מי שמתחתיי עייף
M Mp3 GiRl New member 4/8/06 #22 ../images/Emo19.gif../images/Emo1.gif......... מי שמתחתיי ראה את הפרק האחרון של מגרש ביתי
F Fergie7 New member 4/8/06 #23 אני לא..אבל צריך להמשיך. ../images/Emo6.gif מי שמתחתיי... הצביע למויאל בכוכב נולד.
J JULI4561 New member 5/8/06 #24 ../images/Emo12.gif לא הצבעתי לא אחד! אבל בא לי להשתתף! ותרו לי טוב למי שמתחתיי יש YES
ב בJדJה New member 5/8/06 #25 אה בכוונה בשבילי חחחח האמת אני מודה לא הצבעתי להראל]: אחרי שמיכל רשף עזבה החרמתי תתוכנית אפילו תגמר לא ראיתי]: אבל אחותי הצביעה במקומי[= מי שמתחתייייייייייייי אוהב אותי
אה בכוונה בשבילי חחחח האמת אני מודה לא הצבעתי להראל]: אחרי שמיכל רשף עזבה החרמתי תתוכנית אפילו תגמר לא ראיתי]: אבל אחותי הצביעה במקומי[= מי שמתחתייייייייייייי אוהב אותי
R randu New member 5/8/06 #27 דנהההההההה!../images/Emo99.gif אני רוצה לעשות לה 888 ילדים,ולא לוותר על עוד 10. (סתם,חבר שלי כל הזמן אומר את זה.) אני לאהוב את דנה! מי שמתחתיי ראה אתמול כ"נ ואהב את הביצוע של מאיה!
דנהההההההה!../images/Emo99.gif אני רוצה לעשות לה 888 ילדים,ולא לוותר על עוד 10. (סתם,חבר שלי כל הזמן אומר את זה.) אני לאהוב את דנה! מי שמתחתיי ראה אתמול כ"נ ואהב את הביצוע של מאיה!
R randu New member 5/8/06 #29 אני... אפילו שנה וחודש... מי שמתחתיי יכול להביא לי קישור להודעה הארשונה שלי בפורום... איך בכלל התחלתי להיות כאן?
אני... אפילו שנה וחודש... מי שמתחתיי יכול להביא לי קישור להודעה הארשונה שלי בפורום... איך בכלל התחלתי להיות כאן?
ב בJדJה New member 5/8/06 #30 אממ לקח לי שעות לחפש! גאד כמה אתה כותב! יש מצב שזאת ההודעה הראשונה שלך: לקח לי שעות לחפש! גאד כמה אתה כותב! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1103&msgid=56860555&FlagSybase=1 אמ ומי שמתחתייייייייי אמממ שמע או צריך לשמוע את הדיסק של הראלוש מויאלוש!
אממ לקח לי שעות לחפש! גאד כמה אתה כותב! יש מצב שזאת ההודעה הראשונה שלך: לקח לי שעות לחפש! גאד כמה אתה כותב! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1103&msgid=56860555&FlagSybase=1 אמ ומי שמתחתייייייייי אמממ שמע או צריך לשמוע את הדיסק של הראלוש מויאלוש!
ב בJדJה New member 6/8/06 #31 חחחחחחחחחחחחחח יצא לי פעמיים משום מהההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח כי עשיתי העתק הדבק, נו מה הסדר לא היה נכון חחחחחחחחח פוסטמה
חחחחחחחחחחחחחח יצא לי פעמיים משום מהההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח כי עשיתי העתק הדבק, נו מה הסדר לא היה נכון חחחחחחחחח פוסטמה
R randu New member 6/8/06 #32 דנו'ששששששש! טנקס... ואני חושב שמויאל נחמד-ובגלל שצריך להמשיך אז נגיד ששמעתי ת'דיסק שלו... מי שמתחתיי חושב שאני נחמד! (כי חמוד זה פאעקצי) (כדיי לכם לשרשר 100 תגובות! )
דנו'ששששששש! טנקס... ואני חושב שמויאל נחמד-ובגלל שצריך להמשיך אז נגיד ששמעתי ת'דיסק שלו... מי שמתחתיי חושב שאני נחמד! (כי חמוד זה פאעקצי) (כדיי לכם לשרשר 100 תגובות! )