משחק חדש(?) Submachine 2

tomb boy

New member
משחק חדש(?) Submachine 2../images/Emo41.gif

כפי שניתן לראות בתמונה חסר לי רק עוד חלק אחד... יש למישו מושג היכן אני מוצאת אותו? הנה קישור למשחק... לא נראה לי שהוא קיים במאגר, אבל אם לא הוספתי אותו לשם, מקווה שיתקבל... ולהלן הקישור Submachine 2

tomb boy

New member
התמונה היא../images/Emo58.gif רציני|אזהרה| ../images/Emo41.gif

לא מומלץ להרוס... אבל אם בכל זאת אתם מתעקשים... רצוי להגדיל את התמונה.. זה קיבוץ של כל החדרים ביחד, לאן מוביל כל חדר, ומה יש בכל חדר. מה שמוקף בעיגול לבן אלא האובייקטים הנמצאים בחדרים, כמו המטבע בחדר מס' 5 הגלגל בחדר מס' 1 והמכתב בחדר מס' 9 כמו כן יש שם ידיות שצריך להוריד... גם כן מסומנות בעיגול... ברגע שהידיות יורדות... שלוש הנורות שכרגע דולקות באדום בחדר 17 יהפכו לירוקות. המשך בהודעה הבאה...

tomb boy

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif

בהנחה שאספתם את כל האובייקטים המסומנים בעיגול לבן... את ה"הגה" שלקחנו מחדר מס' 1 אנחנו נרכיב על הצינור בחדר מס' 3 ולאחר שנרד לחדר 4 ונשחק עם הפומפות האלה... כך שיהיה לפחות אחד עם "אור" לבן ואז נחזור לחדר 3 ונסובב את ההגה.. "פששששש..." שמעתם? זרם של מים... בחדר 19... רדו אליו וקחו את הפנינה.. חיזרו לחדר 2 עם שעון המטוטלת הרכיבו עליו את הפנינה... בדיוק היכן שחסרה אחת... אופס... שברנו אותו.. והנה חלק מהפאזל הראשון.... המשך בהודעה הבאה...

tomb boy

New member
המשך../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

המשך
המשך
המשך
המשך
המשך
המשך
בחדר 18 ישנו רדיו ישן, עימדו עם העכבר (לא ללחוץ ולא לזוז) תשמעו מנגינה ולפתע המגירה נפתחת... המתינו עד שהיא תפתח לגמרי... קחו את הכפית... בחדר מס' 6 ישנה תיבה הנפתחת לאחר שיחרור הקוד... הקוד מופיע על המטבע... (זה משתנה ממשחק למשחק) מצאנו בקופסא פיוז... שחסר ללוח החשמל בחדר 14 ועכשיו יש לנו חשמל... ולכן נעבור שוב לחדר 16 שבו ניסנו ללא הצלחה להוריד את הידית... (נכון שניסתם שובבים?) לאחר שנראה זרם, נניח בעדינות את הכפית על הגיצים.... ונחכה מעט... בום...! השתגעתם?! ממתי מחברים פלוס למינוס?! אוי... מה זה מסתתר שם? עוד חלק של הפאזל... המשך בהודעה הבאה...

tomb boy

New member
../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

המשך
המשך
המשך
המשך
המשך
המשך
המשך
המשך
בחדר 15 יש לנו 4 פעמונים.. מצלצלים באחד שני הריבועים עולים מצלצלים באחר שנים יורדים.. נסו לשחק בהם עד שכל הריבועים יהיו באויר, אני לא זוכרת באיזה סדר, צר לי) נפתח לנו משו בתוך הקופסה הזאת.. לחיצה קלה, והרי לפניכם החלק השלישי של הפאזל... נעבור לחדר 5 היכן שמצאנו את המטבע.. אוי ואבוי.. מי עשה כאן בלאגן שכזה? הורידו גם את הידית הזאת... בחדר מס' 10 ישנה תיבה למעלה אם תסימו לב ישנם שלושה "ברגים" שכל אחד מסמן לכיוון אחר.. ושוב זה משתנה ממשחק למשחק... - - | משו כזה... מזכיר לכם משהו שנמצא בחדר מסויים? אולי למשל בחדר... 4? לא יודעת מה זה עושה, בינתיים זה לא עזר לי במשהו, או שכן ולא שמתי לב.. כמו-כן ישנה תמונה של מגדלור בחדר 8 לא נותנת שום תועלת עד כה.. בינתיים אני הייתי חוזרת לחדר 7 מה שבוודאי כבר עשיתם ומחברת את שלושת החלקים של הפאזל... המממ... חסר עוד 1 גם לי... מה לעשות? יש לכם רעיונות?

tomb boy

New member
עזבי משחק קשה../images/Emo41.gif

להכין ת'תמונה לקח לי יותר זמן מאשר לשחק שלוש פעמים

tomb boy

New member
טעות קטנה שלי ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

| | | על מנת שנצליח לפוצץ את הצינור הנוזל בחדר 19 וכך לקבל את הפנינה, עלינו לוודא שבחדר 4 הסימנים - - - זהים ממש כמו בחדר 10 בזה כן יש חשיבות... ועוד דבר.. אני לא בטוחה.. לנסות לחכות קצת לפני שמניחים את הכפית וגורמים לקצר... נדמה לי שאנחנו עדין זקוקים לחשמל...

tomb boy

New member
כן צדקתי...../images/Emo58.gif ../images/Emo41.gif

| |
אכן לא להניח את הכפית על ההתחלה... אלא לאחר שהדלקנו את החשמל ולקחנו את הכפית לחזור שוב לחדר 17 שם נמצא החלק הרביעי... ברגע שמניחים את הכפית על ה חשמל גורמים לקצר והחלק של הפאזל לא יופיע... מה שנשאר אח"כ איזו דלת לבחור.. אני הייתי הולכת על הדלת... הכחולה

tomb boy

New member
יש את הגירסה הראשונה Submachine ../images/Emo41.gif

שהיא הרבה יותר קלה.... Submachine http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3701

tomb boy

New member
הקטע המצחיק הוא...../images/Emo41.gif

שאתמול או שלשום שיחקתי בחלק הראשון...

אימאית

New member
המשך לאי של סנצ'ו.... ../images/Emo70.gif

יש חלק 2... אבל
צריך לסיים את הראשון כדי להמשיך, ככה שאם לא נרשמתם כשסיימתם את הראשון, תצטרכו להתחיל הכל מההתחלה

tomb boy

New member
מוזר שאתמול שיחקתי../images/Emo41.gif

אני חושבת שזה היה הראשון, אבל הכל בספרדית.. יאללה... זה כבר יותר קשה מהסינית... חחחחח

למעלה