מלון XD אם זה היה אפרסק לבד, הייתי בוחרת בו..XD חורף או קיץ?
X xXx Lilo xXx New member 5/6/08 #6 אמפי../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif (אומגד את בוחרת תדברים שאני אוהבת XD) גיטרה MTV רגיל או MTV2???
אמפי../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif (אומגד את בוחרת תדברים שאני אוהבת XD) גיטרה MTV רגיל או MTV2???
X xXx Lilo xXx New member 5/6/08 #8 גיאומטריה - דה!../images/Emo29.gif תכלס אני מעדיפה יותר טריגו' אבל שיהיה. ים או בריכה?
נ נסטי XD New member 5/6/08 #9 ים! ../images/Emo99.gif הלכו לי העיניים מהכלור של הבריכה.. שוקולד מריר\חלב\לבן?
E Emergency Exit New member 6/6/08 #13 ספיידרמן!../images/Emo15.gif הוא חתיך, לא קלאסי מדיי, והשחקן תמיד צעיר וסתם מחליפים אותו, ולא כי הקודם מת. [כמו סופרמן המסכן ] והוא יותר מגניב, הוא מטפס על קירות ובלגנים טרילילילילילי סופר פארם או ניו פארם? [חזרתי מהביוטי סיטי, אני מושפעתXD]
ספיידרמן!../images/Emo15.gif הוא חתיך, לא קלאסי מדיי, והשחקן תמיד צעיר וסתם מחליפים אותו, ולא כי הקודם מת. [כמו סופרמן המסכן ] והוא יותר מגניב, הוא מטפס על קירות ובלגנים טרילילילילילי סופר פארם או ניו פארם? [חזרתי מהביוטי סיטי, אני מושפעתXD]
M My Beautiful Lie New member 6/6/08 #14 מה ההבדל?../images/Emo12.gif נגיד שסופר.XD ג'פרי סטאר או כריס קרוקר? חאחאXD
H HagarStar New member 6/6/08 #15 איטס כריס ביצ'!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif למרות שהם יוצאים לולז קפה או תה?
M My Beautiful Lie New member 6/6/08 #16 קפה הם יוצאים?!O: מזל עקרב( ) או טלה( )? (תענו! התערבתי על משהוXD)
E Emergency Exit New member 6/6/08 #17 אמאממ. נו!../images/Emo11.gif שאלה תקועהXD טלה ועקרב! שניהם יותר טלה אבל כי אחשלי מזל עקרב והוא חופר. גלידה או עוגה?
אמאממ. נו!../images/Emo11.gif שאלה תקועהXD טלה ועקרב! שניהם יותר טלה אבל כי אחשלי מזל עקרב והוא חופר. גלידה או עוגה?
H HagarStar New member 6/6/08 #18 גלידה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif חחח היה לכריס סרטון שלהם מתנשקים והוא רשם בצד שהם עשו את זה גם שהמצלמה לא פעלה O_O כלב או חתול? :ם
גלידה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif חחח היה לכריס סרטון שלהם מתנשקים והוא רשם בצד שהם עשו את זה גם שהמצלמה לא פעלה O_O כלב או חתול? :ם
J Johnni456 New member 6/6/08 #19 כלב../images/Emo79.gif טישו או נייר טואלט? (האמת שאף פעם לא ידעתי מה ההבדל ><)
נ נסטי XD New member 6/6/08 #20 אין הבדל, נייר טואלט נשמע יוקרתי יותר.. אז אני אלך עליו.. ספר או סרט?
J Johnni456 New member 7/6/08 #22 סרט!../images/Emo79.gif בספרים אין את ג'וני דפ דורדורנט - ספריי או סטיק?