משחק חדש

EDTH

New member
משחק חדש../images/Emo70.gif

פחח נראה לכם...
יאללה
סיכום שבועי
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של הכנסייה:
שיר השבוע לא של הכנסייה:
דיסק השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
משהו שגילית השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע:
ציטוט/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
תוכניות לשבוע הקרוב:
איך עבר השבוע באייקון:

..

דבר טוב שקרה השבוע:חברה באה דבר רע שקרה השבוע: .. שיר השבוע של הכנסייה: ידיים למעלה שיר השבוע לא של הכנסייה: לא קל/היהודים דיסק השבוע: - סרט השבוע: הדייט שתקע אותי ספר השבוע: - משהו שגילית השבוע:- התחדשות השבוע:חזיות, סווצ'ירים, קאנבסים, כמה דברים לחדר.. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: .. ציטוט/מילת השבוע: לא עולה לי בראש כרגע.. תמונת השבוע: תוכניות לשבוע הקרוב: מחר<ראשון> אני נוסעת למשחק כדורגל עם אבא ואחותי חח הולך להיות מצחיק..
יש לי שיעור נהיגה השבוע
, טסט, קצת לימודים פה ושם.. איך עבר השבוע באייקון:

ס פ י ר ל

New member
שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: מממ... טיפהלעך ירדתי במשקל(
), ראיתי בבית סרט עם אמא'שלי, ו.... אהה, ביתן(ילד) הוכיח את עצמו שגם כשהוא מגעיל אלי, הוא יכול לקחת אותי טרמפ הביתה כשאין הסעות
, זהו
דבר רע שקרה השבוע: לא מצאתי את השרשרת
, כל הפימו וזה אומר הכל וזה מלא דברים כמו 2 זוגות עגילים תלויים, 2 זוגות עגילים צמודים(ואחד מהם זה קובייה שממש קשה להכין), שלט ממש יפה לחדר של חברה, כרטיס ברכה ממש מושקע לסבתא שלי, כובע ממש חמוד וצבר שמזכיר את הארץ(ועוד שני עיגולים) נשרפו והסריחו את הבית(
)-שמתי את התנור שלי בלי טורבו על 130 מעלות כמו שצריך, ואחרי 20 דקות הוא היה שרוף עם מלא בועות אוויר מוזרות כאלו
... שיר השבוע של הכנסייה: קח שירים(
) שיר השבוע לא של הכנסייה: מממ... שכחתי איך קוראים לו.... דיסק השבוע: זה לא ממש דיסק, זה אוסף שירים שהמקהלה שרה-טווס זהבי
. סרט השבוע: שעת שיא1, השטן לובשת פראדה(
) ספר השבוע: בא לי לקרוא תיער, אבל אחש שלי ואמא שלי קוראים אותו עכשיו
משהו שגילית השבוע: התנור שלי ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזק
התחדשות השבוע:
משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: לא מצאתי את השרשרת, לא ישנתי מספיק, ראיתי צ'אק ולארי, לא נתתי לשכנים שלי לשרוף תפימו
ציטוט/מילת השבוע: "חיוך הוא הקו העקום היחידי שיכול ליישר כל דבר בחיים"(חבל שזה לא ממש עוזר לי
) תמונת השבוע: רוצים לראות תפימו
תוכניות לשבוע הקרוב: לקנות פימו חדש כי נגמר לי, להכין ממנו ברכה לסבתא(שליטה
) דבר ראשון, להעלות עוד מתכונים לספר, לראות צ'אק ולארי, לארח בנות אסטוניות, ללכת להופעה שלהן, לישון
, לעשות שיעורים, להינות בטיול עם הכיתה, והכי חשוב(חוץ מסבתא
), למצוא את השרשרת
איך עבר השבוע באייקון:
,

כבר פתחתי ציפיות ../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הוא
דבר רע שקרה השבוע: הוא טס
שיר השבוע של הכנסייה: האביב הנצחי שיר השבוע לא של הכנסייה: לעולם מצידי - היהודים דיסק השבוע: פורטה - היהודים סרט השבוע: נורביט ספר השבוע: --- משהו שגילית השבוע: שלצייר בצבעי מים זה הרבה יותר כיף מאשר עם אקריליק
התחדשות השבוע: קנווס גדול (100*120 ס"מ), מכחול מניפה, צבעי מים ועפרונות מים. משהו שהתחרטת שלא עשית השבוע: --- ציטוט/מילת השבוע: "וואו" תמונת השבוע: --- תוכניות לשבוע הקרוב: לחכות שהוא יחזור מחו"ל ומהגדנ"ע, ולהתפצלח משעמום כי כל שכבת י"א לא יהיו בביה"ס
איך עבר השבוע באייקון:

ס פ י ר ל

New member
גדנ"ע../images/Emo35.gif

..... את גם מציירת אהה
.... תעלי בבקשה גם את הציורים ואת העבודות שלך, פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייז

ס פ י ר ל

New member
אבל את עוד 10 שבועות../images/Emo7.gif

איך אני יכולה לחכות כל כך הרבה
גם לי יש אקדח סיכות בבית, וגם טלוויזיה מיותרת, ואת לא רוצה לדעת מה אפשר לעשות איתם...

היי היי, אל תעתיקי שיטות!

הנה, אני אעלה אחת שציירתי אתמול עם הצבעי מים
נגיד שהיא התמונה השבועית שלי
תהני. (אגב, הרעיון לא שלי במקור, הוא פשוט של אמן שאני מחבבת).

ס פ י ר ל

New member
אבל שיטה טובה../images/Emo3.gif

חוצמזה אני איימתי על אנשים עוד לפני שנולדת...... ועכשיו לעניין החשוב באמת: ווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווו
זה מדהים
פליז תעלי עוד..... (כדאי לך
מועועועמועממעמעומעמועעומעעועמעעעהההאהאעהאעהאהעא)

../images/Emo6.gif

תודה חמודה
גם לעינב
אעלה בהזדמנות, אני לא מתכוונת עכשיו להציף פה את הפורום
תוסיפי אותי למסנג'ר או משהו ואני אשלח לך :)

cowgirl Ms

New member
וואו, זה ממש יפה.

מוכשרת
איך את משתלטת כ"כ יפה על צבעי מים.....

תודה ../images/Emo13.gif

מסתבר שזה הרבה יותר נוח מאקריליק, אגב. באמת
ואני אומרת את זה בתור אחת שעובדת רק עם אקריליק.

למעלה