משחק חדשדש!

steelwater

New member
משחק חדשדש!

עלה לי עכשיו רעיון, אז אני איישם חחח. אני עושה הרבה Screen caps אז פעם בכמה זמן, תגידו לי כל כמה זמן נראה לכם, אני אשים תמונה מהפרק ואתם תצטרכו לנחש מאיזה פרק זה. מי שיזהה את הפרק יזכה בתהילת עולם, סבבה?

alkai

New member
תהילת עולם ../images/Emo6.gif

זכורים לי איזה שני פרקים עם גולף, אבל אין לי מושג מתי בדיוק. כנראה שלא נועדתי לתהילה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo122.gif

מוציאה את עצמי כבר מהמשחק
אני לא זוכרת לפי פרקים (חוץ מכמה ל שנות ה-70
)

jess r

New member
אולי

My Two Dads? פרק 5 עונה ראשונה, אני זוכרת שהיתה שם סצינה עם גולף באמצע הפרק

Roncha87

New member
נראה לי גם 105

נראה לי שזאת הסצינה שקוקס וג'יי די הולכים עם קלסו ודוקטור סטדמן למשחק גולף והם מתווכחים על איזה חולה שאין לה ביטוח והיא צריכה איזה טיפול. אני חושבת

steelwater

New member
יאללה, כולם מוזמנים!~

נכין עוגיות צ'וקלט צ'יפס טעימות!

steelwater

New member
האמת

שבכיף הייתי מזמינה אתכם! זה יכול להיות משמ מגניב. נעשה מפגש אצלי. נכין עוגיות, נראה ה-מ-ו-ן פרקים של סקראבס, ננגן בגיטרה, נשחק Jiggly ball, נרביץ לאיצעק ועוד. אבל זה צריך להיות פעם שהבית שלי ריק. אמא נוסעת לחו"ל בקיץ ואני אולי אחשוב על דרך להוציא את אבא מהבית חחח.

Roncha87

New member
כן כן כן נשמע טוב!

אני מוכנה לנסוע עד לירושליים בשביל זה
ואני אביא די וי די של סקראבס. אני אבוא במיוחד בשביל להרביץ לאיציק! חהה

jess r

New member
../images/Emo6.gif

פעם אחרונה שניסיתי להכין משהו, זה לא נגמר ב... ובכן, אוכל. מישהו מעוניין בעוגיות קליפות ביצים?

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

אני אשאר עם העוגיות הקנויות, אבל תודה על ההצעה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|בלהבלהבלה|

לאור חוסר השתתפותי במשחק (בכל סיבוב שיהיה
) החלטתי לתרום את חלקי ולהפוך את "תהילת עולם" למשהו ממשי שאף אחד לא יעמוד בפניו! והנה יצירת האומנות
את מוזמנת להוסיף את זה לכל תשובה נכונה, או שאני פשוט אהיה נערת הגלגל ואתן את יצירת האומנות המרהיבה שלי לכל עונה נכונה! (אני בטוחה שעכשיו יש לכם הרבה יותר מוטיבציה להשתתף
)

למעלה