משחק חדש^_^

משחק חדש^_^../images/Emo41.gif

(פתחתי בדיוק כזה משחק גם בפורום "אורלנדו בלום") חשבתי על משחק נחמד:] נגיד שאתם מראיינים בין לאומיים ואתם ברגע זה יושבים מול אדם\ג'סי\ג'יימס\ריאן\מיקי - תשרשו לפה את השאלות הכי הזויות- ואני מדגישה- הכי הזויות שהייתם רוצים לשאול אותם, בתור מראיינים בין לאומיות, כמובן. אה, ו"אדם, רוצה לעשות לי ילד?" לא נחשב.

../images/Emo112.gif לאדם-

למה ברוב השירים שלך אתה מדבר על סקס? ג'סי-למה אתה שונא את ג'ורג' בוש ולמה לעזאזל אתה לא מתגלח?! ג'יימס-מה אתה אוהב בשיער שלך? מיקי-למה אתה מנגן דווקא על בס? [לא מצאתי שאלה אחרת] ריאן-כיצד אתה מפתח את שריריך?
נמ זהו

מי שונא את גור'ג בוש???????????????

ג'סי..... גם כן מכל הלהקה אותו אני הכי פחות אוהבת שמאלני שעיר ___________________________________ עזבו אותי אני חולה (עכשיו באמת חולה)

../images/Emo112.gif אוקי

התגובה הזאת לא הייתה במקום. מה אכפת לך מהדעות הפוליטיות שלו? המוזיקה שהוא עושה טובה לא משנה את מי הוא שונא ואת מי לא. ולא משנה אם הוא שמאלני או ימני.

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

גמאני שמאלנית! יש בעיות?!?!?!? זה שהוא שעיר זה רק יותר שקסי חח

שירע

תקראי את כל השירשור כתבתי אחרי זה כמה הודעות ש: חחח....זה היה סתם......הוא חמוד ו: דווקא אני חושבת שהוא דווקא סבבה לפעמים קורה לי שאני כותבת כאן משהו וזה נראה אחרת...כי זה בכתב ולא בדיבור

maroon5ז

New member
נצל"ש...אדם וקלי סיפור שנגמר....

הנה תמונות שלהם ביחד .... אדם נראה מזה מאמי וחמודי!!! והיא....היא...היא....חחחחח בבקשה....

בקשר לתגובה שלך חן...

את כתבת: (במודגש אני הוספתי אם לא הבנת) התגובה הזאת לא הייתה במקום. מה אכפת לך מהדעות הפוליטיות שלו?- אכפת לי יותר נכון מעניין לדעת המוזיקה שהוא עושה טובה לא משנה את מי הוא שונא ואת מי לא.-לא אמרתי שהוא עושה מוזיקה לא טובה תקראי שוב ת'תגובה שלי|סהדגש| ולא משנה אם הוא שמאלני או ימני.-זה באמת לא משנה אמרתי "גם כן" תקראי שוב. _________________________________________________________________ חן זה היה בצחוק ככה וכתבתי שאני חולה אם לא הבנת וגם באמת... תנסי לקחת דברים בפחות רצינות אוליי תביני אותי אחרת כי זה פורום ואת רואה רק ת'הודעה ואת לא יודעת איך אני מתכוונת להגיד ת'זה ____________________________________________________________________ וגם ההערות שלך כ-ל הזמן לא במקום כי אני לא מושלמת ואת יכולה למצוא אצלי טעויות מה לעשות...אני לא מבינה מה יש לך נגדי או שאולי זה בא ממשהו אחר בהיוש

אוף...יצא לא טוב בהדגש

אני אומרת לפני שתקדימי אותי.... אז סורי מקווה שתביני בלי ההדגשות לפי התגובה הקודמת

KerenWelling

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלמרות שאני חושבת שהיא אמרה

את זה בצחוק...

MarishA M

New member
שאלה לאדם

תגיד אחריי שהקדשת דיסק שלם לג'יין הזאת היא מעזה להגיד משו בכלל?... איזה חצופה אני הייתי חוזרת אלייך בזרועות פתוחות בעצם לא.לא הייתי חוזרת אלייך ...כי לא הייתי עוזבת אותך חה!

לאדם-

רוצה לעשות לי ילד שידע לצאת מהארון אחרי שאני אנעל אותו שם
....(לא כמו הקודם) סתם- לא היה לי משהו וחיפשתי צומי... לכול חברי הלהקה- רוצים אורגיה? (סתם) -למה אתם עושים שירים מהממים ולא מקדישים את זה לאנשים מהממים
(המשך- תקדישו לי
)

למעלה