משחק חדש ! כולם להיכנס !!

עדידית 1

New member
תשובות!!!

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2 (כמובן בגלל הראלוש) הראל סקעת או מויאל ?? ברור שסקעת!! אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אוהד אלישע הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ועדי כהן מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? מפגש פרטי הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכל! נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן! כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? ניצנים! שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? שיר ביטון! הראל - יפיוף ? או מכוער ? לא זה ולא זה אלא: חתיך בטירוף!

skaatushonet

New member
חחח רק אני עניתי תשובה מקורית

בשאלה של הראל עם עדי או אגם....חחח

skaatushonet

New member
אחחח אני והמנסג’ר שלי...

לא...בנתיים אין לי כי יש לי וירוס...בע”ה יתקנו לי ת’מחשב בהמשך השבוע....בנתיים,שלחי לי מסר!

shir1400

New member
עונה

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ??? 2 דהה בגלל הראל
הראל סקעת או מויאל ??? נוו באמתתת- סקעתת שולט
אוהד אלישע או יהודה סעדו ??? יהודה סעדוו אוהד אלישע שר מגעילל
הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ??? אגםם
מפגש מעריצים עם הראל או מפגש פרטי? עם הראלל
הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכלל
נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאןןן כמו ציפורים חדות
כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? כפר המוזיקהה
שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? שיר ביטוןן שם שולט
הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוףףף

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההה

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2 הראל סקעת או מויאל ?? סקעת אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אוהד הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ואגם מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? מפגש פרטי עם הראל חחח הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? זמר נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? ניצנים שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? שיר ביטון הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוף

עונה

כוכב נולד 2 (כי את 1 לא ראיתי... אבל אומרים שהוא היה יותר יפה...) סקעת יהודה סעדו הראל ו....עדי מפגש פרטי הראל זמר ושחקן הינני כאן כפר המוסיקה ניצנים שיר ביטון יפיוף

למעלה