משחק חדששששש!!!

משחק חדששששש!!!

אני שואלת שאלה על השמינייה מכל העונות וגם על השחקנית במציאות ומישהו וענה על השאלה וכותב שאלה אחרת ואזז מישהו עונה על השאלה השאת וממשיך עם שאלה אחרת וכך הלאה.... שאלה ראשונהה..... באיזה פרק דדי מגלה לניני ואיה שהוא עמוס?

יש שני תשובות../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

בפרק 55 - דדי דדי מגלה להם שהוא אבא שלהם דרך הקורנפלקס בפרק 56 - ביחד דדי, איה וניני ביחד
ולשאלתי: מה שם הפרק שבו אורלנדו ואלי התנשקו לראשונה [קל מדי
]

נ"ש - חפש את האפיקומן

אחרי שפתרתם את חידות השמינייה קטן עליכם "דרך הכוכבים" יוצא היום ב-4 עם משחק חפש את האפיקומן המשח' יתחיל משעה 16:00 בהצלחה עליכם לחפש שלטים ברחבי האתר לפי החידות שניתן לכם . החידות יכולות להיות קשורות לסדרה , עמוד כללי , ולא יכולולתת להיות קשורות לדמות מסוימת אחת ( כגון : בנחה לולי קמי וכו'..) השלטים נמצאות בעמודי האתר ואתם תצטרכו למצוא 3 שלטים באחד מעמודי האתר לפי רמזים שניתן ולשמור אותם אצלכם ! לאחר שאספתם 4שלטים שלחו אלינו לאימיל [email protected] מי שיזכה יקבל פרסום באתר : מקום ראשון: הפרסים: פררסום באתר , שלט , 2 חתימות וגליטר מקום שני : שלט וגליטר וחתימה מקום שלישי : מה שיבחר גליטר חתימה או מה שירצה . www.starsway.2ya.co.il מקווים שתשתתפו

dollzy

New member
40

אף אחד לא ידע את זה.. באיזה פרק דגנית לובשת את הגופיה הורודה עם טיפה אדום? (חוץ מנעם או אולי שיר אף אחד לא ידע)

Rioter

New member
בפרק הראשון

באיזה פרק דגנית לובשת את מכנס הדגמ"ח? (ותודה לנעם.)

Rioter

New member
../images/Emo2.gif מה, אבל נעם אמרה לי שבראשון ]:

|מסמיקה|

נעמקה19

New member
ברור שזה בראשון!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

נו באמת שיר (דולזי)! ממך אני ממש מאוכזבת!!!!!!!!1 *לוקחת אותך לשיחה רצינית ומעמיקה בצד
*

נעמקה19

New member
אוקיי שיר, קבלי שיעור לחיים ../images/Emo11.gif

את התכוונת לגופיה הורודה-כתומה-סגולה-כחולה-ירוקה-זהב-צהובה-תכלת של דגנית שהיתה בפרק 35!!!! יש הבדל בין זה לבין החולצה שלה בפרק הראשון
שם זה היה ורודה עם ביצבוץ אדום!!!!!!!1
להלן החולצה שלה בפרק 35

נעמקה19

New member
להלן החולצה שלה בפרק הראשון../images/Emo26.gif

כןכן אני יודעת שרואים שם רק את הכתף שלה. אבל אז מה
את בטח תזהי כבר...

נעמקה19

New member
יש בזה ביצבוץ אדום ../images/Emo46.gif

לכי לראות את הפרק הראשון לפני שאת מדברת!!!!!

dollzy

New member
א-נ-י ד-י-ב-ר-ת-י ע-ל ח-ו-ל-צ-ה

א-ח-ר-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה