משחק חדש D:

OriginalMe

New member
משחק חדש D:

כה כי אני רוצה להחיות את הפורום וזה :) בכל מקרה הרעיון והמטרה בעקרון הרעיון הוא פשוט אני אשים משפט משיר של פוב ואתם תצטרכו להגיד לי מאיזה שיר הוא לקוח אבל!!!1 במקום פשוט לקחת משפט מהשיר ולכתוב אותו אתם תצטרכו לגלות מהו המשפט, ורק אחרי שתגלו מהו המשפט תוכלו להגיד לי מאיזה שיר הוא לקוח אני אוכל לעשות בלבולי אותיות, אני אוכל לעשות משחקי מילים, אני אוכל לעשות מה שבא לי D: לדוגמא: aednc ceand rwee afilngl rpata ot flah mites השורה היא- dance dance were falling apart to half times החוקים הסקסיים •מותר לנסות עד 3 ניחושים, אלא אם כן אמרתי אחרת •כל הניחושים שלכם צריכים להיות באותה ההודעה •לא לחזור על משהו שמישהו אחר כבר אמר •לא לרשום את התשובה שלכם בכותרת •לא לנחש סתם, לחשוב לפני זה! •אם אתם כותבים תשובה, אז שבכותרת יהיה את הסמיילי הזה-
[חולת סדר אני מה לעשות D:] •לא להיות זנות, ולהשתתף! DD: ***כל הזכויות שמורות לפורום הזה (ולי:p) כי לא ראיתי משחק כזה בשום פורום אחר (לא שבדקתי אומשהו:p) וכל החרא הזה***

Nittle Grasper

New member
אמ, הצעה:

אפשר גם לעשות שנתרגם משפט לעיברית, ואז צריך לזהות ככה מאיזה שיר זה XP גם בגלל שלכל מילה באנגלית יש 9448920 פירושים בעיברית, אפשר לכתוב משפט שמתורגם לעיברית עם משמעות שונה כל עוד באנגלית מתרגמים את זה לאותו משפט (לעזאזל אני לא מצליחה לנסח את זה ברור, מישהו הבין? XD חפיף, נוותר על זה) ו אמ כן רעיון נחמד ^^

m a y a 333

New member
זה משחק טוב ^^

שיחקנו אותו בפורום אבריל וזה הלך ממש טוב . וזה יהיה גם יותר קל. ומצחיק... ["הוא היה ילד-שרוכב-על-סקייטר, היא אמרה לו ביי" בתרגום חופשי
]

Nittle Grasper

New member
"ילד-שרוכב-על-סקייטר" XD

ג'יז מעניין מאיזה שיר זה. אני יודעת! מ-i'm eith you!

Gali4697

New member
אמממממממ

מה אתם אומרים על פינה קבועה של משחק כלשהו?
אבל כזה כל שבועיים, כדי לא להציף אומשהוXDDD

OriginalMe

New member
אמהאהמ

אני חשבתי על הרעיןו הזה, הכוונה הייתה שאני אעשה תמשחק

למעלה