משחק חדש דנדש!!

elcool

New member
משחק חדש דנדש!!

משחק הקללות - כמו משחק הציטוטיטים אבל רק אם קללות. (לא לקחתי משום פורום, הרגע המצאתי כי הפורום כצת התייבש) החוקים: (1) אסור קללות יותר מידי כלליות כמו fuck you!! או shit!. צריך קללות יותר ארוכות שניתן לזהות עם פרק/מישהו מסויים (2) לא לתת קללות מצונזרות כמו f@#k you s$%t head! אז הקללה הראשונה: (די קלה) Listen, you donkey-raping shiteater מי אמר ואיפה?

נדמה לי שזה היה

טרנס וזה היה בסרט... עכשיו, לא חשבתי על אחד חדש, אבל כדי שלא תתעצבנו עליי שאני לא ממשיך את הסדר, הנה אחד ממש ממש ממש ממש קל, ומי שלא מצליח אותו ממש ממש ממש ממש מפגר!!! shit, shit, shit shit shit, shit shit shit shit(ופה נמאס לי להמשיך את זה...)

30על30

New member
קארטמן ב...

ענארף איפה, או שאולי קיל!!! הנה שלי: למי קוראים "fat tits"???!!!

elcool

New member
אם אתה לא יודע על תענה סתם (ענארף)

לקארטמן קוראים fat tits. המדריכה במוזיאון הסובלות קראה לו ככה וקייל וסטן צריכים לזכור את זה שלי: (#2) Hey, you guys, you wanna know what my favorite psalm is? "It's a man's obligation to stick his boneration in a woman's separation. This sort of penetration will increase the population of the younger generation

אמנם לא היה לי על מה לענות אבל..

הנה אחד גם כן די קל: Come On! You weak stupid Cum Bucket! ורצף קטן ומעט יותר קשה: Dounut punchers, Ass Farmers, Turd Burglers

wanna get high

New member
א. ברוך/ה הבא/ה!!! (מחק את המיותר.)

ב. אני יודע אבל אני לא אענה כי אין לי מה להוסיף...

wanna get high

New member
טוב קשה לי להאמין שמישהו לא יודע...

את הראשון אבל אני מתאר שאת השני אמרה שלי בגלל ה-turd... ציטוט חדש: im not working with chiko the whale!!! לא קל...

elcool

New member
זה לא שלי

אני הראשון גם אני לא יודע. אבל השני הוא של ליזי מ"פשע השנאה המטומטם של קרטמן 2000" (זאתי עם הוורוד)

wanna get high

New member
אתה לא יודע את הראשון?!

באמת?! זה קל!!! זה סדאם אומר בסרט אחרי שקרטמן מחשמל אותו.... תענו על מה שכתבתי!

למעלה