משחק חדש

משחק חדש../images/Emo70.gif

כתבו סוף לאלופה
בחרו זוג שאתם רוצים וכתבו להם סוף הוא מה לדעתכם יהיה או מה שאתם הכי רוצים שיקרה. שלי: _בחרתי בסיגי וטום)
טום ומילי מחליטים להתחתן בסוף בקפריסין, כי מילי השמינה והיא לא רוצה לרקוד בחתונה. סיגי בדיכאון מזה שטום ומילי הולכים להתחתן. ריטה אומרת לסיגי יום לפני שטום ומילי טסים לקפריסין שתלך אל טום ותגיד לו שלא כדי לא להתחתן עם מילי. סיגי באה לטום ופוגשת את אוסקר שאומר לסיגי שהיא התבלבלה וטום ומילי נסעו בדיוק. סיגי נשברת מזה שלא הצליחה לספר לתום שהיא אוהבת אותו ושלא כדאי לו להתחתן עם מילי ונהיית חולה מאוד. תום ומילי חוזרים נשואים מקפריסין (קפריזית חח) ומילי מתגרה בסיגי החולה מה שהופך את סיגי לחולה יותר. מילי מתחילה לבקש מתום שיקנה לה מלא דברים ותום מבין שהיא התחתנה איתו רק בגלל הכסף. אוסקר קונה 50 % הכח ירושלים ממיטל, ובכך מילי מבינה שהיא לא תקבל מהם כסף. למילי כבר לא אכפת והיא מתחילה לאמלל את תום לבגוד בו ותום מתוסכל ופגוע. בעוד שמילי ממשיכה לאמלל את תום הוא מחליט שנמאס לו לשתוק ומביא את סיגי החולה לגור אצלו בבית כדי ל"טפל" בא. מילי מתרגזת מזה שתום הביא את סיגי ומתחילה להתרחק מתום. סיגי מתחילה להחלים ויחסיה אם תום מתקרבים, תום שואל את סיגי למה היא לא הזהירה אותו להתחתן אם המפלצת הזאת. מילי מאוכזבת מעצמה שנתנה לתום לברוח לה מבין הידיים ובאה לבקש מתום סליחה אבל תופסת את טום וסיגי מתנשקים. מילי עצובה ומבינה שכנראה היא לא תצליח להחזיר לעצמה את תום, והולכת לדבר אם טובה. טובה מייאצת למילי לנסות לבקש מסיגי שתעזוב את תום ותתן לה לנסות צ'אנס אחרון. מילי מבקשת מסיגי שתתן לה ולתום צ'אנס אחרון ליחסים בינהם ואומרת לה שהיא לא התחתנה איתו סתם ושהיא אוהבת אותו ומבקשת שתעזוב את הבית ואת תום. תום חוזר הביתה ורואה את סיגי אורזת וסיגי אומרת לו שהם צריכים להיפרד ושהיא לא אוהבת לפרק בעל ואישה ומבקשת מתום לתת צ'אנס אחרון למילי, תום לא מסכים ואומר לה שתישאר אבל היא לא מסכימה. מילי באה לתום שסיגי כבר עזבה ומבקשת ממנו סליחה על כל מה שהיא עשתה בהתחלה לתום קשה היה לקבל את זה ושאל אותה אם זה עוד אחד מהפעלולים שלה אבל היא אומרת לו שהיא רוצה צ'אנס אחרון ליחסים בינהם ואומרת לו שהיא תשתפר. תום ומילי חוזרים, וסיגי עצובה שתום לא "נלחם" עליה. לסיגי מתחיל רומן עם חזי. סיגי משחקת אותה מאושרת עם חזי בזמן שהיא חושבת על תום. היחסים בין תום ומילי מתקררים, והם מחליטים להיפרד אבל להישאר ידידים. ביינתים שתום מחזר אחרי מילי הכח לוקחים את האליפות. סער מבקש מתום הקפשטן לשאת כמה מילים בחגיגות האליפות באיצטדיון קפטה. תום אומר שהייתה עונה לא קלה בהחלט עם מלא עליות ומורדות אבל מכריז שהכח אימפריה. תום: "אני יודע עכשיו שבטח יבואו וישאלו אותי אם אני מאושר שלקחתי להכח אליפות אז אני יכול לומר שאני כמעט מאושר חסר לי דבר אחד שיהפוך אותי למאושר באמת" תום מציע לסיגי להתחתן באמצא האיצטדיון וסיגי נרגשת עד מאוד ומתעלפת.

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif וואו!

רעיון מדליק! אני עוד מעט אנסה את שלי
אבל ח"ח!

B o N u s

New member
כבר היה כזו תחרות פה P-:

בערך
בכל מקרה, אני אנסה לעלות את התסריט שלי

יפה!!

אם אני הייתי מנסה זה היה נראה בערך ככה: תום ומילי מתחתנים. מילי בוגדת בתום. תום ומילי נפרדים. תום וסיגי מתחתנים.

l u l i 3

New member
קצר ולעניין! ../images/Emo41.gif

חח הייתי מוסיפה לך שמילי לא מסכימה לתת גט.. ומה עם העניין של ההיריון?

וואו רעיון חביב../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

האמת אין לי סוף חחח לא דע'ת לא דע'ת מה לעשות בסוף אני אחכה לסוף וזהו
פרק 119
זה בטח הולך להיות סוף גדול דרור

l u l i 3

New member
נקווה..../images/Emo41.gif

לא ממש אהבתי את הסוף של טב"ע.. בא לי שיעשו פרק ספיישל כמו שעשו במיכאלה!

למעלה