משחק חדש

נו שמתי את העצם וזה זז

מה עכשיו זה לא פותח כלום, ואי אפשר לעלות בסולם....

adi 777

New member
אני לא מצליחה להוריד את הדלי :(

יש לי שיקוי גלגל שיניים וחרב .שרפתי מה שצריחך לשרוף ואני לא מצליחה להוריד את הדלי אפילו ששמתי את החוליה החסרה

הצלחתי עוד קצת

שמתי את הלהבה על הקשוהוא נשרף ומצאתי חלק של השרשרת, וחיברתי אותו אבל מה לעשות עם המשקה? העיגול הירוק? החרב? ואיך פותחים את התיבה ?

נחמד ומה עכשיו?

המברג מתאים גם לסולם וגם בתור ידית לדבר ההוא בחדר הימני היכן שמשו זז על הקיר.

מקס6

New member
|רמזים

ישנה עצם שבעזרתה פותחים את הפתח ,ובאותה עצם אחרי שמשלבים אותה לסולם יוצאים למעלה, לוקחים את הלפיד בקומה האחרונה ,שבעזרתו שורפים את הקש שבמרתף ולוקחים חוליה מהשרשרת שאותה מחברים בקומה השניה, בקומה שלפני אחרונה אחרי לחיצה על הדגל לוקחים גלגל עם שיניים שאין לי מושג מה עושים איתו . בקומה השלישית יש חרב ואחרי שסוגרים את החלונות מתגלה בקבוקון עם שמן שאותו שמים בקומה שניה באמצע העיגול על הנקודה הכהה מפרידים מהבקבוק את הפקק ומחרב את הכדור שאני לא יודע מה לעשות איתם ןפה אני תקוע מי שיכול לעזור תבוא עליו הברכה

ilanama1

New member
יש לך רמז

אחרי ששמים את הבקבוק באמצע יורדים קומה ולוקחים את הדלי

אימאית

New member
תנסה לראות.... (עזרה)...

מה אתה יכול לעשות בחדר מתחת... ומה הוא קשור לחדר עם הגלגל

adi 777

New member
חחחחחחח יו נקרעתי מצחוק עכשיו

בשביל מפתח הייתי צריכה לשחק אבן נייר ומספריים! שחכתי בכלל מהמשחק הזה. חחחחחחחחחח נגמר התעשרתי משחק יפה תודה אימהית

adi 777

New member
חחחחחחח יו נקרעתי מצחוק עכשיו

בשביל מפתח הייתי צריכה לשחק אבן נייר ומספריים! שחכתי בכלל מהמשחק הזה. חחחחחחחחחח

אולי תעזרו

באמת ?? יש לי חרב שהוצאתי ממנה כדור ויש לי משקה שהוצאתי מנו את הפקק ויש לי דלי עם מים יאלה מה עכשיו ????

adi 777

New member
ספויילר

בקומה האחרונה תקחי את הלפיד האמצעי שבאמצעותו תשרפי את הקש במרתף את המשקה תשפכי באמצע הגלגל הגדול.עם החרב תפילי את הנברשת הגדולה תשפכי את הדלי על האש. ותמצאי את הגלגל שיניים

למעלה