USERNAME. שהוא?
T The only Booga New member 25/1/06 #17 ../images/Emo58.gif עכשיו הצלחתי ככה!! לחבר את הכבל מהמגירה למחשב...
ש שירשיר123 New member 26/1/06 #34 למה אני לא מצליחה לאפות את העוגיות אוףף או שהם נשרפות או שהם עוד לא מוכנות... איך אני עושה שהן יהיו מוכנות???? אני מתכוונת לחנות מאפים הזאת ששם אני אמרוה לעבוד...
למה אני לא מצליחה לאפות את העוגיות אוףף או שהם נשרפות או שהם עוד לא מוכנות... איך אני עושה שהן יהיו מוכנות???? אני מתכוונת לחנות מאפים הזאת ששם אני אמרוה לעבוד...
L Lady in red2 New member 26/1/06 #35 רק אני מרגישה כמו בסדרה 24 עם השעון שרץ למעלה? (למרות שהוא רץ קדימה ולא אחורה)