אםםם זה תלוי מתי... אבל ג'ינס כחברה של פיט את מעדיפה: אשלי סימפסון או לידזי לוהן?
ע ענברציקית New member 25/4/07 #62 אםםם זה תלוי מתי... אבל ג'ינס כחברה של פיט את מעדיפה: אשלי סימפסון או לידזי לוהן?
J J a s t B e l l a New member 25/4/07 #63 מיישרת וממשיכה../images/Emo3.gif אשלי,כי אני שונאת את לינדזי לוהן. אממ..מיטה נפתחת או מיטת קומותיים?
A AnGi14 New member 25/4/07 #66 מ...גלידה! ארטיק עושה לי צמרמורת ../images/Emo163.gif גופיות או טי-שרט??
L L D N New member 25/4/07 #68 ../images/Emo15.gif שחור. לבן זה צבע שמפחיד אותי. [אל תשאלו למה. ._____.] הממ.....מצלמה דיגיטלית או וידיאו?
../images/Emo15.gif שחור. לבן זה צבע שמפחיד אותי. [אל תשאלו למה. ._____.] הממ.....מצלמה דיגיטלית או וידיאו?
נ נ ו י ע New member 25/4/07 #69 דיגיטלית :] כי יש מצלמות דיגיטליות עם וידיאו D : אימיול , קאזה או אימש [אל תשאלו מה זה , מי שיודע יודע xD] ?
דיגיטלית :] כי יש מצלמות דיגיטליות עם וידיאו D : אימיול , קאזה או אימש [אל תשאלו מה זה , מי שיודע יודע xD] ?
Z zivid New member 25/4/07 #73 לבן D: ../images/Emo129.gif ושאף אחד לא יגיד לי שזה לא שוקולד כי זה לא מעניין אותי! ולשאלה D: גלידה או שוקולד?
לבן D: ../images/Emo129.gif ושאף אחד לא יגיד לי שזה לא שוקולד כי זה לא מעניין אותי! ולשאלה D: גלידה או שוקולד?
S simsimit New member 25/4/07 #76 זאת הפעם השלישית ששואלית את השאלה הזו../images/Emo6.gif אימיול. עגילים או צמידים?
ד דדפפננהה New member 26/4/07 #78 להיות עיוורת ועדיין לשמוע! למה מי מת?! ../images/Emo11.gif שאלה מפגרתת.. אמינם או 50 סנט?
A AnGi14 New member 26/4/07 #80 מממ...לי זה ל אמשנה כל כך חח אבל... ניראה לי שפורום... ראש 1 או מעריב לנוער??