משחק ה21 שאלות

OFIRB9

New member
משחק ה21 שאלות

לא קופץ יותר וצריך להמשיך עוד לא ניחשתם על מה חשבתי אז כדי לא לבלבל לכם תשכל יותר מדי (וגם כי לאף אחד לא יהיה כוח עם לא) אני עושה את כל השאלות ברצף מקום גדול?-כן הדיג'יגורלים היו שם?-כן מקום פתוח?-לא כפר?-לא עונה רביעית?-לא יבשת סרוור?-לא בסוף עונה 1?-לא טירה?-לא הר?-לא מספר העונה זוגי?-כן הטירה של אופנימון?-לא רגע...אחד ועוד אחד ועוד שלוש...
שאלתם 11 שאלות ויש לכם עוד...
10! אז תשאלו יש לכם מספיק רמזים ואני מוסיפה את הרמז שאמרתי כבר המקום קשור לאחד ה"רעים" וזהו 11 תשובות ועוד+רמז זה מספיק לא?

טיקיי

New member
אני לא בטוח בקשר לשם...

אבל זה המקום הזה מסוף העונה השניה, ששם מיוטיסמון באחת מהגדילות שלו, הרג את ארוקנימון ומומימון, אחרי שהוא היה בתוך אוקווה... וכדי להיכנס אליו, ילדים שרו "בנים ובנות, בנים ובנות, נלך אל העולם הדיגיטלי!" ובסוף הם הגיעו לשם, או משהו כזה? אני לא כל כך זוכר מזה משהו, אז אני מקווה שהבנת על איזה מקום דיברתי... זה המקום הזה?

טוב בו נסיק מסקנות

זאת העונה השניה (עונה זוגית ולא הרביעית) זאת מקום גדול אך סגור ככה שאוקינוס האופל זה לא יכל ליות אז האם זה הבית ספר?

OFIRB9

New member
אוקי אז ככה!!!!

זה לא ולא!!! אבל.... חברה נייקו צודקת *___* הבסיס של קן הרע (אמרתי "רע" כן או לא??? באקות!) טוב משחק אחד נגמר אחרי 14 שאלות...יפה ובגלל שנייקו נצחה היא חושבת על המקום הבא!!!! ככה זה לא? יאלה נייקו לחשוב

Digi Lista

New member
יאללה נייקו../images/Emo13.gif

קמתי מוקדם(כרגיל...) אבל הפעם בלחץ אטומי להספיק לערוך כתבות לעיתון בית ספר כי מחר הפגישה עם האחראית מידיעות אחרונות ואחר כך אני עוד צריכה לסוע לתל אביב לראיין מישהי בקיצור לנשום בימים הקרובים אני כנראה אמשיך לא לנשום... אבל אם כבר אני ערה מוקדם למה לא לנצל את זה לכניסה לפורום?אז יאללה חבר'ה לא להתייבש כי אני לא כאן יותר מידיי(לצערי.לא נורא אני מאמינה שעד יום חמישי זה ישתנה),נייקו תעלי משהו במסגרת המשחק הזה

OFIRB9

New member
ענית או לא, זה לא משנה, אני יודעת

מאיזו עונה כי אני מכירה אותך!!! זב טוקיו איפה שהם גרים בעונה 3?

Ray girl

New member
כן ליובלישקה, ולא לך

זאת אומרת שיש לכם עוד: 17 שאלות עם אני לא טועה (מה שרוב הסיכויים שאני טועהההההה)

OFIRB9

New member
זה מקום שבוא עבר או היה הדי ריפר?

רגע זו אותה מילה לא?

למעלה