משחק חביב

barakgl

New member
רשימה מגוונת ביותר

בגלל שגלי רוצה לעושת פעיליות מגניבות לשבוע האחרון בפורום שביעיסטים מלאו במספרים שמות של חברים שלכם מהפורום: 1.חזקוש 2.חזקוש 3.חזקוש 4.חזקוש 5.חזקוש 6.חזקוש 7.חזקוש 8.חזקוש 9.חזקוש 10.חזקוש 11.חזקוש 12.חזקוש 13. חזקוש 14. חזקוש 15. חזקוש 16. חזקוש 17.חזקוש 18. חזקוש 19 חזקוש 20 חזקוש ועכשיו ענו על השאלות הבאות! האם 9 בן או בת? אני משער שבן
האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? חזקוש בכלליות ילד מאוד נרקיסיסט מה לגבי18 ו-4? נראה לי שאותה תשובה באיזה כיתה נמצא\ת 17? יא מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? נראה לי ששלשום
מהי הלהקה האהובה על 6? חבורת הסטרייטים , אני משער האם ל-1 יש אחים או אחיות? יותר מדי
האם אי פעם תצא עם 3? מיותר לשאול
האם אי פעם תצא עם 7? כנ"ל האם 16 רווק\ה? עדיין
מהו שם משפחתו\ה של 15? ישורון מהו שמו האמצעי של 10? ש-ר-ג-א!!! מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? קקי האם 13 אוהב\ת שוקולד? אני מניח
האם יש קשר בין 4 ו-8? אהאה , מאוד נקיסיסט, כבר אמרתי. לאיזה בצפר 20 הולכ\ת? לאיפה שאני ספר עובדה אקראית על 11: ג'ינג'י , לא?
ועל 9: ההוא מהסטרייטים , לא? איפה 3 גר\ה? אי שם בתל אביב עיר הקודש מה הצבע האהוב על 4(? כתום , לא?
האם תתמזמז עם 14? ושוב , מיותר לשאול האם 5 ו-6 חברים הכי טובים? בהחלט! האם 7 אוהב\ת את 20? אכן! האם 8 אוהב\ת את 19? אני בטוח! האם פגשת את 2? בוודאי
איך פגשת את 18? ביום הראשון של כיתה ז' , באתי לביצפר וידעתי במבט הראשון שהוא המיועד האם ל-10 יש חיות מחמד? אחותו? האם 12 מבוגר\ת ממך? לא
*****אין להתיייחס ברצינות****** וחבל שאני לא מכיר אתכם מספיק טוב

חח אגב יום ראשון של כיתה ז'

אני חשבתי ממבט ראשוני שאתה ילד נבזה כזה אבל לאט לאט למדי להכיר את הצד הרגיש והרך שלך

למעלה