משחק חדש!

F A Q

New member
משחק חדש!

טוב, זה סתם משחק, אבל הקטע בו זה ללמוד יותר על הסדרה. במשחק הזה, מישהו צריך לשים תמונה של שד/מכשף...(מישהו שניבה לפגוע באחיות), ומי שמנסה לענות צריך להכיל בתשובה שלו(אם יש) את הדברים הבאים:
שם.
לחש לחיסול/שיקוי לחיסול(אם יש את שניהם אז את שניהם).
כוחות.
מה המטרות שלו(אם יש כמובן... לדוגמא - ג´בנה - לגנוב את ה"צעירות" מנשים כדי להפוך את עצמו לצעיר...). אני לא רוצה להתחיל, אז אם מישהו רוצה - באופן חופשי!

F A Q

New member
לא לשכוח

שגם מי שמפרסם צריך לדעת הכול במאה אחוז, אחרת זה סתם ייתקע כי יהיו וויכוחים.

Woogyman

New member
זה השואבי מוח ההם מהעונה השניה

אין לי כוח לפרט עליהם אבל. מה גם שהפרק הזה הוא בין הפרקים הבודדים שראיתי רק פעם אחת.

קיי...../images/Emo15.gif

שם - סקיובס. כוחות+מטרה - "שאיבת" טסטוסטרון מגברים בעזרת לשון מיוחדת (בעעעע...), אני לא יודעת על עוד.
לחש למשיכת הסקיובס: By the forces of heaven and hell, draw to us this woman fell, rend from her foul desire, that she may perish as a moth of fire. אני חושבת שכדי להרוג אותה צריך לשרוף אותה או משהו... באש... הנה תמונה --------------------------------->

charmedmen

New member
שתי דברים קודם כול לא פתרתם את

שלי ואת לא פתרת כך שאין לך זכות לשים תמונה בטח שלא לענות עליה!

F A Q

New member
חשבתי שהחוקים

הבסיסיים ברורים מאליו, ואם לא אז:
אסור לשים תמונה חדשה אם לא פתרת את הקודמת/לא קיבלת רשות מהפותר של התמונה הקודמת.
התמונה חייבת להיות ברורה.

Woogyman

New member
אוי נו תרגעו.

הרעיון של פיבי לשרשור יותר יפה. המשחק הזה סתם טפשי.. כולנו מכירים את כל השדים ולאף אחד אין כוח לפרט עליהם כדי שיראו שהוא יודע. אז כל אחד פשוט יקח מישהו שהוא אוהב ויכתוב עליו.

למעלה