משחק חדש

תעזרי לי כמעט סיימתי

מצאתי מפתחות, נייר ששמתי במדפסת ועוד נייר ועט וכמו מחק ששמתי במדפסת ועשיתי אור ירוק מתחת לשולחן וצריך קוד למחשב... איפה מוצאים ואיך מסיימים ?????

פרפרינה

New member
סיימתי! פתרון חלקי

1. בתוך העיגול השחור שעל הריצפה יש מן דבר כזה קחו אותו 2. בין המחשב לקיר יש עיפרון כזה קחו אותו 3. את הדבר הזה שלקחתם מהעיגול השחור שימו במדפסת בריבוע הזה 4. ותמלאו אותו עם העיפרון 5. מתחת למחשב יש מן כפתור כזה תלחצו עליו שיהפוך לירוק וגם גיליתי שהסיסמא למחשב צריכה להיות המשחק האהוב עליו

אימאית

New member
פתרון לבריחה מהמשרד

1. בפינה השמאלית עליונה של הדלת יש מפתחות. 2. בפינה מתחת לשטיח שליד המגירות יש מפתחות. 3. עכשיו תפתחו את המגירה הראשונה וקחו את הפתק. 4. קחו מהמגירה השנייה את הדיסק. 5. קחו מהפח בפינת החדר את המיכל הריק של הדיו. 6. הפינה השמאלית מאחורי השולחן יש דף נייר. 7. מתחת לשולחן (איפה שהרגליים של מי שיושב) תלחצו על הכפתור האדום שיהיה ירוק. 8. מימין למסך, מאחורה, יש עט. 9. לכו למדפסת ושימו את הדף הריק בחריץ למעלה, את מיכל הדיו הריק בשקע מימין ושימו את העט בתוך המיכל (ישפך דיו פנימה). 10. אם תשימו את הדיסק במחשב תגלו משחק טטריס. 11. לכו מהמחשב ותחזרו אליו, עכשיו אל תכניסו את הדיסק, רק תלחצו על המסך. תכניסו את הסיסמא TETRIS כמובן. 12. תלחצו על PRINT. 13. קחו מהמדפסת את ההדפסה של טביעות האצבעות. 14. לכו לדלת ותלחצו על המנעול, ושימו לסריקה את טביעות האצבעות כדי לצאת

לא מצאתי את המפתח העליון

רק זה נשאר לי איפה זה בדיוק ? המפתח בפינה העליונה??????

caittylee

New member
למה בכל דבר שאני משחקת יש באג?למה??

שיחקתי והצלחתי את הכול..ואז מצאתי את הנייר באתי לשים אותו במדפסת והוא לא נותן לי..ארג,הוא לא נותן לי ללחוץ על הנייר...אני תמיד יודעת איך לסיים משחקים ולא רואה איך הם נגמרים בסוף..גר..לא אוהבת o_O

Lady in red2

New member
True Love

בגלל שהשרשור הקודם כבר לא קופץ, אני רושמת כאן את הפתרון עד לחנות החיות, וכולל אותה, ב-True Love: בחדר קחו: מצית מפתחות של הבית חטיף לקטה - תדאגו שתמיד יהיה לכם כי כשאין לדמות מצב רוח היא חייבת לאכול את זה. עטיפת לקטה שהייתה על החלון - לחיצה עליו תגלה חצי מס' טלפון ונייר אלומיניום ארנק חוט בסלון: שלט - הפעילו איתו את הטלוויזיה ותגלו שנפתח בר בפינה עיתון מיני דיסק דיסקים (ליד הטלוויזיה בצבע אדום) עכשיו לכו לאקווריום ושימו עליו את העיתון (לא הייתי עולה על זה בלי לחפש באינטרנט). הזכוכית תגדיל את התמונה ותראה את אהוב ליבכם בבוליביה עם הפרופסור. במטבח: פתחו את הארון מתחת לכיור וקחו את מוט הברזל מכונת קפה ספל קפה בחדר המדרגות: כפפות מהעגלה (צהובות) השתמשו במוט הברזל כדי לפתוח את המעלית - צריך לתקן אותה. החליקו למטה עם הכפפות, האירו עם הנר, כנסו פנימה, פתחו את הארון עם המפתחות של הבית, כבו את החשמל, הוציאו את הפיוז, עטפו אותו עם נייר האלומיניום, החזיקו אותו למקום והדליקו את החשמל. כל האורות צריכים להיות דלוקים - המעלית מתוקנת! רדו למטה ללובי, דברו עם ג'ורג' השומר. יש לו חבילה בשבילכם - קחו אותה ופתחו ע"י גרירתה לדמות. יש בפנים קופסה אטומה שבינתיים אי אפשר לפתוח אותה. ליד ג'ורג' יש חפצים שימושיים, אבל אי אפשר לקחת אותם כל עוד הוא שם. הכינו קפה ע"י גרירת מכונת הקפה לספל ושפכו אותו על המדרגות. דברו שוב עם ג'ורג' וספרו לו שנשפך קפה. הוא יילך לקרוא למנקה. עכשיו אפשר לקחת את המפתחות שיש בשולחן שלו ואת ה-chisel. רדו למטה במדרגות ופתחו את הדלת עם המפתחות שלקחתם עכשיו. במחסן קחו: תמרור עצור דלי מחבת מפתח ברגים (את הגדול מביניהם) עלו בחזרה למעלה, המשיכו לכיוון היציאה, קחו את הכדור במסך הבא והמשיכו לרחוב. במעלה הרחוב יש חנות חיות שבכניסה שלה קחו את השלט עם הכלב. בחנות עצמה דברו עם המוכר - אתם מעוניינים בתוכי אבל הוא יקר מדי. יש ליד המוכר משרוקית שקוראת לו אבל אי אפשר לקחת אותה כל עוד הוא מסתכל. לחצו על חטיף הלקטה שנמצא מעל הכלוב השמאלי - המוכר יגיד שזה שלו ויסתכל לכיוון ההוא - נצלו את הרגע הזה כדי לקחת את המשרוקית. עכשיו צריך לשחרר את התוכי - חתכו את החבל שהרגל שלו קשורה אליו עם ה-chisel, לכו לצד ימין של המסך וקחו את הזרעונים. תנו אותם לתוכי. עכשיו לכו לצד שמאל של החנות, אל המדפים (קצת קשה לנווט אבל בסוף מצליחים) וקחו ספריי נגד פרעושים (הצהוב). צאו מהחנות, אבל המוכר לא ייתן לכם כי לא שילמתם על הספריי. תגררו אליו את הארנק - מסתבר שאפשר לשלם עם ארנק ריק.
עכשיו תוכלו לצאת מהחנות והתוכי יעוף אליכם. תוכלו לקרוא לו כשתצטרכו אותו עם המשרוקית.
סיימתי את 2 החלקים אבל עם עזרה. יש קטעים קשים מדי...

למעלה