משחק חדש "מספרים"

טיפקסית

New member
משחק חדש "מספרים"

החוקים: פה כל אחד ואחת יוכלו לחבר מילים משלהם לשיר "מספרים" [לא חייבים את הכל אפשר רק עד עשר] הכותב/ת המקוריים ביותר יזכו לאות הוקרה ממני [ואולי גם מהדג] בהצלחה אז נתחיל אני ראשונה: אחד- הוא המספר שתמיד מזכיר לי את "מתחמם" שתיים- הוא מספר הפאות שיש לשאנן המהמם שלוש- הוא מספר המסרים שאני שולחת לגיא ויאיא בשבוע ואולי גם יותר ארבע- מספר החודש בו נולדו גיא ויאיא ועליו לא אוותר [מקורית אני הא?] חמש- תפסיקו לזבל לי בשכל חמסה הוא תמיד מספר של מזל שש- יאללה תתחיל לזוז נו אל תהיה אומלל שבע- גברים תותחים בדג נחש הלהקה של המאה שמונה-הוא מספר חזק תמיד לכל השנה תשע- מספר הדגים אם מחשיבים את יאיר סלוצקי ומתן גוב ארי עשר- מה המצב אחי? תגידו עשר זה מושלם או שזו רק אני? חח טוב אין לי המשך אז כמו שאומר ידידי גיל שיידי ביי לבינתיים

Gil shaDy

New member
מה, אנחנו ידידים?? ../images/Emo9.gif

*נרגש* אחד-הוא מספר הפעמים שקיבלתי את כל הקופה(לפחות נכון לעכשיו...) ועשר פעמים אני ממליץ לך לקרוא הודעה שכתבת לפני שאת פותחת שרשור. וגם לדייק כשאת מצטטת אותי ממי

טיפקסית

New member
טוב סליחה כפרה

חחח לגבי הקטע עם הקופה לא הבנתי אבל לא נורא ביי כרגע נ.ב אני כל הזמן כשאני רואה את הכינוי שלך אני נזכרת בשאלה שלך לגבי אלבום הרמיקסים לדג כנראה שאני מחכה לו כמו לא ידועת מה אני מלא פעמים חושבת מתי הוא כבר ייצא

Gil shaDy

New member
לא נורא שלא הבנת...

גם אני הרבה פעמים לא מבין את עצמי
ובינתיים מרוב כסיסות ציפורניים לאלבום הרימיקסים אני מאזין בלופים לרימיקס "גן הרוטס" של קוטי המלך שנעשה בג'אמייקה והוא פשוט מדהים(יש הסכמה נכון? למי ששמע...). וגם הרימיקס למספרים שעשו סאבו וקוטי אם אינני טועה(ואם כן עידו ידאג ודאי לתקן אותי:) שהשמיעו שנה שעברה בעייייסק היה משובח לגמרי. באמת כיף של דיסק נשמע שמתוכנן. ואם כבר ציפיות-כמה אנשים מחכים לדיוידי?? בווווודאאאאאיייייי!!!!!!!!! רגאייי רוטס לשלטון! ביג אפ סאבו מסוליקו!!

"אנחנו נקח את כל הקופה.... ../images/Emo47.gif

כל הקופה כל הקופה...." איפה ה- DVD איפה?

טיפקסית

New member
אממ הם צילמו אותו כבר

הם צלימו אותו בקיבוץ שהם היו וגיא אמר באירוח בתפוז שהם עשו אותו בעיקר בשביל ללמוד את עצמם כדי להשתפר [כנראה לא הייתה להם מחשבה בהתחלה להוציא אותו החוצה מה שעכשיו הבנתי שיש] אממ גיל ידידי בקשר לקוטי קודם כל זה קותי [עם ת' ולא עם ט'] וקוראים לו אופיר קותי קותיאל ורונן סאבו הגדול כל מילה נוספת מיותרת איפה הרמיקסים איפה כבר הצעתי ליאיא שיעשו את זה במארז אחד [דיסק הרמיקסים+הדיוידי במארז חגיגי] שלא תגידו שלא ידעתם אם זה מה שיקרה

Gil shaDy

New member
זה יקותיאל אם לדייק...

ואני פשוט לא מדייק... אם אני לא טועה גם ב"מסע בך" כתוב קוטי ולא קותי אבל אולי אני טועה מה שמאוד הגיוני... ומארז אחד יהיה יקר מדי ולא משתלם בשביל אנשים שלא היו מעוניינים באחד מהדברים. אם כבר אז למה לא פשוט להכניס את המכונה+לזוז+חומר מקומי+הדיוידי+אלבום הרימיקסים+האלבום הרביעי למארז אחד??? למה? ככה...

חחח מאמי...

דיברתי על הדיוידי של שב''ק ס' אבל סבבה גם הדג זה מצויין! תודה על המידע

חחח... תקרא את כל השרשור!

הדיוידי שתוכנן לצאת ולא יצא! :) של שב''ק ס'... אין dvd כשיהיה אתה תשמע ת'צרחה שלי עד הבית שלך

Gil shaDy

New member
לא דיברתי על הקופה הזאת חחח

הייתי גם בכל הקופה 1 וגם ב2 ואני מקווה שלא יסקלו אותי, אבל נהנתי יותר ב2. הייתה אינטימיות כזאת באוויר, כל הסאונד סיסטמים, ההופעה של מוקי עם דודו טסה ופישי. והדובדבן שבקצפת בוג'ו באנטון על הבמה לא פחות משעתיים. פשוט מרגש היה שם! כל הקופה 10 שנות גרוב היה המוני מדי, הן מבחינת אנשים והן מבחינת מופיעים וצורת הופעה של רוב המופיעים... ודיוידי של אותו ערב לא ייצא כנראה, מהסיבה הפשוטה שמדובר(נכון להיום) בהפסדים ידועים מראש ששב"ק מיוזיק והנודעים בדבר לא יכולים להרשות לעצמם... אולי, אולי אחרי האלבום הבא של שב"ק דברים יראו אחרת...

טובבב אנייי

אחד-שתיים עשר ערוץ מקומי חח זה מה שזה מזכיר לי שתיים-מזכיר לי את שאנן ואת ג'ורג' קלוני שיש להם יומולדת באותו יום
שלוש-שירת הסטיקר אין לי מושג למה ארבע-גם החודש של גיא ויאיא חמש-החודש של שאנןןן הבננן (המצאב שלי חחח ) שש-חסר עוד חבר אחד לדגגגגגגג שבע -מס' החברים המושלמים בדגג

למעלה