אני../images/Emo230.gif
וואו, זה ארוך.. 1.שפרה או בובליל? שפרה.. למרות שגם היא לא משהו...
2. תל אביב או ירושלים? ת"א 3. הודו או לונדון? לונדון 4צ'יפס או פוטטו? אממ.. אם כבר, אז צ'יפס 5. אוכל של אמא או מסעדה? אמא
6. אזרחות או ספרות? אפשר את שניהם? נגיד... אזרחות. 7. מנהל או מנהלת? מנהלת 8. גיטרה או פסנתר? פסנתר 9. הופעה חיה או דיסק? תלוי של מי... נלך על הופעה חיה.. 10. האחים ג'ונאס או טוקיו הוטל? לא מתחברת לשניהם, אבל אני כבר מעדיפה את הג'ונאס... XD 11. מאיה בוסקילה או קרן פלס? קרן פלס 12. שלמה ארצי או שלומי שבת? שלמה ארצי 13. ידיעות או מעריב? ידיעות 14. לישון בבית או אצל חברים? בבית... 15. חתול או כלב? כלב
16. סרט או ספר? ספר
17. מים מינרליים או מים מהברז? לא באמת משנה לי, אבל מינרליים.. 18. גבינה 9% או 15%? אף אחד מהם, אבל 9% 19. אופניים או ברגל? אופניים

20. מכונית או אוטובוס? מכונית 21. לאונרד כהן או מדונה? אממ.. לאונרד כהן... 22. הילארי קלינטון או ברק אובמה? הילארי קלינטון. 23. ארצות הברית או קנדה? אממ... קנדה נראה לי יותר נחמד
24. שפעת החזירים או שפעת העופות? שפעת החזירים... אוינק אוינק.. 25. תיק גב או תיק צד? תיק גב 26. מחשב או טלוויזיה? מחשב 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2... הפרומואים של 10 מעצבנים
28. בנימין נתיניהו או ציפי ליבני? ציפי לבני.. 29. ים המלח או אילת? אילת 30. מטוס או ספינה? מטוס!! לא נראה לי שאני אעלה על ספינה אי פעםXD 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? לא באמת משנה... פלאפון זה פלאפון... העיקר שאפשר לדבר עם אנשים ולשמוע מוזיקה
33. מכולת או סופר? סופר 34. כפר או עיר? עיר 35. מזלג או כף? כף 36. במבה או ביסלי? ביסלי 37. פיצה או המבורגר? פיצה 38. שבועות או פורים? שבועות 39. חורף או קיץ? חורף!!!!! 40. שחור או לבן? לבן 41. באבלס או סוליטר? סוליטר 42. עדן הראל או עודד מנשה? עודד מנשה 43. מיכל ינאי או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר 44. וואלה או נענע? וואלה 45. שטראוס או עלית? אף אחד מהם. אני תנובה בנשמה
46. זאק וקודי או ארתור? ארתור 47. מישור החוף או הרים? הרים 48. עין גדי או מי עדן? מי עדן 49. מיי פיינגולד או לירן דנינו? אני לא רואה כוכב נולד... אז אף אחד מהם.. 50. פולישוק או מועדון לילה? אף אחד מהם..