משחק חדש
{

Blizzard Beach

New member
משחק חדש../images/Emo70.gif{../images/Emo1.gif

רעיון שחברה הביאה לי. המשחק נקרא '***** סיטי' אנחנו לוקחים את הדמויות העיקריות בסדרה, או את כל מי שבא לנונ מהסדרה, ועושים ככה - עיר עליו
נניח, לורליי - אז היא תקרא לעיר שלה 'קופי סיטי' (זה חייב להיות *משהו* סיטי), ויהיה שם קפה, ומרכז שופינג ענק וכל הדברים שהכי תאימים ללור.

Blizzard Beach

New member
*נסקלת*../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

זה למה תמיד נותנים ליעל להסביר מה עושים במונפול
. אני מסבירה גרועה
. גילטי. אוקיי, אז אני אדגים עם הדמויות הראשיות - לורליי סיטי - עיר ענקית, עם מלא מרכזי קניות וקשקושים כאלו, יותר מסניף אחד של 'לוק', מלא פיצריות, המבורגרים וג'אנק פוד
.
כמובן שיהיה שם גם מרכז מוסיקה ענק. רורי סיטי - עיירה קטנה, יותר כמו 'רורי טאון'. יהיה שם מקדש לכמה להקות שרורי אוהבת ומלא מקומות למוסיקה, שוב, יותר מסניף אחד של 'לוק'
, וירידי ספרים
כל הזמן. לוק סיטי - עיר קטנה ונטולת טיילור. יהיו שם חוקים נוקשים
, במקום צ'יפס והמבורגר ופיצה|המבורגר|
, יהיה שם גזר, המבורגר מטופו וסויה ופיצה דלת שומן, או משהו כזה. אה, כן - בלי רמזורים.
ג'ס סיטי - ג'י, קשה... משהו כמו ניו יורק, עם מוסיקה וג'אנק פוד וספרים... כמו ה'רורי טאון' רק שזה יהיה ענק, - ג'ס סיטי. טוב, אין לי עוד רעיונות לדמויות אחרות... תמשיכו אתם

blue dragonfly

New member
אווו fun../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

הערה: ג'ס סיטי תהיה גם מלאת מועדונים רועשים וסימטאות אפלות, וחוצמזה היא תהיה בלאגניסטית כזאת וגמדי גינה בכל מקום
סתם, כי ניראה לי שג'ס נימשך אליהם
כל אחד והסטיות שלו
.... פריס סיטי- תהיה ענקית עם כללים מאוד נוקשים
הכל יתנהל שם באופן מושלם עד שזה מפחיד, וכמובן שלעיר יהיה המון כוח... ופריס תשב לה במקום שדומה לבית הלבן וכולם יהיו חייבים לציית לה
... וכולם שם יקדישו את החיים שלהם לבית ספר ויסגדו להרווארד וילמדו בסופי שבוע

blue dragonfly

New member
ועוד...../images/Emo13.gif

ליין סיטי
-
הממ תהיה עיר בינונית שכזאת... והיא תהיה מעוצבת יאפה... וכמובן שיהיו בה חנויות דיסיקים מכל הגדלים והסוגים, בערך כמו שיש פאבים באירלנד
ז"א, חנות רגילה, חנות דיסקים, חנות רגילה, טאוור רקורדס ובלה בלה בלה.... ויהיה שם חוק שהנגני רחוב יהיו חייבים לנגן בתופים, וכן יהיו שם הרבה תופים... זהו, אני לא רוצה לתפוס לכולם את הדמויות
.... אבל מישו יכול לעשות לי טובה?
מישו יכול בבקשה לעשות את מישל סיטי?*פאפי פייס*

The Pink Dragon

New member
אמילי'ז סיטי!

הרבה עוזרת בית קטנות ומפוחדות משוטטות ברחובות שטופות אימה לאחר שנזרקו מביתה של אמילי גילמור. ריצ'ארד יהיה הפאפי הקטן שלה, יעשה כל מה שהיא תבקש. לורלי ורורי יאלצו להגיע לארוחה שלוש פעמים בשבוע ולסבול איתן את כל החברות הזקנות של אמילי. אממממ... אין לי רעיונות. יצירתיות זה לא הצד החזק שלי.

Blizzard Beach

New member
אה.... ג'ס סיטי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

קרעת אותי
אוקיי - מישל סיטי - כל דבר שיש לאכול יהיה דל שומן, בחביתה יהיו רק 13(
) אוכמניות, וכל האנשים שם יבכו. אני גם לא הכי יצירתית בעולם
.

למעלה