משחק "זה או זה"!!!

Tom Sawyer10

New member
משחק "זה או זה"!!!

אני אתן מילים ואתם תבחרו מה אתם מעדיפים... אז מתחילים: 1.שפרה או בובליל? 2. תל אביב או ירושלים? 3. הודו או לונדון? 4צ'יפס או פוטטו? 5. אוכל של אמא או מסעדה? 6. אזרחות או ספרות? 7. מנהל או מנהלת? 8. גיטרה או פסנתר? 9. הופעה חיה או דיסק? 10. האחים ג'ונאס או טוקיו הוטל? 11. מאיה בוסקילה או קרן פלס? 12. שלמה ארצי או שלומי שבת? 13. ידיעות או מעריב? 14. לישון בבית או אצל חברים? 15. חתול או כלב? 16. סרט או ספר? 17. מים מינרליים או מים מהברז? 18. גבינה 9% או 15%? 19. אופניים או ברגל? 20. מכונית או אוטובוס? 21. לאונרד כהן או מדונה? 22. הילארי קלינטון או ברק אובמה? 23. ארצות הברית או קנדה? 24. שפעת החזירים או שפעת העופות? 25. תיק גב או תיק צד? 26. מחשב או טלוויזיה? 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 28. בנימין נתיניהו או ציפי ליבני? 29. ים המלח או אילת? 30. מטוס או ספינה? 31. ים או יבשה? 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? 33. מכולת או סופר? 34. כפר או עיר? 35. מזלג או כף? 36. במבה או ביסלי? 37. פיצה או המבורגר? 38. שבועות או פורים? 39. חורף או קיץ? 40. שחור או לבן? 41. באבלס או סוליטר? 42. עדן הראל או עודד מנשה? 43. מיכל ינאי או יעל בר זוהר? 44. וואלה או נענע? 45. שטראוס או עלית? 46. זאק וקודי או ארתור? 47. מישור החוף או הרים? 48. עין גדי או מי עדן? 49. מיי פיינגולד או לירן דנינו? 50. פולישוק או מועדון לילה? בהצלחה!
תומר...

Tom Sawyer10

New member
אז אני אתחיל:

1.שפרה או בובליל? שפרה 2. תל אביב או ירושלים? תל אביב 3. הודו או לונדון? לונדון 4. צ'יפס או פוטטו? פוטטו 5. אוכל של אמא או מסעדה? אוכל של אמא 6. אזרחות או ספרות? אזרחות 7. מנהל או מנהלת? מנהל 8. גיטרה או פסנתר? גיטרה (אבל אני לא יודע לנגן...) 9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה 10. האחים ג'ונאס או טוקיו הוטל? ת'אמת... אף אחד מהם... 11. מאיה בוסקילה או קרן פלס? קרן פלס 12. שלמה ארצי או שלומי שבת? שלמה ארצי 13. ידיעות או מעריב? ידיעות 14. לישון בבית או אצל חברים? לישון בבית 15. חתול או כלב? כלב 16. סרט או ספר? ספר 17. מים מינרליים או מים מהברז? מינרליים 18. גבינה 9% או 15%? גבינה 9% 19. אופניים או ברגל? אופניים 20. מכונית או אוטובוס? מכונית 21. לאונרד כהן או מדונה? לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או ברק אובמה? הילארי קלינטון 23. ארצות הברית או קנדה? קנדה 24. שפעת החזירים או שפעת העופות? שפעת החזירים (שם יותר מעניין...) 25. תיק גב או תיק צד? תיק גב 26. מחשב או טלוויזיה? מחשב 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 28. בנימין נתיניהו או ציפי ליבני? ציפי ליבני 29. ים המלח או אילת? אילת 30. מטוס או ספינה? מטוס 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? פלאפון דור 2.5 33. מכולת או סופר? סופר 34. כפר או עיר? כפר 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או ביסלי? במבה 37. פיצה או המבורגר? פיצה 38. שבועות או פורים? שבועות 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? לבן 41. באבלס או סוליטר? באבלס 42. עדן הראל או עודד מנשה? עודד מנשה (אחחח... הנוסטלגיה...
) 43. מיכל ינאי או יעל בר זוהר? מיכל ינאי (כנ"ל) 44. וואלה או נענע? וואלה 45. שטראוס או עלית? עלית 46. זאק וקודי או ארתור? ארתור 47. מישור החוף או הרים? הרים 48. עין גדי או מי עדן? עין גדי 49. מיי פיינגולד או לירן דנינו? מיי פיינגולד 50. פולישוק או מועדון לילה? פולישוק עכשיו תורכם, אל תתעצלו!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאוקיי

1.שפרה או בובליל? שפרה 2. תל אביב או ירושלים? ת"א 3. הודו או לונדון? לונדון 4צ'יפס או פוטטו? צ'יפס 5. אוכל של אמא או מסעדה? מסעדה. חוץ משניצלים |ריר| 6. אזרחות או ספרות? אזרחות 7. מנהל או מנהלת? מנהלת 8. גיטרה או פסנתר? גיטרה 9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה *אהמ*סימפלביוםחמישי*אהמ* 10. האחים ג'ונאס או טוקיו הוטל? די. לא. נוווו
אני אלך על האחים ג'ונאס כי טוקיו הוטל לפקאצות שחשות פריקיות. פריקאצות. 11. מאיה בוסקילה או קרן פלס? קרן פלס 12. שלמה ארצי או שלומי שבת? אני לא מבדילה
13. ידיעות או מעריב? מעריב
14. לישון בבית או אצל חברים? בבית 15. חתול או כלב? חתול 16. סרט או ספר? סרט 17. מים מינרליים או מים מהברז? מינרליים כי זה תלוי מאיזה ברז 18. גבינה 9% או 15%? לא יודעת. אני רק אגיד שלא ממש מטריד אותי אחוזי שומן 19. אופניים או ברגל? אני אה.. לא יודעת לרכב על אופניים
20. מכונית או אוטובוס? מכונית 21. לאונרד כהן או מדונה? לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או ברק אובמה? הילארי 23. ארצות הברית או קנדה? קנדה 24. שפעת החזירים או שפעת העופות? חזירים 25. תיק גב או תיק צד? תיק צד 26. מחשב או טלוויזיה? מחשב 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 28. בנימין נתיניהו או ציפי ליבני? לבני 29. ים המלח או אילת? לא הייתי בים המלח אז אילת 30. מטוס או ספינה? מטוס (במאי מסיבת סיום של ו': "אז אם נצא לטיול מסביב לעולם, מה תרצו מטוס או אוניה?" כולם: "מטוס!" במאי: "אז אוניה!" 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? יש לי 3 אבל אני תומכת במקופחים של 2.5 33. מכולת או סופר? צרכניהD: 34. כפר או עיר? עיר 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או ביסלי? ביסלי 37. פיצה או המבורגר? פיצה 38. שבועות או פורים? פורים 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או סוליטר? סוליטר 42. עדן הראל או עודד מנשה? עדן הראל 43. מיכל ינאי או יעל בר זוהר? יב"ז 44. וואלה או נענע? וואלה 45. שטראוס או עלית? עלית אבל.. עלית זה לא חלק משטראוס גרופ? 46. זאק וקודי או ארתור? האמת? זאק וקודי. אחותי רואה את זה אבל נו זה משעשע
47. מישור החוף או הרים? הרים 48. עין גדי או מי עדן? עין גדי, למרות שנביעות בכלל 49. מיי פיינגולד או לירן דנינו? חס וחלילה, אני נאמנה לאמריקן איידול 50. פולישוק או מועדון לילה? מועדון לילה

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifלא מבדילה בין שלמה ארצי לשלומי שבת../images/Emo12.gif?!

איך אפשר שלא?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאה.. מוזיקה ישראלית זה לא הקטע שלי

אני חושבת ששלומי שבת זה ההוא עם הקרחת. או שגם לשני יש קרחת? בכל מקרה, אלה פשוט שמות שאני מכירה ואני לא יודעת יותר מזה

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifגם אני לא חזק בקטע של מוסיקה ישראלית

לא של היום לפחות ... אני יותר בקטע של רוק לכל סוגיו ומטאל
אבל גם רוק ישראל [: אבל שלמה ארצי , זה כבר די הזוי D: אגב , שלמה ארצ זה הזקן עם המגבת , שלומי שבת - עם הקרחת

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא, אני באה רק בשביל סימפל

לא ברור לי איך אני אשרוד את כל ההופעות הישראליות עד אז. את באה מחר?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהיה מדהיםD:

וליטפתי את המקל של צ'אק מסימפל
הכוונה למקל תופים שלו שאני מכירה את זאת שתפסה אותו

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifאני [:

1.שפרה או בובליל? שפרה 2. תל אביב או ירושלים? תל אביב 3. הודו או לונדון? לונדון 4צ'יפס או פוטטו? צ'יפס 5. אוכל של אמא או מסעדה? אמא 6. אזרחות או ספרות? ספרות 7. מנהל או מנהלת? מנהלת 8. גיטרה או פסנתר? גיטר
9. הופעה חיה או דיסק? חיה! 10. האחים ג'ונאס או טוקיו הוטל? אף אחד מהם 11. מאיה בוסקילה או קרן פלס? קרן פלס 12. שלמה ארצי או שלומי שבת? שלמה ארצי 13. ידיעות או מעריב? ידיעות 14. לישון בבית או אצל חברים? בבית 15. חתול או כלב? כלב 16. סרט או ספר? ספר 17. מים מינרליים או מים מהברז? מינרליים 18. גבינה 9% או 15%? 9% 19. אופניים או ברגל? ברגל 20. מכונית או אוטובוס? מכונית 21. לאונרד כהן או מדונה? לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או ברק אובמה? הילארי קלינטון 23. ארצות הברית או קנדה? קנדה 24. שפעת החזירים או שפעת העופות? חזירים 25. תיק גב או תיק צד? תיק גב 26. מחשב או טלוויזיה? מחשב 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 28. בנימין נתיניהו או ציפי ליבני? ציפי לבני 29. ים המלח או אילת? אילת 30. מטוס או ספינה? מטוס 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? לא משנה לי 33. מכולת או סופר? מכולת
34. כפר או עיר? מושב
35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או ביסלי? במבה 37. פיצה או המבורגר? פיצה [אני צמחונית] 38. שבועות או פורים? שבועות 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או סוליטר? סוליטר 42. עדן הראל או עודד מנשה? עודד מנשה 43. מיכל ינאי או יעל בר זוהר? מיכל ינאי 44. וואלה או נענע? וואלה 45. שטראוס או עלית? עלית 46. זאק וקודי או ארתור? ארתור
47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. עין גדי או מי עדן? מי עדן 49. מיי פיינגולד או לירן דנינו? מיי פיינגולד 50. פולישוק או מועדון לילה? מועדון לילה

larisa125

New member
moi../images/Emo54.gif

1.שפרה או בובליל? שפרה 2. תל אביב או ירושלים? תל אביב 3. הודו או לונדון? לונדון 4צ'יפס או פוטטו? צ'יפס 5. אוכל של אמא או מסעדה? אמא 6. אזרחות או ספרות? אזרחות 7. מנהל או מנהלת? מנהלת 8. גיטרה או פסנתר? פסנתר 9. הופעה חיה או דיסק? חיה 10. האחים ג'ונאס או טוקיו הוטל? בלע
שונאת את שניהם אבל אם צריך לבחור, אז טוקיו 14. לישון בבית או אצל חברים? בבית כמובן
15. חתול או כלב? המ....חתול 16. סרט או ספר? ספר 17. מים מינרליים או מים מהברז? אני שותה רק מינרלים או מורתחים 18. גבינה 9% או 15%? זאת שיותר טעימה
19. אופניים או ברגל? אופניים, למרות שאין לי כאלו ואני נאלצת ללכת ברגל.... 20. מכונית או אוטובוס? לא זה ולא זה....יש לי בחילות ונסיעות 24. שפעת החזירים או שפעת העופות? לא זה ולא זה
25. תיק גב או תיק צד? תיק צד
26. מחשב או טלוויזיה? מחשב 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 10 29. ים המלח או אילת? אף פעם לא הייתי באילת 30. מטוס או ספינה? מטוס 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? אצלי יש דור 5-
הפלאפון הישן ביותר שקיים
(אבל אני אוהבת אותו, עם כל מה שעברנו יחד...כל השריטות הנפילות וההתרסקויות...) 33. מכולת או סופר? מכולת 34. כפר או עיר? עיר 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או ביסלי? במבה 37. פיצה או המבורגר? פיצה 38. שבועות או פורים? פורים 39. חורף או קיץ? חורף 41. באבלס או סוליטר? באבלס 43. מיכל ינאי או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר 44. וואלה או נענע? וואלה ( המחשב שלי מת, ואחרי שנה תיקנו אותו, בנענע מחקו לי את כל המיילים שהיו לי ובוואלה הכל נשאר כפי שהיה, אני עדיין נוטרת טינה לנענע על זה
) 45. שטראוס או עלית? תלוי איזה מוצר.... 46. זאק וקודי או ארתור? ארתור 47. מישור החוף או הרים? הרים 48. עין גדי או מי עדן? עין גדי 49. מיי פיינגולד או לירן דנינו? הא? 50. פולישוק או מועדון לילה? ושוב- הא?

Tom Sawyer10

New member
../images/Emo2.gif בטעות דילגת על כמה סעיפים!

לא נתתחמקי ממני...
11. מאיה בוסקילה או קרן פלס? 12. שלמה ארצי או שלומי שבת? 13. ידיעות או מעריב? 14. לישון בבית או אצל חברים? 15. חתול או כלב? 16. סרט או ספר? 21. לאונרד כהן או מדונה? 22. הילארי קלינטון או ברק אובמה? 23. ארצות הברית או קנדה? 28. בנימין נתיניהו או ציפי ליבני? 29. ים המלח או אילת? 30. מטוס או ספינה? 31. ים או יבשה? 32. פלאפון דור 3.5 או פלאפון דור 2.5? 33. מכולת או סופר? 34. כפר או עיר? 35. מזלג או כף? 36. במבה או ביסלי? 37. פיצה או המבורגר? 38. שבועות או פורים? 39. חורף או קיץ? 40. שחור או לבן? 42. עדן הראל או עודד מנשה?

למעלה