משחק חדש! טורניר UP!

cosefi15

New member
משחק חדש! טורניר UP!

שלום לכולם יש לי משחק חדש.. טורניר UP! כמו כל טורניר ילחמו השירים על מקומם בשבלבים הבאים... עד שנגיע לגמר! מכיון שישנם 19 שירים ב UP! אחד מהשירים יעלה לשלב הבא מבלי להתאמץ יותר מדי.. אז ככה עשיתי הגרלה בין כל השירים של האלבום בכדי לקבוע את השירים שיהיו אחד נגד השני.. יהיו 9 סיבובים במקצה הזה ... בכדי שההצבעה תהיה הוגנת לכל שיר ניתן להצביע במשך יומיים מעת כתיבת ההודעה.. ואז יחל הקרב השני.. המשך בהודעה הבאה.. מקווה שתשתתפו

cosefi15

New member
הזוג הראשון! מי שמצביע משפיע!

In My Car (I'll Be The Driver) V.S What A Way To Wanna Be! יודעים מה קיצרתי את מועד הבחירה מיומיים ליום.. מחר התשובות..

cosefi15

New member
אגב.. הערה..

השיר שעלה לשלב הבא מבלי להתאמץ הוא I'm Jealous

YLgirl

New member
הממממ.. בחירה קשה..!!

אבל בכל זאת: What A Way To Wanna Be ד"א אחלה משחק!

m L m

New member
what a way to wanna be

אחלה משחק
תגיד, מה זה הפרוטקציה הזאת? אני בטוחה שאם I'm Jealous יתמודד הוא יעוף!

iAiTiA

New member
הבחירה שלי ../images/Emo26.gif

בחירה קשה מאוד אבל...
juanita למרות שזה לא השיר היחיד

Eilleen

New member
תכלס, בחיים אני לא אצליח להבין

מה הנקודה שלה בשיר In my car כאילו, אלא אם תהיו ממש נחמדים ותנסו להסביר לי מה היא מנסה להגיד

m L m

New member
לפי מה שהבנתי

היא אומרת - אתה יכול לשלוט בכל מה שאתה רוצה אבל במכונית שלי אני זו ששולטת! כלומר - גברים (או לפחות ה"גברים" במשפחה שלי
) נוטים להגיד שבנות לא נהגות טובות וכשיש גבר ואישה באוטו שלשניהם יש רשיון אז הגבר צריך לנהוג! אז בעצם זהו שיר פמינסטי. זה מה שעובר לי בראש כשאני שומעת את השיר

cosefi15

New member
הפרוטקציה לשיר I'm Jealous

אז ככה .. השיר הזה נותר ללא מתחרים ולכן הוא יעבור לשלב הבא.. למרות שאני צופה לו הפסד גמור.. וכישלון .. אבל כזכור לי שרית מאוד אוהבת את השיר הזה לא?

m L m

New member
אז אפשר ישר להוציא אותו

מהמצעד
אוך, שאניה נשמעת כאילו היא מייללת כשהיא שרה אותו.... *אל תהרגו אותי*

Eilleen

New member
אז זהו

שגם אני חשבתי שזה שיר פמיניסטי
ואז קלטתי שהיא בעצם זורקת שם 200 דברים שהוא כאילו כן יכול לעשות לה וזה בסדר מבחינתה ורק במכונית שלה היא הנהגת - כאילו...Goody! זה משאיר אותה נהגת במכונית שלה! אבל מושפלת בכמעט כל מקום אחר... נהדר!
אני עדיין לא מבינה מה גרם לה להתייחס את העובדה שהיא נוהגת במכונית שלהכאילו שזה מפצה על שאר הדברים
לא יודעת מבחינת הליריקס השיר הזה מעצבן אותי אבל ככה הוא דווקא חמוד+
לה לה לה לה לההההההההההההההההההההה טוב, עזבו את זה... לא ממש הצלחתי לנסח את זה בצורה שמסבירה למה הוא מעצבן אותי...

למעלה