אהה פאט סתם נדחף לכל חור
S sapirush1 New member 6/7/05 #49 לא הוא לא! הוא החבר הכי טוב של הלהקה ובזכותו אנחנו יודעים על כל מה שקורה איתם! והם מסכימים לכך זה לא שהוא נודניק שעוקב אחריהם כל הזמן
לא הוא לא! הוא החבר הכי טוב של הלהקה ובזכותו אנחנו יודעים על כל מה שקורה איתם! והם מסכימים לכך זה לא שהוא נודניק שעוקב אחריהם כל הזמן
S sp rock New member 5/7/05 #37 קרן זה לא פייר ../images/Emo10.gif את נותנת לכולם נקודות על מה שהם עושים אבל לי את לא נותנת כלום על הסקר
קרן זה לא פייר ../images/Emo10.gif את נותנת לכולם נקודות על מה שהם עושים אבל לי את לא נותנת כלום על הסקר
ק קרניjack New member 5/7/05 #38 כי....... המטרה היא לעשות פעילות על סימפל פלאן, סקר זה מאוד נחמד, אבל זה לא קשור לסימפל כל פעילות על סמפל תתקבל בברכה, תרימה לפורום כולל עידכונים עליהם/תמונות חדשות/דיון על סימפל וכו'
כי....... המטרה היא לעשות פעילות על סימפל פלאן, סקר זה מאוד נחמד, אבל זה לא קשור לסימפל כל פעילות על סמפל תתקבל בברכה, תרימה לפורום כולל עידכונים עליהם/תמונות חדשות/דיון על סימפל וכו'
J just jenny New member 6/7/05 #43 תמונות חדשות נחשבות?:O חשבתי שלא.. אז שמתי תמונות ולא קיבלתי נקודות
ק קרניjack New member 6/7/05 #45 חח לא כתבתי בשירשור אבל ברישום שלי כן כתבתי את הנקודות... בפעם הבאה אני אכתוב בשירשור
B busted4ever New member 5/7/05 #39 לא הבנתי את המשחק רקשמתווכחים פה מי יותר שווע... אז דייויד כ"כ דייויד!!!!!!