משחק זיהויי השיר!

Lord of Spells

New member
משחק זיהויי השיר!

לפי המלל כמובן! הכלל הוא שהראשון שמזהה כותב מלל לשיר אחר וכן הלאה. כך שאם אני כותב מלל ומשה מזהה אז הוא כותב מלל לשיר אחר ואם יעקב זיהה אז יעקב יכתוב מלל של שיר אחר. לא צריך לכתוב את כל השיר רק משפט או בית... אני מתנדב להיות ראשון. ו...כמובן, רק שירים של משינה! הייתי ער, כשהים בחול טבע, א-כ-ז-ב-ה.

תהיה לי בריא...

אולי זה אכזבה מהעמותה לחקר התמותה? רק ניחוש כמובן. ועכשיו נסה לנחש את זה: בתוך תוכי קודח אני יוצא לעיר עולה על הרכבת רכבת לילה לקהיר

וזה כמובן "ראיתי איך" שהים בחול טבע

ולא "הייתי ער" כשהים בחול טבע אכזבה...

Lord of Spells

New member
רכבת לילה לקהיר...

אל תכתבו את השם של השיר בתוך הקטע מלל שלקחתם... ואללה משהייתי קטן חשבתי שזה הייתי ער...LOL... מכיוון שאני הצלחתי למצוא את השיר של זה שפטר תורי! אוקיי, את השיר הזה לא שמתעי הרבה זמן אז יש סיכויי ענק שאני אטעה- "כבר שנתיים עד המשפט המר" קצר קצר כי את זה כולם בטוח מכירים...

המממ שמע

אנחנו פה משינאים כבדים כאלה שאין להם חיים, אז אם אתה חושב שלא נכיר את אכזב, או את דני, או את סוזי בלי היד או מעבר להרי העמלק, או את המדענים ואוהב אותך מישל, אתה טועה... וגם אתה שמת את שם השיר בתוך קטע המלל..

תודה ווינסטון

אני לא הצלחתי להעביר את המסר בציניות וברמזים עבים (באותיות בולד...)
המדענים?

ggilead

New member
הנה קבלו אחד יותר קשה!!!

התנועה שגוברת, שוב גובלת, בטירוף בחורה שעוברת, מבליטה את הגוף יאלה מי יודע....לא כזה קשה....אבל לפחות שם השיר לא נמצא בתוך המלל...

נו איש...

פולארויד... תקרא את ההודעה של ווינסטון הענף הזה - אין לנו חיים... רוצה שאלה קשה? (ולחסרי החיים שבינינו - בבקשה אל תענו): ולורמאמהזא

ANIGO MONOTOYA

New member
קבלו אחד קשה (לחולים שביננו)

בעצם אין לנו קשה...
אגב אני יודע את התשובה לשאלה האחרונה ולכן לא אענה עלייה... ולמי שלא כל כך בקיא במשינה שינסה.... אז קבלו... "אי קטן ופרטי אני בלב מדבר של ים" אה אה אולי תחרבנו מהשיר....

למעלה