משחק חדש

vitekriver

New member
משחק חדש

אני אתן ציטוט ומי שמנחשת (או מנחש יש כאן בנים בכלל?) מאיפה הציטוט ומה בדיוק קרה צריכה להמשיך i dont think i can live without you מי אמר? למי? איזה עונה? ומה הייתה הסצינה?

Shiri from the block

Active member
אליס אמרה לדיינה עונה 3 פרק 8, פלאשבק של אליס.. מצטערת אם זה לא כזה מדוייק מצאתי את זה כל זה דרך גוגל :X והנה ציטוט חדש: Not unless you grow a penis

vitekriver

New member
האמת שהתכוונתי למצב אחר

בפרק הראשון של העונה ה2 כשבט באה לטינה בפלאנט כשהיא ישבה עם כולם והציטוט שלך מ508 כשרצו שניקי תלך עם איזה בחור לפרימייה וגני אמרה שניקי באה איתה וזה מה שטינה ענתה שאלה הבאה Ten bucks says Tina laughs at "Monkeys Go On Strike"!

Gas Panic

New member
חחח. אוי, זה../images/Emo6.gif

בט לג'יימס, בפרק התשיעי או העשירי של העונה הראשונה. כשהם התעסקו עם כל הספרי ילדים של התינוק. ונראה לי שה"says" שכתבת שם לא כל כך הגיוני.. אולי זה that. מממ. אחד קל :) Did you fuck all night before you told me I'm the love of your life this morning?!

vitekriver

New member
אופ איתך את חייבת להזכיר לי את קנדס?

טינה לבט שניה אחרי שבט אמרה ה מה שציטטתי קודם אז היא אמרה לה את זה והפכה את השולחן "We've done the time so we should do the crime"

FFTL

New member
עאהעע:] אני יודעת D:

[עם קצת עזרה
אבל זה היה לי חרוט במוח] פייג' לשיין! :] אממ..שמישי אחרת תביא ציטוט בשבילי.

FFTL

New member
טוב ישלי ציטוט:

Most girls are straight until their not. ממש שועשעתי(:)

Gas Panic

New member
קלאסי. :)

אליס ושיין לדיינה בפרק השלישי של העונה הראשונה. What the frickin' frak?

vitekriver

New member
זה ממש קל

אני לא זוכרת באיזה פרק אבל זה בתחילת העונה ה5 ושיין אמרה את זה לאליס כשהיא ניסתה להמנע מלשכב עם מישהי you don't as tender as you look

Gas Panic

New member
זה כנראה לא עד כדי כך קל, כי זה לא נכון.

אליס אמרה את זה, 409. זה הפרק ההוא שכולן במיטה של אליס. וכל פעם מישהי אחרת הצטרפה. והציטוט שלך, פאפי לבט, ב404, על המגרש:) סליחה שאני שוב מתקנת, אבל זה you are not, לא you don't (או שחסרה לך שם מילה). "This is so not my scene"

vitekriver

New member
הציטוט שלך מאחד הרגעים הכי יפים בתוכנית

טינה לבט שניה לפני נשיקת הקאמבק נראה לי..504 ואני אבדוק, הייתי בטוחה שזה שיין I believe its important to revisit the places we faced our darkest demons.

shwaik1

New member
משפט המחץ-

"Yoda needs to give me some better advice, or Yoda needs to shut the fuck up"

onlyme10

New member
משפט ענק..

אני כמעט בטוחה שזו היתה אליס שאמרה את זה אבל אני ממש לא זוכרת באיזו סיטואציה..

vitekriver

New member
ברור שזאת אליס איזה בורותOMGOMG

היא אמרה את זה לשיין כשהן צפו בדיינה משחקת טניס עונה 2 נדמה לי

Shiri from the block

Active member
הא נכון נכון פשוט נזכרתי בפרק שבט' הייתה במנזר שקט ומשו כזה אבל חשבתי שאולי היא אמרה את זה שם

chen1682

New member
איך אתן זוכורת ציטוטים לעזאזל??!?!

מילה במילה??? הציטוט היחידי שנתקע לי בראש זה שנייה לפני שאליס אמרה לדיינה שיש לה תחת יפה ואז הן התחילו להתנשק וכל זה ואפילו את זה אני לא זוכרת ממש טוב..

vitekriver

New member
זה שילוב של דברים ממש מצחיקים

וסצינות שממש זכורות לי כמו נניח אנגי והעכברים PUPPYSSSS

למעלה