משחק חדש ישן!

דורון ג1

New member
משחק חדש ישן!

רבותי, אם לא נחזיר את המריבות לפורום, נמות משעמום!!! אנא השיבו עטרה ליושנה, שחררו לשונותיכם, חשפו צפרניים והעיקר, שיהיה מה לקרוא בפורום...

ניצנץ1

New member
תמצאו נושא למריבה ואנחנו נמשיך מזה.

כי באין נושא- קשה לריב...

למה תמיד צריך נושא...

כדי לריב? כבר אין למשפט חלקים נוספים? נשוא? מושא? תואר הפועל? תאור תכלית? חוצמזה, כבר אמר המשורר "בלי סיבה מיוחדת בא לי לחייך", ובהשאלה: מי צריך סיבה לריב?

avigal23

New member
ראפפפפפפפפ אל תזכיר לי את זה!

באמת זה חופש! אבל מחר המורה שוב תדבר על זה
חוץ מזה שאת התיאור תכלית הורידו במיקוד השנה

לפחות המורה תדבר על זה...

את עדיין בפורום במקום ללמוד...רוצי אל הספרים!!

avigal23

New member
אל תדאגי..התחלתי ללמוד היום מאוחר

עכשיו את מזכירה לי את זה הזמר...פחחחח.... זוכרת את השיחה ביום ראשון? חחח

סיבה לריב........

מה זה - התימנים השתלטו על הפורום? ראפ התימני, עוז התימני, ישראל עמרני התימני - ומי עוד - תימני? ירון - גם כן תימני?! יאללה - תריבו. יענקלה לוי

אכן - התימנים שתלטנים

הם השתלטו גם על הצעדים ....... קראו לזה "צעד תימני". לאחרונה הם השתלטו גם על הירח - עשו ריקוד .... קראו לזה "ירח תימני"

Dיהודה

New member
התמנים -עדה שמחה ../images/Emo6.gif

מי העדה הכי שמחה ? - התימנים.! וכל היתר ? שמחים שהם לא תימנים...
..

דובל'ה

שכחת את "בכרם תימן" "צנעא" "תימניאדה" "אחיי בני תימן" "לא שלחו אותי לחו"ל - נשארתי תימוני" (אהבה פשוטה) אני מציע שאנחנו, כל מי שההשתלטות הזו צורמת בעיניו, נקום ונעשה מעשה. נחבר ריקודים לשירים ביידיש, גרמנית, רוסית, פולנית ושאר ירקות, ונראה לתימנים שלא אלמן ישראל.

דני!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

שכחתי לספר לך שבמוצ"ש בנוסטלגיה,נרקד ריקוד הזוגות שאתה מאוד אוהב... נראה אם תצליח לזהות
רמז,זה לא נרקד בגן שמואל.

ענבלים?

ענבלים זה הניחוש הראשון. אח"כ יש את בין הרי חברון, בבוסתנים ופליפסייד. אני בטוח שיש עוד, אבל אלה למיטב זכרוני הם ה"ידועים" לאחרים...

../images/Emo10.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני בכלל התכוונתי ל"ריקוד לשניים"... טוב לפחות אני רקדתי ונהנתי...

דורון ג1

New member
ליענקלה

יענקלה שלום. אני מת מסקרנות, בכמה מכרת את אוסף הקלטות הישנות והשרוטות? ואיך השתלטת על זרם הקונים?

לדורון - היה תור ארוך מאוד

בחוץ המשטרה כיוונה את התנועה, עמדו 5 משקלים של משאיות, ומכרתי לפי משקל- כל תכולת משאית - בשקל. היה אחד - בשם samic שרצה לקנות את נעלי היגואר, אבל , הבטחתי אותם , לשמוליק גוב ארי, אשר נמצא כרגע בארצו הברית. נשארו רק תחתונים וגופיות. אותם אני מוכר כסמרטוטי ריצפה. לך - לא נישאר לדאבוני , כלום. יענקלה לוי

למעלה