משחק חדש! Name That bitch!

Xavies6

New member
משחק חדש! Name That bitch!

היי, אני תומר ואני אנסה משחק ישן - חדש. משוחק בכל כך הרבה פורומים שונים של תחומים שונים (האחרון לקוח ספציפית מפורום 13 [:) כידוע, לטד היו מלא, מלא מלא בחורות לאורך הסדרה. קשרים שארכו חצי פרק, פרק אחד שלם או קשרים שארכו הרבה יותר. בפרק יום ההולדת ההוא של לילי, הוא הביא אחת מהן למסיבת יום ההולדת שאמורה הייתה להיות פרטית, רק לחבורה, לילי התעצבנה בטענה שהוא עושה מזה הרגל בכל ההתכנסויות המיוחדות של החבורה יחדיו, וכדי להוכיח לו היא הוציאה ספר תמונות ושיחקה איתו במשחק: "Name that bitch" (רובין מצטלמת עם משפחתו של הבחור היפני ההוא D-: ). אופייני לסדרה באופן חיובי שחלק (קטן) מהשמות באותו הספר באמת הופיעו בפרקי הסדרה בשלב זה או אחר. אז מה אתם אומרים שנשחק בעצמנו במשחק הזה וקצת נפעיל זכרון (אמנם בלי תמונות) - אני אחת הפרחות של טד
נסו לשאול שאלות ולגלות איזו מהן היא אני. - רגע, חושב על מישהי... יש. יאללה. -

Xavies6

New member
ממממ

לא זוכרת כמה פעמים יצאנו, ממש אבל ממש לא הרבה.

Xavies6

New member
לא

טד עצמו אמר שאולי מה שיהיה ביננו יהיה 'זה', אבל אמר במפורש שזה לא.

Xavies6

New member
די ברונטית + הבהרה

אפשר לבחור כל אחת במהלך הסדרה, אני מציין - אפילו כזו שבילתה חצי פרק כמישהי שהתחברה עם טד.

Xavies6

New member
לא, מאוד מקרי

אבל אם את\ה מתעקש\ת, זה בזכות רובין.

Ayelet 363

New member
חח, בדיוק נהייתי בטוחה שזו רובין

אבל זה כי יש לי זיכרון מאוד גרוע בסדרות, אז אני לא זוכרת בטח את רוב הבנות שטד יצא איתן.

pennylane11

New member
בעונות 1-2?

ואגב חחח בינתיים לא הבנתי כלום מאף שאלה שענית עליה...

elad218

New member
במועדון, מעונה 1, בזכות רובין אבל במקרה

נשמע כמו הבחורה מהמעילים במועדון Okay, אבל אני לא יודע אם היא הייתה ברונטית או לא...

Xavies6

New member

לא זוכר מה שמה, אבל היא גם שיחקה \ עדיין משחקת בסדרה האיומה והנוראית העונה לשם Glee. קח את המושכות!

למעלה