משחק חדש!

משחק חדש!

כל אחד כותב עובדות על שחקו מרבלדה כמה שיותר הרבה יותר טוב! ולא לחזור על שחקן פעמים (אפשר גם עובדות מהסדרה)

טוב 5ני יתחיל כדי שתראו למה אני

מתכונת ובבקשה תגידו לי איפה יש שידו רחוזר של המוןרדים באיזה ערוץ נתחיל עם....! דולסה מריה תכירו דולסה היא בחורה מלאת תשוקה ומאד אימפוליסיבית רצינית נאמנה מסורה וגם חסרת סבלנות והיא אומרת שוב ושוב להתפשט לא בא בחשבון * שם דולסה מריה *הכינוים שלה הם קנדי *דולסה נולדה בתאריך: 16.12.1985 *מזל קשת *הצבע האהוב עליה הוא כחול ושחור *התקופה האהובה עליה היא שנות השבעים *היא התחילה את הקריריה שלה בגיל 5 (1990) *תחביבים: שירה ריקוד בצפיה בטלויזיה וכתיבת שירים *מאכל אהוב: סושי נולדה ב: מקסיקו *משפ]חה: אבא אמא ו3 אחיות *צבע עינים: חום כהה * אוסף: בובות *עישון: דולסה לא מעשנת קבוע אלא חפעמים עם החברים *סרטנ אהוב" גלדיאטור *תכונה טובה: כנות * תכונה רעה: אימפוליסיביות *דבר ראשון על הבוקר: מתקלחת * דבר אחרון בלילה" מתפללת עכשיו הידעת! דולסה מפחדת מהמות ומאנשים זרים *כשדולסה עיפה היא ישנה כמו תינוקק *דולסה אוהבת גברים כנים וג'טלמנים * בעיניה התכונה הכי חשובה נאמנות *הנשיקה הראשונה שלה היתה בגיל 11 *אהבתה הראשונה היתה בגיל 11 *בפרקים שלדולסהההיה גבס זה היה במציאות והיו חיבים לשלב את זה בעלילה *דולסה היתה פעם בלהקה ג'ינס טוב זהו אני עפה לירראו רבלדה בייי

למעלה