משחק חדש

N a V e

New member
משחק חדש../images/Emo13.gif

טוב אז לקחתי את זה מפורום אבריל לאבין ולדעתי זה משחק ממש מגניב. אני רושם לכם את רשימת השירים בדיסק של משינה(נעלה מהראשון לאחרון),וכל מי שקורא את ההודעה מנפה(אומר) שם של שיר שהוא הכי פחות אוהב מהדיסק... ואז נשארה רשימת השירים מינוס השיר ש"נבחר" ע"י המשתמש האחרון. שימו לב,זה לא נועד לקבוע את השיר הכי יפה או משהו כזה,אלא פשוט סתם משחקון.לכן גם אל תבינו שאם שיר כזה או אחר נופה זה לא אומר שהוא פחות טוב מהאחרים.יכול להיות שאתם בכלל הייתם משאירים אותו...אבל סתם משחק זמן ומהירות...משהו בסיגנון "הישרדות". אז אני מתחיל עם "משינה 1".אני אתן כל פעם את הכבוד למשתמש אחר להתחיל בניפוי שלא יצעקו עלי...
...אולי יספיקו יותר מאחד לנפות. שיהיה משחק מעניין! 1.אופטיקאי מדופלם 2.עתיד מתוק 3.אנה 4.בלדה לסוכן כפול 5.כארים עבדול זמר 6.רכבת לילה לקהיר 7.אבל אין 8.אניגודין 9.כי לא בא לה 10.התותח לא מצלצל פעמיים יאללה,מי מתנדב להתחיל?

GiLaD15

New member
אני אתחיל ../images/Emo3.gif

אמממ כולם יפים אבל מכולםםם אני חושב שאני אבחר את.. אבל אין..

שלמונזה

New member
אבל אבל אבל

אני חוהל על השיר כי לא בא לה, ולפני 2 דקות בדיוק שמעתי אותו... לא הבנתי מה מטרת המשחק
לא אוהבת את התותח מצלצל פעמיים

לא מסוגל לנפות אף שיר של משינה

כמו שכבר ציינתי בעבר - שירים זה ענין של תקופות. בכל תקופה נתונה אני נדבק לשירים מסוימים - יש גם תקופות של כי לא בא לה, אניגודין והתותח מצלצל פעמיים. קשה קשה קשה ואני לא יכול להשתתף המשחק.

N a V e

New member
המטרה היא סתם לשחק...

ואסף,אני מסכים איתך בגדול. גם אצלי זה עיניין של תקופות...ואני משחק לפי התקופה הנוכחית

כארים עבדול זמר.. שיר בלי שום תוכן

השיר הזה, ו´רכבת לילה לקהיר´, שני שירים דפוקים שנתקעו בתוך דיסק מצויין מבחינת הלחנים ובעיקר הליריקות...

ANIGO MONOTOYA

New member
אני אבחר "פוליטיקאי מדופלם"...

וזה לא שאני לא אוהב אותו!!! אני חולה עליו אבל בכל זאת הוא בחירתי...

למעלה