משחק חדש!

שקר החן

New member
משחק חדש!

שרשרו שמות של שירים והמבצעים של אותם השירים שבהם מוזכרים שמות של מאכלים. כללים: 1. הכותרת תכיל אך ורק את שם השיר והמבצע 2. ההודעה חייבת להכיל את המשפט בו מופיע המאכל 3. הודעות שקשורות למשחק אך אינן מכילות שמות של שירים ומאכלים ישורשרו תחת השרשור - "בקשר למשחק" תבלו!!! בהצלחה!!!

שקר החן

New member
התחנה הישנה - טיפקס

"הירידה הזו לרחוב החם הייתה בשבילי נתיב לעולם של שיכור מוכר מלבי קר עם בוטנים וסירופ אדום של סוכר..." איך היה?

מוניקה סקס-הר של בייגלך+עוד 1

(למה לקח לי הרבה זמן לחשוב על זה?!) ועוד מוניקה- ברקוואים לבלונדינית: לחם עם לחם עם לחם עם דבש אני אנסה לחשוב על עוד... יעל

הכנאפה מתוקה -אהוד בנאי

הכנאפה מתוקה יש עדיין ריח של קטורת באוויר הכנאפה מתוקה אני זוכר את האור הבהיר עשרים שנה אחר כך לא יראו אותי בעיר.

ריקוד האלים - המכשפות (ז"ל)

ריקוד האלים ישבנים בתולים אשכולות ענבים בשיער תלתלים מקצבים וצלילים כוכבים שנופלים וונוס שותה עוד כוס יין הילולים. |

אני אוהב -הכבש השישה עשר

אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהבת ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים.

מאושרת-שרית חדד

ישנן בנות בדיאטה כל הזמן, לא אוכלות פיתה ולא לחם לבן, אבל אני שוקולד אוהבת, ברוך השם מבסוטה מחיי.

תותים - אתניקס

תותים תותים בואי נקנה רק תותים במקום עוד מכונות של מלחמה. (הלוואי עלינו)

תנו לגדול בשקט-גידי גוב

אפונה וגזר ישבו במקרר ביחד עם בטטה התחילו לקטר קר לי ברגלים תדליק במנורה בקיר

אייך שיר נולד - יהונתן גפן

מחבר שלוש מילים, מחמם על אש קטנה ורץ מהר להביא, בצל מהשכנה מוסיף שני חרוזים, קצת פלפל, קצת מלח מערבב שלושה כבשים, וזורק קוביה של קרח אריק שרון ימות על הכבשים

דבש -רמי פורטיס

בגללכם אין לי סיפוק, מרגיש כל כך דפוק למה אני זקוק - דבש. על מה אני חולם - דבש, כן אני דלוק על דבש.

נרקומנים -החברים של נטאשה

מכונית מודל תשעים ארבע, אקדח, אישה יפה, בקבוק קוקה קולה, איגרות חוב, דירה, שניים חלב, תכנית חיסכון לילדים, פיצה, דינוזאור מפלסטיק, כרטיס אשראי, וודקה, מרלבורו ומצית חד פעמית, מעדני חלב, מנגו, קוקוס, פרוזן יוגורט, אפטר שייב, כדור נגד דיכאון, ביטוח חיים, ביטוח רפואי, מים מינרלים, טוטו, לוטו, חצילים... אזעקה לרכב, מקדונלד, כרטיס טיסה, מנוי לבריכה, ספריי דוחה יתושים, צ'יפס, סדין חשמלי טלפון לחצנים, פקס, שעון שוויצרי, שוקולד שוויצרי, מעיל עור, חטיפים, סופר מריו, כרוב ניצנים, קופסאות שימורים, מטהר אוויר, קרמים, פטריות יער, שמפיניונים, ועוד ועוד....

רמי מואשם בהחזקת סמים קלים -גירפות

"תעצור אותי,תעצור אותי,אני בשיגעון,בשיגעון אני מאתמול,אכלתי מאז,שתיתי מאז..מה אני אגיד לך..עדיין בשיגעון! בא לי קרמבו!בא לי קרמבו ומקופלת,מתה לבמבה! בא לי קרמבו,בא לי במבה..בואנה! יש למישהו במבה? ארטיק,קרטיב,יש למישהו קרטיב? קרח..אפשר קולה? יש עוד קינלי,רמי? שורפות לי העיניים.."

../images/Emo6.gif

מי היה בהופעה בבארבי בשישי? היה ע-נ-ק!
(אמא!עכשיו יוציאו אותי להורג על שכתבתי הודעה שלא קשורה ישירות למשחק! *רצה להתחבא*)

למעלה