שקוף
פ פרה של שוקולד השחר New member 10/8/08 #54 חשבתי לכתוב את זה אבל בסוף העדפתי שלא חחח כי זה חייו הפרטייים..אבל כשחושבים על זה זה בקטנה שכתוב שירן חח.. אני סקרנית לגביהם חח.. והיא מהממת לפי התמונה ששלחת לי(נראה לי שזאת את שלחת ח לא זוכרת)
חשבתי לכתוב את זה אבל בסוף העדפתי שלא חחח כי זה חייו הפרטייים..אבל כשחושבים על זה זה בקטנה שכתוב שירן חח.. אני סקרנית לגביהם חח.. והיא מהממת לפי התמונה ששלחת לי(נראה לי שזאת את שלחת ח לא זוכרת)
פ פרה של שוקולד השחר New member 10/8/08 #66 החברה שלו נכון לשנה שעברה,לא יודעת לגבי עכשיו וזה לא אמור לעניין אותי חח
ל לינוווווי X3 New member 10/8/08 #67 חברה של רוני : ] חח אני יכולה לשלוח לך תמונה שלה D: או להעלות לפורום - אם שחר מסכימה "חדירה לפרטיות " חחחח ..
חברה של רוני : ] חח אני יכולה לשלוח לך תמונה שלה D: או להעלות לפורום - אם שחר מסכימה "חדירה לפרטיות " חחחח ..
פ פרה של שוקולד השחר New member 10/8/08 #69 לכי על זה...זה לא נורא סתם יהיה חטטני אם נברר ונתחקר אם הם עוד יחד או לא...זה כזה לא עניינינו...אבל אתן יכולות להתעניין,רק לא לפנות לצ'יקו עם זה!חח
לכי על זה...זה לא נורא סתם יהיה חטטני אם נברר ונתחקר אם הם עוד יחד או לא...זה כזה לא עניינינו...אבל אתן יכולות להתעניין,רק לא לפנות לצ'יקו עם זה!חח
א איילהLOVEביל New member 10/8/08 #73 אם שחר לא מסכימה אז תשלחי לי למסר.. זה לא אמור לעניין אותנו כמו ששחר אמרה.. אבל אני מודה שזה מאוד מעניין אותי.. |מסמיקה|
אם שחר לא מסכימה אז תשלחי לי למסר.. זה לא אמור לעניין אותנו כמו ששחר אמרה.. אבל אני מודה שזה מאוד מעניין אותי.. |מסמיקה|
ל לינוווווי X3 New member 10/8/08 #77 חחחחחחחחחחח D: שניה אני ישלח P : או לפחות ינסה .. אף פעם לא שלחתי שם תמונה > <
פ פרה של שוקולד השחר New member 10/8/08 #70 מקורי חח..יאלה נלך על כל המראה שלו כאן שימי לב באותיות האחרון