משחק חדש

תמרוש5

New member
:):)

דבר טוב שקרה השבוע: ת"א דבר רע שקרה השבוע: כלום! שיר השבוע של הכנסייה: לקטוף את הירח שיר השבוע לא של הכנסייה: קוצים של פחד-המכשפות דיסק השבוע: מטרופולין-הסליל סרט השבוע: אדמה מושגעת ספר השבוע: אני עדיין תקועה בכל החיים לפניו
משהו שגילית השבוע: ממ. לא זוכרת התחדשות השבוע:דיסקים. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אין ציטוט/מילת השבוע: כיף תמונת השבוע: - תוכניות לשבוע הקרוב: גדנ"ע
איך עבר השבוע באייקון:

webrain

New member
../images/Emo26.gif

דבר טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חבר שלא ראיתי מזמן, קורס טארוט היה שיעור מגניב דבר רע שקרה השבוע: קצת אנרגיות נמוכות אין הרבה כוח שיר השבוע של הכנסייה: ראיתי אותך שיר השבוע לא של הכנסייה: דיסק השבוע: רוץ ילד סרט השבוע: ספר השבוע: נקודת ההונאה - דן בראון משהו שגילית השבוע: התחדשות השבוע: מתחיל ללמוד ציור שבוע הבא בשאיפה משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא יצאתי בסופשבוע ציטוט/מילת השבוע: "עיניך הטובות הופעות עכשיו קרות" תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: עבודה, ציור, טארוט איך עבר השבוע באייקון:

pashut Adi

New member
להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה

דבר טוב שקרה השבוע: סגרתי דברים... דבר רע שקרה השבוע: אירועי רבין.. זה לא מצחיק אנשים נראה לי אוהבים לשחק אותה מטומטמים... שיר השבוע של הכנסייה: רוץ ילד שיר השבוע לא של הכנסייה: עוד חוזר הניגון אבל של חווה... דיסק השבוע: אנגלגרד - אפילוג סרט השבוע: לא ראיתי.... ספר השבוע: צינורות של אתגר קרת משהו שגילית השבוע: שיש לי גרעין מגניב... התחדשות השבוע: כאבי בטן בעיקר משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא נראה לי שיש... ציטוט/מילת השבוע: זנבות תמונת השבוע: אין לי כוח נשמה אני במחזור... תוכניות לשבוע הקרוב: סמינר.. מועדון ג'ירף... קבוצה... הרבה.... איך עבר השבוע באייקון:

שבוע טוביק../images/Emo23.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
אתמול עשיתי סיבוב בערב בחוץ והייתה לי שיחת טלפון מקסימה וחשבתי קצת עם עצמי וזאת הרגשה מושלמת#!
דבר רע שקרה השבוע:
הרבה לחץ... הרגשה של חוסר אחריות
שיר השבוע של הכנסייה:
בואי מהפכה
שיר השבוע לא של הכנסייה:
וון יור גון- אבריל לאבין. תקראו את המילים
דיסק השבוע:
סרט השבוע:
השטן לובשת פראדה אולי
ספר השבוע:
המאה ה-20- יואל גבע
| היסטוריה זה סרטן
משהו שגילית השבוע:
אני מגה מאוהבת
התחדשות השבוע:
ג'ינס 2 חולצות 2 כדורים לאוסף, 2 ניירות לאוסף(
) וזהו נראהלי
משהו שהתחרטת ש**עשית** השבוע:
ילדה קטנה וכאלה..
ציטוט/מילת השבוע:
מגה
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הקרוב:
עבודה בהיסטוריה
, אמא חוזרת, מחר שופינג עם חצי, אימונים...
איך עבר השבוע באייקון:

ס פ י ר ל

New member
וווווי את יפה../images/Emo99.gif

אבל דמיינתי אותך אחרת.... כזאת מנהלת פורום כחולה

itoosh2

New member
סיכומים...

דבר טוב שקרה השבוע: אני וחברה שלי שנה וחמישה חודשים
דבר רע שקרה השבוע: אני לא מוצא את עצמי בשביתה הזאת... שיר השבוע של הכנסייה: לא שמעתי ממש... שיר השבוע לא של הכנסייה: הזבובים - קרול דיסק השבוע: הזבובים - בזזז... פינק פלויד - דה וול (בויניל
) סרט השבוע: פייט קלאב ספר השבוע: א.ב. יהושע - המאהב משהו שגילית השבוע: לא זוכר... התחדשות השבוע: דיסקים ופטיפון
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אין ממש... ציטוט/מילת השבוע: "זה לא ככה ממש... שוב התלכלך לי דף חדש..." תמונת השבוע: אולי בהודעה הבאה.. תוכניות לשבוע הקרוב: לא יודע... איך עבר השבוע באייקון:

ליהי54

New member
........

דבר טוב שקרה השבוע:כלום דבר רע שקרה השבוע:השבוע הזה היה רע. שיר השבוע של הכנסייה:מה נשאר. שיר השבוע לא של הכנסייה:מלח הדמעות - אביב גפן. דיסק השבוע:אוטוביוגרפיה סרט השבוע:הטינה ספר השבוע:נסיכה אפריקנית - רם אורן משהו שגילית השבוע:שהחיים הם מסריחים התחדשות השבוע:כלום משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:התאבדתי ציטוט/מילת השבוע:"מי לקח לי את האור? מי לקחת לי את האור שלי, האור שבי? תחזירו לי אותו, בבקשה..." תוכניות לשבוע הקרוב: לימודים, עבודות, חזרות, לימודים, עבודות, מבחנים, חזרות...... איך עבר השבוע באייקון:

ס פ י ר ל

New member
../images/Emo3.gif

שתינו יכולות להקים מועדון אכזבות ושבוע חרא
... אבל משהו חשוב שגיליתי: הקטע בחיים זה לא להצליח, זה לנסות להתגבר על הקטעים הקשים וללמוד מהם...-אז הנה לך הזדמנות.. שבוע טוב

orev 21

New member
השבוע שלי...

דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי רבעו'ש ובכלל הייתי אמור לסגור שבת !!! דבר רע שקרה השבוע: הייתי בצבא... שיר השבוע של הכנסייה: אינסטנט סופרמנים שיר השבוע לא של הכנסייה: אלג'יר - פעמוני המאה דיסק השבוע: אלג'יר - מנועים קדימה סרט השבוע: מתה לדייט ספר השבוע: אין משהו שגילית השבוע: החיים הם הדבר הכי מפתיע שיש התחדשות השבוע: עוד צמיד לרגל... משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: אין ציטוט/מילת השבוע: "הם יכולים לעשות לנו מסדרים, לתת לנו שבתות, לזיין אותנו כמה שבא להם, אבל הם לא יכולים לעצור את הזמן..." (כמובן שהמשפט נאמר בהקשר של צבא, שיחרור וכו' - רק עוד 7 חודשים !!! ) תוכניות לשבוע הקרוב: להיות בצבא לצערי, לחשוב על האזרחות בכל רגע שעובר... איך עבר השבוע באייקון:

למעלה