משחק חדש ! כולם להיכנס !!

משחק חדש ! כולם להיכנס !!

תקשיבו יש לי משחק חדשששששש...שאלותתתת.. מתחיליםם !! ותענו על השאלות !! כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? הראל סקעת או מויאל ?? אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? נר על החלון ? או הנני כאן ?? כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? הראל - יפיוף ? או מכוער ?

נטשי1

New member
עונה...

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? - --- 2 הראל סקעת או מויאל ?? ----ברור שסקעת אוהד אלישע או יהודה סעדו ??--- לא מתה על שניה..למרות שלסעדו קול יותר יפה הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ??--- הראל ועדי... מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ??----- אני אהיה אגואיסטית..אבל מפגש פרטי הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? - -- כרגע שחקן וזמר... מומלץ ביותר ללכת גם על דוגמנות.... נר על החלון ? או הנני כאן ?? ---- הנני כאן... כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? - -- - לא משנה לי כול כך שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? - -- - הדר עוזרי הראל - יפיוף ? או מכוער ? - - - יפיוף... רוב התשובות הן די ברורות...

אני...../images/Emo178.gif

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? אפחד... הראל סקעת או מויאל ??
אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? בטח שאוהד... סעדו בעעעע
הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ??
מפגש מעריצים עם הראל ?? או מפגש פרטי ?? דהההה פרטי הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכל
נר על החלון ? או הנני כאן ??
כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? דהההה ניצנים. אבל ת"א יותר קרוב שיר ביטון ? או הדור עוזרי ?
אפחת הראל - יפיוף ? או מכוער ?

עונה

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2 הראל סקעת או מויאל ?? סקעת!! אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אף אחד הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ועדי כהן מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? מפגש פרטי הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכול נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן! כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? כפר המוזיקה בניצנים שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? הדר עוזרי הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיון!!! אפילו יותר מזה.

יוב101

New member
עונה!!!

כוכב נולד 2 סקעת, זה ברור לא?! לא יודעת... הראל ועדי מפגש פרטי הכול הנני כאן כפר המוזיקה ניצנים שיר ביטון יפיוף+מהמם!

אוקי.. אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2!
הראל סקעת או מויאל ?? סקעת כמובן!! אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אף אחד מהם, אלוהים ישמור. הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ועדי כהן! מושלמים! מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? האמ... גם וגם! הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? האמ.. שאלה קצת קשה.. דבר ראשון זמר, אח"כ גם שחקן! נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן! שיניים*! כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? חח ניצנים! שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? שיר ביטון! הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוף ברמות הסטריות

aNaTi 17

New member
אני!

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? ברור ש-2!! הראל סקעת או מויאל ?? סקעת דהההה אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אף אחד מהם, אבל אם מתעקשים... אממ יהודה סעדו הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ועדי כהן מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? פרטיייי רק אני והוא הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? זמר ודוגמן נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? כפר המוזיקה ניצנים שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? הדר עוזרי הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

עונה..

כוכב נולד 2! הראל סקעת שנייהם.. אלישע וסעדו! הראל ואגם!! מפגש פרטי! הראל הכל! זמר שחקן ודוגמן כמובן! הינני כאן! כפר המוזיקה ניצנים כמובן! אף אחת! אני לא אוהבת את הדר ולא את שיר הראל יפיוף הורס!

תשובה ...

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2 בר!ר הראל סקעת או מויאל ?? הראלוש סקעתוש כמובן ..!! אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? שניהם לא משהו .. הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ואגם בר!ר זוג משמיים !! מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? מפגש פרטי ... הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכל...הראלוש מושלם !!! נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן שולט !! כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? לא משנה .. שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? הדר עוזרי .. הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוף זו לא מילה ..הרבה הרבה...יותר !!

לאו13

New member
עונהההה

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ??כוכב נולד 2!!!ברוררר הראל סקעת או מויאל ??סקעתתת כפרהה עליו נשמה שלייי אוהד אלישע או יהודה סעדו ??אוהדיי המושלםםם הכוכב נולד הבאאא הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ??אויי זה קשה...הראל ועדי נראה לי.. מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ??מפגש פרטי ברוררר הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכל הכל! נר על החלון ? או הנני כאן ??הנני כאן!! כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ?אמ...ניצנים.. שיר ביטון ? או הדור עוזרי ?שיר ביטון המדהימה! הראל - יפיוף ? או מכוער ?יפיוף על!!

skaatushonet

New member
עונה!!!!!

גם 1 וגם 2 סקעת!!!!!! לא זה ולא זה... הראל ואודליה!!!חחח מפגש פרטי עדיף אבל לא מתנגדת לשנהם.. יותר זמר אבל הכל... הנני כאן...אבל הליווי זייפני לאללה ניצנים.. הדר עוזרי... יפיוףףףףףףףףףף

תשובות שלי!!!

כוכב נולד 2 סקעת כאילו ברור! אוהד אלישע הוא פשוט מלך אבל גם סעדו אחלה הראל ואגם ממפגש פרטי
הכל!!! הנני כאו
ניצנים הדר עוזרי המהממת והוא פשוט יפיוף סקעת כמובן!!!

i love skat

New member
חח..עונה..../images/Emo26.gif

מה זה השאלות האלה..חחחח...ועוד לפורום של הראלי..נראלך שיגידו שהוא מכוער..??!חחח איזה מותק.. כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 1 ו-2 הראל סקעת או מויאל ?? בארווור שסקעתת!! אוהד אלישע או יהודה סעדו ??איכס שונאת את שניהם הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ??הראל ואגם.. מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ??פרטיי..בארוורר הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ?הכללל נר על החלון ? או הנני כאן ??הנני כאאאאןן כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ?כפר המוזיקה שולטטט שיר ביטון ? או הדור עוזרי ?איכס שונאת את שירר..אז ברור שהדר הראל - יפיוף ? או מכוער ?יפופיף..יפיוףףףף

../images/Emo42.gif

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? כולם
הראל סקעת או מויאל ?? סקעת
דעע אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אוהד אלישע, הוא שר זוועה אבל הוא חמודייי
ואני שונאת את סעדוו הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? שום דבררר
מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? מפגש פרטי
הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? זמר
נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן
לדעתי יותר מרגש ויפה כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? ניצנים שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? הדר עוזרי
הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוףףף איזה שאלות יש פההה

עונה...

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? ברור ש-2 הראל סקעת או מויאל ?? סקעעעעעעעעעעעעעעת בדם אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אוהד אלישע הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל סקעת והאגם רודברג מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? גם וגם הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הככככככככככככככל נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? ניצנים שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? הדר עוזרי הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיווווווווווף מושלםםםםםםםםםם

עונה../images/Emo13.gif

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2 ברור! הראל סקעת או מויאל ?? סקעת הנסיך שלי. אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אף אחד הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? אממ... הראל ואגם למרות שזה לא היה קיים. מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? שניהם טובים רק שיתגשם! הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הראל הוא הכל מהכל, ובמיוחד פרפורמר מדהים! נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן. כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? כפר המוסיקה ניצנים. שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? שיר ביטון הראל - יפיוף ? או מכוער ? הראל הכי יפה בעולם פשוט מושלם!!!

1dana1

New member
../images/Emo180.gif ../images/Emo41.gif אניייייייי../images/Emo180.gif ../images/Emo41.gif

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? אממ.. 2 =]] הראל סקעת או מויאל ?? ממ.. בואו נחשוב.. חחחחח אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? אוהד אלישעעעעע #%$#
הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? הראל ועדי... מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? מפגש פרטי אהמ אהמ.. חעחע הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? הכול ביחד חעחעעעע נר על החלון ? או הנני כאן ?? הנני כאן כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? ניצנים... שיר ביטון ? או הדר עוזרי ? הדר עוזרי הראל - יפיוף ? או מכוער ? מכוער טיכוו.. חח סתם.. מה זה השאלות האלה?

skaatit 1

New member
עונה....../images/Emo13.gif

1) כוכב נולד 2!!! 2)הראל סקעת המלך!!!
3)אוהד אלישע...
4)הראלו'ש ועדי!!! למרות שאני לא ממש אוהבת את שתיהן...
5)מפגש פרטי...
6)הראל קודם כל זמר... אחרי זה שחקן...ולבסוף דוגמןןןן 7)הנני כאן!!!!!!!
8)ניצנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9)הדר עוזרי המתוקההההההה
10)הראל יפיוף עולמי!!!!!!!!!!!!!!!!! חתיך שלי!!!

meitar 8

New member
ו.. גם אני עונה..

כוכב נולד 1 או 2 או 3 ?? 2 הראל סקעת או מויאל ?? ברור שסקעת אוהד אלישע או יהודה סעדו ?? סעדו יותר מוכשר.. הראל ואגם רודברג ? או הראל ועדי כהן ?? אף אחת!!!! טפו טפו!! מפגש מעריצים אם הראל ?? או מפגש פרטי ?? גם וגם הראל - זמר ? שחקן ? או דוגמן ?? או הכול ? זמר ואז שחקן נר על החלון ? או הנני כאן ?? נר על החלון כפר המוזיקה ניצנים ?? או גני התערוכה בת"א ? ניצנים שיר ביטון ? או הדור עוזרי ? שיר ביטון הראל - יפיוף ? או מכוער ? יפיוף!!

למעלה