משחק חדש!

לאנה

New member
משחק חדש!

או.קיי, הנה החוקים: כל אחד צריך לרשום משהו על מי שרשם את ההודעה מעליו, משהו על עצמו, ולבסוף תנאי שהבא בתור חייב לעמוד בו, אני יתחיל ותבינו יותר טוב......(אגב המשחק באדיבות פורום סמולוויל): ^מכיוון שאין אף-אחד מעלי, אין לי מה לרשום >מאוהבת בטריסטן ומכורה לבנות גילמור Vשונא/ת את דין

הנה!

אם הבנתי נכון... אני יכולה לכתוב! (באדיבות אשא"ד!!!) >בכיתי בפרק שטריסטן עזב...
Vג´ס נראה יותר מתאים לרורי בעיניי מפרק לפרק!

לאנה

New member
בערך......, אני ידגים שוב.........

זה יהיה יותר קל כי עכשיו יש מישהו מעליי......... ^הילדה הכי חמודה שאני מכירה (משהו על מי שמעליי) >התמכרה סופית לשיר החדש של מישל בראנץ´ (משהו על עצמי) Vקרא לפחות פנפיק אחד בכל חייו (מי שיהיה מתחתיי יהיה חייב לבהיות בעל התכונה הזאת, או במקרה הזה, בעל ה...., ידע הזה?!)

ד י י ז י

New member
אוקיי...

^ שונאת את דין... > חולה על דיויד בוריאנז , טום וולינג , וג´ארד פאדאלקי. V משהו שחושב שרורי מעצבנת.

אמממממ....

^שונאת את דין בטירוף. >אוהבת את השיר Flowers in the window של טראוויס. V מישי/מישו שאוהב את טריסטן (זה יהיה קל...
)

לאנה

New member
מכיוון שאין פה עוד אנשים.........

ועודד אני מבקשת לא להפריע באמצע המשחק! ^כותבת פנפיק מדהים >כבר לא יכולה לחכות לעונה הבאה של בנות גילמור Vחושב/ת שלורליי מגזימה בעניין של ג´ס (רק בעניין של ג´ס!, לא שום דבר אחר!)

הנהההההההה!

^כתבה איתי פנפיק!!! >מממ...
(טוב, כמעט) בצ´אד מייקל מוריי, הידוע גם כטריסטן, או צ´רלי V חושב/ת שמקס היה קצת מעצבן... (
)--אין לי מושג למה קרצתי הרגע...

לאנה

New member
התמכרתי!, חחחחחח............

^אחותי-התאומה-האבודה-שמבינה-כל-מילה-באנגלית-עברית-שאני-כותבת-ואת-חוש-ההומור-שלי >רותחת מזעם על המפיקים על כך שלא החזירו את טריס Vחושב/ת שלוק ולורליי הם מנט טו בי

LillipooT

New member
אני גם רוצה !

^ שונאת את דוסון ... > ראיתי את הפרק האחרון של גילמור (כתבתי גם הודעה מאוווד ארוכה והכל נמחק!!) ואני ה-מ-ו-מ-ה V חושב\ת שהעונה הנוכחית של גילמור פשוט עונה מצויינת !

לאנה

New member
נראה לי שאני עוברת על החוקים.......

^לא מעריכה נכון את יכולות כתיבת הפנפיקים שלה >ראתה את הסרט "ג´וזי והפוסיקאטס" ארבע פעמים (היי!, פעם שלישית רק בשביל השירים.......) Vחושב/ת שמיילו ונטימיגליה הוא שחקן מעולה (מג´ד פרי לג´ס, וואו!)

הממממ.......

^אוהבת את נח ווילי. >גם אוהבת את נח ווילי...
........ V אוהב/ת את העונה הראשונה של ב"ג יותר מהעונה השניה. (אין לי רעיונות!!)

בלה בלה.....

^רוצה שג´ס (אם לא ג´ס אז טריסטן) ורורי יהיו ביחד. >
בנח ווילי (או ג´ון) מאי.אר.. V שנוא/ת ספויילרים.

KerenWelling

New member
ישששששששששש!!!!!!!

^ מכורה לבוחנים עצמיים ולגלות דברים חדשים על עצמה... < חולה על פקונדו ארנה ועל טום וולינג ולא יכולה לחיות בלעדיהם!!- לא מפסידה שום פרק בסמולוויל- V מישהי\ו שחושב\ת שלורליי ולוק צריכים להיות ביחד...!

לאנה

New member
איטס מי אגן!

^מישהי שנורא רוצה לשחרר את רורי >לא יכולה להפסיק לדקלם את אחד השירים מ"ברינג איט און" Vמישהי/ו שחושב/ת שכריס ולור לא צריכים להיות ביחד

Zoey Z

New member
..............

^ מישי שקוראים לה לאנה (אני מקורית, הא?
) > עושה טרור בבנות דילמור (חע חע חע!
) v מישהי שיותר יפה ממני! (נראה אותכן בנות..חיחיחי
)

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ועכשיו בדמיוני אדמיין אותך כ-../images/Emo80.gif

ולכן אוכל להצטרף: ^מישהי שטעתה וכתבה בנות גילמור עם ד´ > עוד אחת מחברי מועדון אש"אד v חושב\ת שרורי+פריס=חברות היא משוואה לא יציבה במיוחד שעלולה להתפוצץ בכל רגע

למעלה